מי שחשב שעולם הבירה מסתכם בחצי או שליש, כהה או בהירה, שיחשוב שנית, מדובר בתורה של ממש ובדיוק כמו ביין, גם את הבירה חשוב להתאים למה בדיוק אוכלים.
-
סדנת טעימות בירה ב-99 ₪ בלבד הכולל:
הסבר על עולם הבירה, סגנונות הבירה, טעימה של בירות מיוחדות והדגמה של התאמתם לאוכל ועוד
הטבה לרוכשי השובר: 5% על הבירות ומוצרי הכנת הבירה הנמכרים במקום (מכירת בירות עד השעה 23:00)
פעילות המרכז כוללת, בין היתר:
פעילות המרכז כוללת, בין היתר:
-
ערבי טעימות, הרצאות אודות בירה ותרבות הבירה לקהל הרחב במסגרת מקומות עבודה, חוגי בית ואירועים פרטיים.
-
קורס לבישול בירה ביתית בסיסי מקיף ומתקדם והדרכות, ברמות שונות, במרכז בירדי ומחוצה לו
-
חבילות שי ומוצרים נלווים לבירה (כוסות, פותחנים, מגבות וכד')
-
ייעוץ מקצועי למסעדות ובארים בתכנון והרכבת תפריט בירה והדרכות לצוותים
-
ייעוץ מקצועי למבשלות בירה בהקמה ותכנון מתכונים
-
ייבוא ושיווק ציוד להכנת בירה ביתית וחומרי גלם לבישול בירה, למבשלות בוטיק ולמבשלי בירה ביתית
בירדי
בירדי בלב סצינת הבירה כבר משנת 2005 זהו המרכז הראשון מסוגו בארץ הפועל לקידום תרבות הבירה בישראל ומציע שלל מוצרים, ציוד להכנת בירה ביתית ושירותים לעוסקים בתחומי הבירה והקולינריה הביתית, לאלו שרק מתחילים להתעניין ולמי שרוצה להכיר, לשמוע ולהתנסות בחוויות חדשות.
המרכז הוקם על ידי גדי דבירי סומלייה בירה מוסמך ובשלן בירה ותיק, שופט בתחרויות בירה בינלאומיות בינהן European Beer Star, מדריך טיולי בירה, בעל טור קבוע על בירה במגזין יין וגורמה, כותב באתר סנהדרינק ובמגזינים שונים. בוגר הקורס לטכנולוגית בישול בירה במסגרת World Brewing Academy ובעל תעודת Master of Beer Style and Evaluation מטעם Siebel Institute of Technology משיקאגו, ארה"ב.
בירדי בלב סצינת הבירה כבר משנת 2005 זהו המרכז הראשון מסוגו בארץ הפועל לקידום תרבות הבירה בישראל ומציע שלל מוצרים, ציוד להכנת בירה ביתית ושירותים לעוסקים בתחומי הבירה והקולינריה הביתית, לאלו שרק מתחילים להתעניין ולמי שרוצה להכיר, לשמוע ולהתנסות בחוויות חדשות.
המרכז הוקם על ידי גדי דבירי סומלייה בירה מוסמך ובשלן בירה ותיק, שופט בתחרויות בירה בינלאומיות בינהן European Beer Star, מדריך טיולי בירה, בעל טור קבוע על בירה במגזין יין וגורמה, כותב באתר סנהדרינק ובמגזינים שונים. בוגר הקורס לטכנולוגית בישול בירה במסגרת World Brewing Academy ובעל תעודת Master of Beer Style and Evaluation מטעם Siebel Institute of Technology משיקאגו, ארה"ב.