האוכל ב"צ'יריפום" שואב השראה מהטבח האלג'יראי, עם טוויסט שנולד משילוב של נגיעות צפון אפריקאיות, ירושלמיות וישראליות.
-
ארוחה זוגית עם 7 פתיחים למרכז השולחן, 2 מנות עיקריות לבחירה + 2 שתיה קלה, ב-179 ₪ בלבד במקום 334 ₪
-
ארוחה זוגית משודרגת עם 7 פתיחים למרכז השולחן, 2 מנות עיקריות לבחירה + 2 שתיה קלה + 2 משקאות אלכוהוליים (יין / בירה) + קינוח, ב-199 ₪ בלבד במקום 411 ₪
-
ארוחה משודרגת ל-4 סועדים, הכוללת את כל מרכיבי הארוחה הזוגית המשודרגת בהתאמה ל-4 סועדים (בקבוק יין במקום כוסות) ב-395 ₪ בלבד במקום 822 ₪
- חציל בלאדי במחבת - שמן זית, עגבניות, פלפל חריף וטחינה לבנונית
- סלט הפתעה יומי
- מחמר - קציצות בטטה ותפוחי אדמה
- סלט ירקות קצוץ דק דק - עגבניות, מלפפון ובצל
- קציצות פרסה - ברוטב עגבניות חריף
- דג בשרמולה
- שופלור - פרחי כרוביות קטנות עם עריסה
מנה עיקרית לבחירה לכל סועד:
-
פילה אמנון עם עשבי תיבול
-
המבורגר בפיתה המיוחדת שלנו וציפס
-
כופתא קבב - יש גם כרובית וטחינה אפוייה במנה
-
טפייה כבש ולימון כבוש
-
סיגר בשר חריף אש - ארבעה סיגרים במילוי בשר בקר
-
נקניקיית מרגז - נקניקיות פיקנטיות עם סלט עגבניות עצבני
- פשטידת מחמר - במילוי תפוחי אדמה ובטטה.
-
מעורב צ'יריפום, טעמי המעורב על בסיס עוף.
-
חומוס בשר - חומוס עם בשר טלה והפיתה המיוחדת של אבי מבצק חלה.
-
מנה צמחונית – סינייה כרובית
-
סלמון צלוי ברוטב אלגיראי חריף אש או ברוטב עשבי תיבול (בתוספת 15 ₪ מול בית העסק)
-
אנטריקוט - פרוס דק עם ביצת עין וצ'יפס (בתוספת 15 ₪ מול בית העסק)
לימונדה | תפוזים | אשכולית אדומה | סודה | גזוז של פעם במבחר טעמים.
-
עוגת שוקולד חמה
-
סיגר אלג'יראי
-
בסבוסה קוקוס
אלכוהול לכל סועד:
-
כוס יין הבית אדום / לבן (באופציה ל-4 סועדים יוגש בקבוק יין במקום כוסות היין)
-
כוס שליש בירה מהחבית
מסעדת צ'יריפום
שלוש שנים אחרי שפתח את מסעדת המוציא הירושלמית, מגיע השף אבי לוי לתל-אביב עם צ'יריפום - בית אוכל רחוב שמח וצבעוני בפינת הרחובות אחד העם ויבנה. בצ'יריפום (שפירושו 'תפוח שמח' בצרפתית-אלג'יראית, כינוי שקיבל דודו של לוי, שהיה בעל בסטת תפוחים) משלב אבי לוי בין סגנון הבישול האלג'יראי השורשי, שהפך לסימן ההיכר שלו, לבין גרסאות אישיות שלו לאוכל רחוב ישראלי במחירים הוגנים, ובאווירה מזמינה, חמה ומלבבת.
בתפריט ניתן למצוא מנות חומוס עם תוספות כגון דגים ופלפלים קלויים, הפיתות המפורסמות שעשויות מבצק חלה, מנות חמות מהטאבון ומנות מהמטבח האלג'יראי כמו מעיים של עגל ממולאים בכבש, סינייה של קבב ועוד. המסעדה מעוצבת בקפידה עם צבעים שמשרים אווירה חמה וביתית, חלון גדול למטבח הצבעוני, וניתן לשבת בפנים או במרפסת הנעימה.
לעמוד הפייסבוק לחצו כאן