מסעדת הדייגים הכשרה היא האחות הקטנה והמקסימה של מסעדת הדייגים הוותיקה בנמל יפו, שנפתחה על ידי הדייגים יעקב בר גיל ואהרון אלגרבלי. תמצאו כאן תפריט מרשים המורכב משלל מנות ראשונות מיוחדות ועיקריות מוקפדות על בסיס דגה טרייה מהים לפי ההיצע היומי.
-
ארוחה זוגית ב-229 ₪ כוללת:
סלטים ומנה ראשונה למרכז שולחן
מנה עיקרית לכל סועד
תוספות לבחירה
קינוח זוגי
יין, שתייה חמה וקלה לכל סועד
תפריט הארוחה:
פתיח למרכז השולחן
פתיח למרכז השולחן
-
6 סוגי סלטים משתנים: מטבוחה, פלפלים קלויים, סלק, חציל פיקנטי, סלט בטטה, גזר פיקנטי, פטריות מקסיקני ועוד
-
פיתות ולאפות
מנה ראשונה אחת לבחירה למרכז שולחן
-
קרפצ'יו סלמון
-
קרפצ'יו סינטה
-
פרחי כרובית מטוגנת ברוטב צילי חריף מתוק
-
קרפצי'ו חציל בטחינה
-
חומוס
-
סלט ירקות קצוץ
-
עלי גפן
-
איקרא
מנה עיקרית לבחירה לכל סועד
-
מנת דג עשויה לבחירה (גריל / מטוגן / תנור): דניס / לברק / סלמון / בורי / פורל / מוסר / מושט
-
פיש אנד צ'יפס
-
פלטת דגים זוגית (מנה אחת לזוג)
-
סטייק אנטריקוט 300 גרם
-
סטייק פרגית
-
קבב כבש / קבב בקר (3 יחידות)
-
חזה עוף
תוספת לבחירה לכל סועד
-
תפו"א אפוי
- צ'יפס
קינוח (פרווה) זוגי לבחירה
-
עוגת ביסקוויטים ביתית
-
שוקולד פאדג' חמה
-
קראמבל תפוחים
-
מוס שוקולד איטלקי ללא סוכר
-
פרפה חלבה טבעוני
שתייה לכל סועד
-
כוס יין הבית לבן / אדום (ניתן להמיר ב-1/3 בירה מהחבית)
-
כוס לימונדה / תפוזים (ניתן לשדרג לבקבוק אישי בתוספת 5 ₪ מול בית העסק)
-
שתייה חמה: אספרסו / תה / אמריקנו / קפה טורקי
*הטבה בלעדית ללקוחות גרופון: מנת ילדים לבחירה: המבורגר/ שניצל / חזה עוף / פיש & צ'יפס בתוספת 39 ₪ מול בית העסק
מסעדת הדייגים
בשנת 1974 הגשימו שני דייגים חלום: למשות דגים טריים מתוך הרשתות הפרוסות, לטפל בהם בקפידה ולהזרים אותם לצלחות. מאז שאהרון אלגרבלי ויעקב בר-גיל פתחו את מסעדת הדייגים, הרבה מים זרמו בים התיכון והרבה מאוד סועדים פקדו את שולחנותיה. לפני שנתיים פתחו לה אחות קטנה: מסעדת הדייגים הכשרה המציעה אוכל מוקפד לצד מנות פשוטות ואהובות.
בשנת 1974 הגשימו שני דייגים חלום: למשות דגים טריים מתוך הרשתות הפרוסות, לטפל בהם בקפידה ולהזרים אותם לצלחות. מאז שאהרון אלגרבלי ויעקב בר-גיל פתחו את מסעדת הדייגים, הרבה מים זרמו בים התיכון והרבה מאוד סועדים פקדו את שולחנותיה. לפני שנתיים פתחו לה אחות קטנה: מסעדת הדייגים הכשרה המציעה אוכל מוקפד לצד מנות פשוטות ואהובות.