באזור
תל אביב
פתח/סגור תפריט
תל אביב
ירושלים
חיפה והקריות
ראשון לציון והסביבה
אשדוד- אשקלון
הרצליה- רמת השרון
חולון- בת ים
נתניה והסביבה
רעננה-כפ"ס- הוד השרון
זכרון- חדרה-בנימינה
רחובות- נס ציונה
אילת
רמת גן- גבעתיים- בני ברק
פתח תקווה
כרמיאל נהריה והגליל המערבי
באר שבע
עפולה והעמקים
מודיעין- שוהם
הכנרת ורמת הגולן
בקעת אונו
חיפוש
תל אביב
מיקום
פירוט המוצר

ארוחת בשרים זוגית במסעדת MEAT, שדרות הנשיא

חגיגת בשרים עם עיקריות כמו נתח קצבים, אנטרקוט או סינטה, יין, קינוח ועוד ב-220 ₪, גם בשישי ומוצ"ש

2 ארוחת בשרים זוגית במסעדת MEAT, שדרות הנשיא
3 ארוחת בשרים זוגית במסעדת MEAT, שדרות הנשיא
4 ארוחת בשרים זוגית במסעדת MEAT, שדרות הנשיא
5 ארוחת בשרים זוגית במסעדת MEAT, שדרות הנשיא
ארוחת בשרים זוגית במסעדת MEAT, שדרות הנשיא
1 ארוחת בשרים זוגית במסעדת MEAT, שדרות הנשיא
חגיגת בשרים עם עיקריות כמו נתח קצבים, אנטרקוט או סינטה, יין, קינוח ועוד ב-220 ₪, גם בשישי ומוצ"ש
חיפה
מחיר
220
50% הנחה
נקנו 176+
פג תוקף
בקצרה
MEAT, אחת ממסעדות הבשר הבולטות בעיר ומחוצה לה, זכתה לשלל ביקורות משבחות. בואו ותבינו למה.
תיאור העסקה
ארוחת בשרים זוגית במסעדת Meat שבמרכז הכרמל. בכניסה למסעדה עוברים דרך מקרר יישון בשר, כשהחלל המרכזי בנוי סביב גריל ובר - כל הסימנים הנכונים לכך שהגעתם למקדש בשרים ואוכל טוב.

הארוחה כוללת:
 
פתיח המוגש למרכז השולחן:
  • מנת לחם + מטבלים
מנה ראשונה אחת לזוג, לבחירה:
  • מרק בצל / גולש
  • פטה כבד עוף – בליווי קונפיטורת פרי העונה/ריבת בצל, מוגש לצד טוסטונים
  • קבבוני טלה סלסת עגבניות, זיתי קלמטה וטחינה לבנה 
  • חציל צרוב - חציל על הגריל, טחינה לבנה וגרגירי חומוס. מוגש עם לחם הבית 
  • פטריות ממולאות - פטריות ממולאות בגבינת שמנת ושקדים מוקרמות ברוטב שמנת 
  • נקניקיית צוריסו בקר על מצע פירה ותרד מנגולד חם ורוטב חרדל
מנה עיקרית לכל סועד, לבחירה:
  • חצי עוף בגריל חצי עוף מפולט צלוי בגריל
  • אנטרקוט פידלוט (250 גרם) - כינוי לשיטה בה עגלים מוזנים בעשב אורגני ותוספי מזון טבעיים 
  • סינטה (250 גרם) - נתח סינטה עסיסי מרמת הגולן המיושן במקום 
  • שיפודי פרגיות - מושרים במרינדת עשבי תיבול. מגיעים בליווי שיפוד עגבניות שרי ובצלים צלויים על האש 
  • נתח קצבים (300 גרם) - נתח בעל נוכחות טעמי בשר עשירים 
  • אנטרקוט רמת הגולן 250 גרם  
  • פילה סלמון נורווגי מעושן, במרינדת סילאן, שום, יין לבן וחרדל דיזון מוגש בליווי פירה שורשים, ירקות בגריל ורוטב שמנת חרדל
  • שרימפס בחמאה ושום - מוקפץ קלות בחמאה ושום ,יין לבן ועשבי תיבול, מוגש בתוספת אורז לבן
  • המבורגר הבית 250 גרם - עשוי מבשר אנטריקוט וסינטה, נטחן במקום, מגיע עם תוספת לבחירה – צ'יפס פוטטוס
המנות מוגשות עם תוספת לבחירה:
  • פירה שורש / ציפס / פוטטוס / תפוא אפוי / אורז / שעועית ירוקה / סלט ירוק אישי
2 כוסות יין הבית אדום / לבן או שתייה קלה לבחירה 
 
קינוח אחד לזוג לבחירה מתפריט הקינוחים במסעדה.
 
