להכין פסטה אמיתית או גבינת מוצרלה איכותית אלו דברים שכדאי ללמוד ממישהו שמבין באוכל איטלקי. השף ג'אקומו כאן בשביל זה:
-
סדנת פסטה ורביולי ב-175 ₪ בלבד במקום 275 ₪
-
סדנת הכנת גבינות ב-185 ₪ בלבד במקום 310 ₪
סדנת פסטה ורביולי
סדנת חובה לאוהבי הפסטה. השף ג'אקומו מלמד כיצד מכינים באיטליה פסטה אמיתית, מקמח דורום וכיצד גם אתם תוכלו להכין פסטה כזו במטבח הפרטי שלכם ובמינימום מאמץ.
אין זה משנה איזו פסטה אתם מעדיפים - פטוצ'יני, רביולי, ניוקי או לזניה. בסדנה תלמדו כיצד להכין אותן וגם לשלב להן את הרוטב המתאים. בסדנה מכינים בין השאר מנות של לזניה, פסטות צבעוניות, רביולי וניוקי.
סדנת מוצרלה וגבינות
מלבד פסטה השף ג'אקומו הוא גם מומחה לגבינות, על כל סוגיהן ובין השאר מלמד כיצד להכין בבית גבינת מוצרלה אמיתית בדרך פשוטה ומהנה. אתם תיחשפו לתהליך ההכנה הייחודי של הגבינה וכאשר תחושו את טעמה המדהים של המוצרלה הזו תבינו בדיוק מהי מוצרלה אמיתית.
חלק נוסף בסדנה הוא לימוד יסודות הכנת גבינות כדוגמת גבינות פטה, חלומי ועוד והכול במפגש אחד בן 3 שעות. כל משתתף בסדנה יזכה להכין את הגבינה שלו ויוכל לרכוש חומרים להמשך העבודה בבית.
מלבד פסטה השף ג'אקומו הוא גם מומחה לגבינות, על כל סוגיהן ובין השאר מלמד כיצד להכין בבית גבינת מוצרלה אמיתית בדרך פשוטה ומהנה. אתם תיחשפו לתהליך ההכנה הייחודי של הגבינה וכאשר תחושו את טעמה המדהים של המוצרלה הזו תבינו בדיוק מהי מוצרלה אמיתית.
חלק נוסף בסדנה הוא לימוד יסודות הכנת גבינות כדוגמת גבינות פטה, חלומי ועוד והכול במפגש אחד בן 3 שעות. כל משתתף בסדנה יזכה להכין את הגבינה שלו ויוכל לרכוש חומרים להמשך העבודה בבית.