מהם סודות השוקולד, איך מכינים בצק שמרים חלומי ומהם הקישים והמלוחים שישדרגו את האירוח שלכם? מגוון סדנאות עם השף קונדיטור ואופה הלחמים ערן דה-בר:
- סדנת שוקולד ליחיד ב-139 ₪ במקום 280 ₪
-
סדנת מאפי שמרים ליחיד ב-176 ₪ במקום 320 ₪
-
סדנת מאפים מלוחים ומתוקים ליחיד ב-176 ₪ במקום 320 ₪
סדנת קסם השוקולד
סודות השוקולד נחשפים! בואו לגלות עולם חדש ומתוק ולהכין מגוון ממתקי שוקולד מיוחדים, הנעשים בעבודת יד וללא חומרים משמרים. סדנה מעשית, מקצועית וחווייתית עם השוקולטייר ערן דה-בר, דור 3 בתחום. הסדנה מתחילה בהסבר קצר אודות השוקולד וטעימות שוקולד, לאחר מכן תמשיכו ותלמדו מהי נקודת הטמפרינג של השוקולד וטטמפררו שוקולד לעבודה. לאחר מכן תייצרו ותכינו פרלינים במילויים שונים במבחר טעמים, דפי שוקולד מקורמלים, דפי שוקולד עם פקאן גרוס, דפי שוקולד עם חמוציות ועוד.
כל המוצרים שיוכנו בסדנה יארזו באריזות מתנה ויינתנו למשתתפים בסיומה, בנוסף לחוברת מתכונים מתנה לכל משתתף.
משך הסדנה כשעתיים וחצי.
כל המוצרים שיוכנו בסדנה יארזו באריזות מתנה ויינתנו למשתתפים בסיומה, בנוסף לחוברת מתכונים מתנה לכל משתתף.
משך הסדנה כשעתיים וחצי.
מאפי שמרים - כל אחד יכול
מאפי שמרים זו באמת אומנות. שילוב מיוחד של בצק משובח בעל מרקם אוורירי וחלומי המשלב בתוכו מילויים מטריפים במגוון עשיר של טעמים. בסדנה תלמדו את סוד הקסם להכנת בצק שמרים בדיוק אבל בדיוק כמו שצריך! תלמדו איך עובדים עם שמרים ותקבלו טיפים חשובים להצלחה. תכינו מאפי שמרים בצורות שונות ובמילויים שונים: שושני שמרים במילוי שוקולד עשיר ומשובח, אגוזים גרוסים ושטרוייזל, ספירלות פטיסייר – מאפי שמרים אישיים במילוי קרם פטיסייר ואוכמניות/ דומדמניות, רול תפוחים – מאפה שמרים במילוי תפוחי עץ, קינמון ואגוזים.
הסדנה מועברת ע"י השף קונדיטור ואופה הלחמים ערן דה-בר. בתום הסדנה נהנים מטעימות של מבחר מאפים וכל משתתף מכין מבחר מאפים אותם הוא לוקח עימו הביתה במארז אישי בתום הסדנה, כמו גם חוברת מתכונים מתנה לכל משתתף.
משך הסדנה כ-3 שעות
סדנת מתוקים ומלוחים - הפתרון המושלם לכל אירוע ולאירוח!
בסדנה תלמדו להכין מבחר מאפים: קישים אישיים על בסיס בצק פריך מלוח - שילוב קסום של צבעים, טעמים ומרקמים, ירקות קלויים בתנור עם שמן זית ועשבי תיבול, אותם תשלבו יחד עם מיקס גבינות מיוחדות המבליטות ומדגישות טעמים. קיש ברוקולי, קיש בטטה, קיש בצל, קיש חצילים, קיש פטריות מוקפצות. מהמלוחים תעברו ישר להכנת מאפים מתוקים ותאפו טארטלטים אישיים על בסיס בצק פריך מתוק במילוי קרם פטיסייר ווניל, שטורייזל ופירות העונה מקורמלים, תכינו טארטלט ביס במילוי דובדבני אמרנה וטארטלט ביס במילוי מישמש.
הסדנה הינה סדנה מעשית עם השף קונדיטור ערן דה-בר. כל משתתף מכין את המאפים האישיים שלו אותם הוא לוקח הביתה במארז אישי בתום הסדנה, כמו גם חוברת מתכונים מתנה לכל משתתף.
משך הסדנה כ-3 שעות.
דה בר
בעמק זבולון הקסום, למרגלות הר הכרמל, בין שדות החיטה והתירס, בין מטעים וגידולי שדה, באווירה פסטורלית ומיוחדת במושב כפר חסידים, הוקם 'דה-בר', סטודיו לסדנאות שוקולד, בישול ואפייה, שמעחוריו עומדים מעל ל-90 שנות וותק, מומחיות ומסורת שעוברת מאב לבן. כיום עומד בראש הסטודיו השוקולטייר ערן דה בר, שמלמד את כולם כיצד יוצרים באהבה ומחומרי הגלם המשובחים ביותר את המאפים והיצירות הנפלאות ביותר. אתם מזמינים אתכם לחוש, ליצור, לטעום וליהנות מכל רגע.