לתפריט המלא לחצו כאן! 
 
מסעדת Meat
ב-3 שנות פעילותה הפכה כבר המסעדה הצעירה למעמד של מוסד ואחת המסעדות הבולטות בבירת הצפון וגם מחוצה לה. Meat היא היכל בשרים של ממש, מסעדה שנולדה מתשוקה לבשר מעולה ומציעה ללקוחות שפע נתחי בשר משובחים מכל סוג ובכל צורת עשייה כמעט, המטופלים במקצוענות, מיושנים בחדר יישון מיוחד ונצלים בדיוק מירבי לנגד עיני הסועד על הגריל הממוקם במרכז המסעדה. לאחרונה התחדשה המסעדה בתפריט חורף חדש וכעת ניתן למצוא בתפריט גם דגי ים טריים. 

במטבח המסעדה מקפידים להשתמש בבשר טרי שגדל בעדרי בקר מובחרים ברמת הגולן. הבעלים, רון גלנטי וצחי ירחי, בוחרים אישית את נתחי הבשר, ולצד האנטרקוט, הסינטה והפילה, מציעים גם נתחי T-BONE, פורטרהאוס, פריים ריב (נתח אנטרקוט על העצם) ועוד. הבשר עובר יישון במקום, וכך גם נתחי אנטרקוט, סינטה ואסאדו המוגשים שלמים, ישירות מארון העישון לאחר צלייה של מספר שעות. 

על ארון העישון ראוי להתעכב מעט, כי הוא מרכיב חשוב בחווייה: “Meat” מתגאה ומצטיינת בשיטת עישון ייחודית ומיובאת מהמסורת האירופית הכפרית, ומעניקה לבשר טעמים וניחוחות, עושר ונימוחות יוצאי דופן - פשוט חוויית בשר שלא פגשתם עד היום! במסעדה מעשנים סינטה ואנטריקוט שלמים, צלעות בקר ועוד נתחים מיוחדים שניתן למצוא רק אצלנו. כמעט כל הנתחים המעושנים מושרים במרינדה מיוחדת למשך כיממה לפני העישון אשר נותנת לבשר עוד מגוון טעמים ו”יושבים” בארון העישון למשך 3 שעות לפחות. 

לסיור וירטואלי במסעדה 
לחצו כאן! 

על הבשרים ועל שיטת העישון הייחודית של Meat: 

“האסאדו של “מיט” עובר עישון בענפי הדרים בטמפרטורה גבוהה. ואז, אחרי שספג במשך כשעה את ניחוחות הפרדסים, הוא מועבר לצלייה אטית של שש-שבע שעות בתנור… התוצאה הסופית היא פלא קולינארי קטן. נתח בשר שאוכלים עם מזלג, כי הבשר לא סתם נושר מהעצמות: הוא מותיר אותן חלקות למשעי, קצת כמו חלוקי נחל קטנים שמונחים בצלחת. השומן בנתח, שנבחר על ידי שף חד עין, מסיים את התהליך הארוך כשהוא במרקם של ציר בשר עשיר. כל טעמי הבשר, כל ניחוחות העישון ואפילו “ריח פרדסי אביב”, נמצאים במעטפת עתירת הנחת הזאת. והבשר עצמו, שבמשך שעות ספג עוד ועוד ממיצי השומן, כמעט זוהר בעושר ושפעת טעמיו. ““אם אתם אוהבים בשר, אין הרבה חוכמות: אתם צריכים לעלות לרגל לאסאדו הזה.” - שגיא כהן, מוסף “גלריה”, הארץ. 

האותיות הקטנות
  • תקף ל-60 ימים מתאריך רכישת השובר
    לא תקף בחגים ומועדי ישראל 
    מימוש שובר אחד לאדם בביקור
    עד 6 שוברים בשולחן (3 זוגות סועדים)
  • למימוש בימים א'-ה' 12:00-23:00, שישי 12:00-17:00, מוצ"ש ועד 23:00
  • בירורים בטלפון: 04-8373222
    תקף לישיבה במקום בלבד 
    לא כולל כפל מבצעים והטבות
  • הגרופון יהיה זמין בתום הרכישה תחת 'ההזמנות שלי'
  • בית העסק הנו האחראי הבלעדי לאיכות, לטיב ולטיפול במוצרים ו/או בשירותים שפורסמו.

 

1
מסעדת meat
מסעדת MEAT חיפה