באזור
תל אביב
פתח/סגור תפריט
תל אביב
ירושלים
חיפה והקריות
ראשון לציון והסביבה
אשדוד- אשקלון
הרצליה- רמת השרון
חולון- בת ים
נתניה והסביבה
רעננה-כפ"ס- הוד השרון
זכרון- חדרה-בנימינה
רחובות- נס ציונה
אילת
רמת גן- גבעתיים- בני ברק
פתח תקווה
כרמיאל נהריה והגליל המערבי
באר שבע
עפולה והעמקים
מודיעין- שוהם
הכנרת ורמת הגולן
בקעת אונו
חיפוש
תל אביב
מיקום
פירוט המוצר

סדנת שוקולד במושב עין ורד

3 שעות מתוקות במהלכן תלמדו להכין שוקולד משוקולטיירית מקצועית ב- 119 ₪ בלבד ליחיד

2 סדנת שוקולד במושב עין ורד
3 סדנת שוקולד במושב עין ורד
4 סדנת שוקולד במושב עין ורד
5 סדנת שוקולד במושב עין ורד
6 סדנת שוקולד במושב עין ורד
7 סדנת שוקולד במושב עין ורד
1 סדנת שוקולד במושב עין ורד
3 שעות מתוקות במהלכן תלמדו להכין שוקולד משוקולטיירית מקצועית ב- 119 ₪ בלבד ליחיד
מחיר
119
  ₪
שווי
240
  ₪
הנחה
50%
מחיר
118
  ₪
שווי
240
  ₪
אזל המלאי
עין ורד
מחיר
119
(14)
50% הנחה
נקנו 973+
זמן מוגבל!
בקצרה
בסדנה של לימור דרוקר תלמדו, תתנסו ותצאו הביתה עם השוקולד שהכנתם!
תיאור העסקה

תשעה מתוך כל עשרה אנשים אוהבים שוקולד, העשירי תמיד משקר… אז למה לא ללמוד לעשות זאת בעצמכם? רק בזהירות, אתם יכולים להתמכר…

  • סדנת שוקולד בת שלוש שעות ליחיד ב-119 ₪ בלבד במקום ב-240 ₪

סדנת שוקולד

בלב אזור הפרדסים קיים עולם מופלא של שוקולד, המשמש כמרכז מבקרים. במרכז המבקרים הגדול והמרווח “שרינה שוקולד” מתקיימות סדנאות שוקולד באווירה כפרית ומזמינה. 

הסדנה מתחילה בביקור בחממה של עצי קקאו , צפייה בסרט על עולם השוקולד וסקירה של תהליך ייצור השוקולד בליווי טעימות. בהמשך נכין טראפלס ופרלינים, לצורך הכנת הטראפלס נכין גנאש משוקולד ושמנת במגוון טעמים כגון: ליקר, אגוזים, מחית פירות ותבלינים שונים. לאחר מכן נצפה את הטראפלס בקקאו, אגוזי לוז בקרמל, שקדים טחונים וכו’… 

לפני הכנת הפרלינים יינתן הסבר ויודגם תהליך ה’טמפרינג’ החיוני לעבודה עם שוקולד. לאחר מכן נכין פרלינים במילוי טעמים שונים תוך הכרת שיטות העבודה עם תבניות ייחודיות. השוקולד בו נשתמש הינו בלגי, מתוצרת CALLEBAUT. לקראת סיום הסדנה נכין שוקולד בצורות שונות באמצעות שקיות זילוף. במהלך הסדנה נהנה מפונדו שוקולד עם מגוון פירות העונה. 

כל המוצרים שיוכנו בסדנה יארזו באריזות מתנה ויינתנו למשתתפים בסיומה. משך הסדנה כ-3 שעות. 

“שרינה שוקולד” 

השוקולטיירית המנוסה לימור דרוקר שמעבירה את הסדנה התגוררה במשך מספר שנים באירופה וזכתה לעבוד אצל טובי יצרני השוקולד בבלגיה, צרפת וארה”ב. ה”תקופה האירופית” השפיעה רבות על הסטנדרטים הגבוהים ותשומת הלב לפרטים החשובים כגון: עיצוב, יופי וטעם משובח. 


תנאים נוספים

שרינה שוקולד
האותיות הקטנות
 
  • השובר בתוקף עד 6 חודשים ממועד רכישתו
  •  ניתן לממש את השוברים בכל אחת ממועדי הסדנאות המתפרסמות באתר החברה 
    יום ג' 30.10.18 בשעה 11:00
    יום ד' 31.10.18 בשעה 13:00
    יום ה' 01.11.18 בשעה 10:30
    יום ו' 02.11.18 בשעה 09:30
    יום ו' 16.11.18 בשעה 09:30
    יום א' 18.11.18 בשעה 19:00
  • בתיאום מראש בלבד בטלפון077-5255370
  • קיום הסדנה מותנה במינימום של 4 נרשמים
  • המקום כשר
  • הסדנאות מתקיימות ברח' ההדרים 9, עין ורד (שרינה שוקולד ב-WAZE) 
  • שובר ה-GROO יהיה זמין בתום הרכישה תחת 'החשבון שלי'
  • ​בית העסק הנו אחראי בלעדי לאיכות, טיב וטיפול במוצרים ושירותים שפורסמו
1
שרינה שוקולד
הדרים, עין ורד