מטבח איטלקי בייתי עם מנות המתאימות לכולם - פסטות מקמח מלא, טבעוניות וללא גלוטן.
דוגמאות למנות מהתפריט:
סלט רוקפור 55 ₪, רביולי תרד 60 ₪, פסטה אל פומודרו 60 ₪ (ללא גלוטן / טבעוני), פיצה מרגריטה 58 ₪, לזניה 65 ₪
סלט רוקפור 55 ₪, רביולי תרד 60 ₪, פסטה אל פומודרו 60 ₪ (ללא גלוטן / טבעוני), פיצה מרגריטה 58 ₪, לזניה 65 ₪
מסעדת אגס ותפוח
ירושלמים ותיקים מכירים את "אגס ותפוח" על כל גלגוליה - מימיי הבלינצ'סים שהחלו עוד בסוף שנות ה-70', דרך האירועים היפים שנערכו בה ועד השקתה כמסעדה איטלקית איכותית. המסעדה קיימת 33 שנה עם אותם הבעלים- יונתן אוטולנגי. הסניף הקיים עכשיו נמצא בכיכר סאפרא מעל רחוב יפה.
במסעדה תמצאו חגיגה של טעמים מעורבים מצפון איטליה ומדרומה. בין היתר תוכלו ליהנות מפסטה תוצרת בית על בסיס קמח וביצים בלבד בעבודת יד כמו פעם. הבלינצ'סים עדיין מפארים את המסעדה והם באים במגוון טעמים: מלוחים, מוקרמים ומתוקים. מדי יום (מלבד בשישי) מוגש במקום פאנה קאזארצ'ו - לחם הבית וכמו כן לזניה, ניוקי חצילים, סלטים, אנטיפסטי, ברוסקטה, פוקצ'ה ועוד. תוכלו לקנח את הארוחה עם פנקוטה או טירמיסו.
ביקורות מתוך TripAdvisor
"מסעדה מעלפת. אחת המצוינות שהיינו בה. מי שמבין באוכל איכותי שנעשה במקום יאהב אותה ויאמץ אותה לתמיד. האוכל מענג,האווירה נהדרת ואותנטית, והשף פשוט אומן וגם אדם מצחיק ביותר שלא לציין איטלקי במקור . פשוט ללכת וליהנות".
"מקום נפלא, מדהים, מקצועי, וטעים. פשוט מקום מדהים. מהאווירה המעולה, השירות הנדיב, האוכל המעולה, המודעות המדהימה לאוכל ללא גלוטן וטעים ומפנק. פשוט מדהים מומלץ !!!"
"מקום נפלא, פשוט (במובן הטוב) ומיוחד. יצאתי עם אשתי לארוחת ערב אוכל מיוחד בטעמים לא מתועשים, פסטה איטלקית טריה ברוטב שמנת אלפרדו הכי טובה שטעמנו לאחרונה.סלט מיוחד ומתבלים מיוחדים על בסיס חמאה ביתית וקינוח מעולה! ומעל הכל, בעל הבית אדיב ומארח נפלא נותן לך תחושה של 'רק תתפנק'. ממליץ בחום על המקום!"