כשהיינו ילדים נהגנו לערוך קבלת שבת בגן. ההתרגשות היתה גדולה, האווירה התחממה והריחות שיגעו אותנו עד לאותו רגע מאושר, רגע הנגיסה. מאז גדלנו והתבגרנו, אך יכולת האפייה שלנו עדיין לא משהו…לשם כך נועד הגרופון הבא:
- סדנת אפיית לחמים וחוויית האפייה ב-119 ₪ בלבד במקום 250 ₪
- סדנת אפייה בטאבון ב-119 ₪ בלבד במקום 250 ₪
אופי ההתנהלות הסדנה:
2 הסדנאות הן אקטיביות ואורכות כ-3 שעות. שף ענת סופר, תעביר סקירה כללית על המתכונים, תציג את חומרי הגלם ותבצע הדגמה. בשלב זה, תבוצע חלוקה לקבוצות עבודה ומיד מתחילים בהכנת הבצקים. במקביל, יבוצע מעבר על החלק העיוני הדן בכללי וחוקי האפייה, ובסוף גם יהיה זמן לשאלות. מיד בגמר האפייה כולם יישבו לאכול את התוצרים - חוויה טעימה ומהנה לכולם!
סדנת אפיית לחמים וחוויית האפייה - בין המוצרים שיוכנו:
2 הסדנאות הן אקטיביות ואורכות כ-3 שעות. שף ענת סופר, תעביר סקירה כללית על המתכונים, תציג את חומרי הגלם ותבצע הדגמה. בשלב זה, תבוצע חלוקה לקבוצות עבודה ומיד מתחילים בהכנת הבצקים. במקביל, יבוצע מעבר על החלק העיוני הדן בכללי וחוקי האפייה, ובסוף גם יהיה זמן לשאלות. מיד בגמר האפייה כולם יישבו לאכול את התוצרים - חוויה טעימה ומהנה לכולם!
סדנת אפיית לחמים וחוויית האפייה - בין המוצרים שיוכנו:
-
ג’בטה
-
לחם קסטן
-
לחם קינואה
-
לחמניות כוסמין
-
ועוד מגוון מאפים…
סדנת אפייה בטאבון - בין המוצרים שיוכנו:
-
פיצות סקווט - ירקות , גבינות עם איולי
-
פוקצות
-
פיצה מתוקה
-
ירקות בטאבון
ענת סופר
ענת סופר למדה בארץ ובעולם אצל טובי השפים, ביניהם: שף פטיסייה Johan Martin מבית הספר BELLOUET CONSEIL , שף פטיסייה Mof Jean Mhfhel Perruchon, שף פטיסייה ישראלי אלון גולדמן ממזרין הרצליה.
עם התפתחותו בארץ של הבישול המודרני, התמקדה סופר בבישול בוואקום אצל שף יאיר פיינברג, המוביל בתחום, ובבישול מולקולרי, אצל שף דניאל פקר, המנהל בספרד מסעדת שני כוכבי מישלין, ובארץ השתתף בתוכנית הטלויזיה: “קרב סכינים” כשף בכיר.
בשנת 2009 ייסדה השף קונדיטור סופר בתשוקה רבה את ‘חוויה קולינרית’, סטודיו לבישול ואפייה. בסטודיו מעניקה סופר מניסיונה הגדול ומרעיונותיה בעקבות מאות סדנאות בישול למבוגרים, נוער וילדים, ארוחות גורמה, ושירותי קייטרינג.
עם התפתחותו בארץ של הבישול המודרני, התמקדה סופר בבישול בוואקום אצל שף יאיר פיינברג, המוביל בתחום, ובבישול מולקולרי, אצל שף דניאל פקר, המנהל בספרד מסעדת שני כוכבי מישלין, ובארץ השתתף בתוכנית הטלויזיה: “קרב סכינים” כשף בכיר.
בשנת 2009 ייסדה השף קונדיטור סופר בתשוקה רבה את ‘חוויה קולינרית’, סטודיו לבישול ואפייה. בסטודיו מעניקה סופר מניסיונה הגדול ומרעיונותיה בעקבות מאות סדנאות בישול למבוגרים, נוער וילדים, ארוחות גורמה, ושירותי קייטרינג.