סדנת הכנת גבינות
בסדנה זו תלמדו את יסודות הכנת הגבינות: מוצרלה אמיתית, פטה וחלומי. כל משתתף בסדנה יכין את הגבינה שלו ויוכל לרכוש חומרים להמשך העבודה בבית.
השף ג'אקומו
יעקב פיאלקוב (ג'אקומו) עוסק בבישול איטלקי ב-15 השנים האחרונות. הוא למד ועשה השתלמות באיטליה אצל מרצ'לה חזן, בכמה מסעדות ברומא ובדרום איטליה. בעבר היתה לו מסעדה איטלקית ומפעל קטן לייצור פסטה טרייה. הוא כתב שני ספרי בישול והוא מארגן ומוביל טיולים גסטרונומיים לאיטליה.