תשעה מתוך כל עשרה אנשים אוהבים שוקולד, העשירי תמיד משקר… אז למה לא ללמוד לעשות זאת בעצמכם? רק בזהירות, אתם יכולים להתמכר…
השתתפות ליחיד בסדנת שוקולד בת שלוש שעות אצל "שרינה שוקולד".
סדנת שוקולד
בלב אזור הפרדסים קיים עולם מופלא של שוקולד, המשמש כמרכז מבקרים. במרכז המבקרים הגדול והמרווח “שרינה שוקולד” מתקיימות סדנאות שוקולד באווירה כפרית ומזמינה.
הסדנה מתחילה בביקור בחממה של עצי קקאו , צפייה בסרט על עולם השוקולד וסקירה של תהליך ייצור השוקולד בליווי טעימות. בהמשך נכין טראפלס ופרלינים, לצורך הכנת הטראפלס נכין גנאש משוקולד ושמנת במגוון טעמים כגון: ליקר, אגוזים, מחית פירות ותבלינים שונים. לאחר מכן נצפה את הטראפלס בקקאו, אגוזי לוז בקרמל, שקדים טחונים וכו’…
לפני הכנת הפרלינים יינתן הסבר ויודגם תהליך ה’טמפרינג’ החיוני לעבודה עם שוקולד. לאחר מכן נכין פרלינים במילוי טעמים שונים תוך הכרת שיטות העבודה עם תבניות ייחודיות. השוקולד בו נשתמש הינו בלגי, מתוצרת CALLEBAUT. לקראת סיום הסדנה נכין שוקולד בצורות שונות באמצעות שקיות זילוף. במהלך הסדנה נהנה מפונדו שוקולד עם מגוון פירות העונה.
כל המוצרים שיוכנו בסדנה יארזו באריזות מתנה ויינתנו למשתתפים בסיומה. משך הסדנה כ-3 שעות.
"שרינה שוקולד"
השוקולטיירית המנוסה לימור דרוקר שמעבירה את הסדנה התגוררה במשך מספר שנים באירופה וזכתה לעבוד אצל טובי יצרני השוקולד בבלגיה, צרפת וארה"ב. ה"תקופה האירופית" השפיעה רבות על הסטנדרטים הגבוהים ותשומת הלב לפרטים החשובים כגון: עיצוב, יופי וטעם משובח.