באזור
תל אביב
פתח/סגור תפריט
תל אביב
ירושלים
חיפה והקריות
ראשון לציון והסביבה
אשדוד- אשקלון
הרצליה- רמת השרון
חולון- בת ים
נתניה והסביבה
רעננה-כפ"ס- הוד השרון
זכרון- חדרה-בנימינה
רחובות- נס ציונה
אילת
רמת גן- גבעתיים- בני ברק
פתח תקווה
כרמיאל נהריה והגליל המערבי
באר שבע
עפולה והעמקים
מודיעין- שוהם
הכנרת ורמת הגולן
בקעת אונו
חיפוש
תל אביב
מיקום
פירוט המוצר

סדנת אפייה - העוגות של נעה, גבעתיים

עוגיות או לא להיות: סדנת אפייה לבחירה עם הקונדיטורית נעה עינת ב-249 ₪ לאדם

2 סדנת אפייה - העוגות של נעה, גבעתיים
3 סדנת אפייה - העוגות של נעה, גבעתיים
4 סדנת אפייה - העוגות של נעה, גבעתיים
5 סדנת אפייה - העוגות של נעה, גבעתיים
6 סדנת אפייה - העוגות של נעה, גבעתיים
7 סדנת אפייה - העוגות של נעה, גבעתיים
8 סדנת אפייה - העוגות של נעה, גבעתיים
9 סדנת אפייה - העוגות של נעה, גבעתיים
10 סדנת אפייה - העוגות של נעה, גבעתיים
11 סדנת אפייה - העוגות של נעה, גבעתיים
סדנת אפייה - העוגות של נעה, גבעתיים
1 סדנת אפייה - העוגות של נעה, גבעתיים
עוגיות או לא להיות: סדנת אפייה לבחירה עם הקונדיטורית נעה עינת ב-249 ₪ לאדם
מחיר
249
  ₪
שווי
350
  ₪
הנחה
29%
מחיר
495
  ₪
שווי
700
  ₪
הנחה
29%
מחיר
248
  ₪
שווי
350
  ₪
אזל המלאי
גבעתיים
מחיר
249
(3)
29% הנחה
נקנו 37+
זמן מוגבל!
בקצרה
עוגיות, בצק רבוך, קינוחים, עוגות בחושות או שמרים: מגוון סדנאות אפייה לבחירה בגבעתיים.
תיאור העסקה
אוהבים מאפים וקינוחים אבל לא יודעים מאיפה להתחיל? ללמוד את כל השלבים לאפייה נכונה במגוון סדנאות לבחירה. יחס אישי וטיפים מוצלחים שישאירו את האורחים שלכם עם טעם מתוק. 
  • סדנת אפייה לבחירה - שובר ליחיד ב-249 ₪ במקום 350 ₪
  • סדנת אפייה לבחירה - שובר לזוג ב-495 ₪ במקום 700 ₪
מה מתחשק לכם לאפות?
  • סדנת עוגיות: ללמוד להכין עוגיות חלווה, עוגיות שוקולד צ'יפס בייגלה, עוגיות מושלגות בטעם אוריאו ושושני מרנג. כמו כן יילמדו שיטות שונות להכנת עוגיות - קראמ'ז וסבלז, איך לשחק עם טעמים ועוד.
    משך הסדנה: כ-3  שעות. 
  • סדנת בצק רבוך: ללמוד להכין שוקטים, פחזניות במילוי קרם פטייסייר ואקלר פריז ברס. כמו כן תילמד השיטה הנכונה להכנת בצק רבוך וכיצד להכין קרם פטייסייר מושלם במגוון טעמים.
    משך הסדנה: כ-4 שעות.
  • סדנת מלוחים: ללמוד להכין פיצות ‬ופוקצ'ות, פחזניות מוצרלה ופרמזן ולחמניות זעתר. כמו כן תלמדו מהי השיטה להכנת בצק מושלם לפיצות ולפוקצ'ות, פחזניות מעלפות ולחמניות עם טריק מפתיע ובורקיטס רכים-רכים.
    משך הסדנה: כ-4 שעות.
  • סדנת קינוחים: ללמוד להכין קרמבו אמיתית, פחזניות במילוי מסקרפונה, מוס שוקולד לבן וגבינה מעלף לאירוח. כמו כן תלמדו כיצד לעבוד עם בצק פריך, סוגי מרנג ואיך להכין ציפוי שוקולד, בצק רבוך שטרוייזלים ועוד.
    ​משך הסדנה: כ-4 שעות
  • סדנת עוגות בחושות: ללמוד להכין עוגת מייפל, עוגת שוקולד ציפס לבן ופירות יער, עוגת ריבת חלב ועוגת אספרסו. כמו כן תלמדו על השיטות להכנת סוגים שונים של עוגת בחושות, על הקצפה נכונה של ביצים, ערבוב נכון ועוד.
    משך הסדנה: כ-4 שעות.
  • סדנת שמרים: ללמוד להכין עוגות שמרים במילויים שונים, סינרולים במילוי קינמון וגביניות רכות-רכות. כיצד להכין מגוון סוגי בצקי שמרים שונים, סוגי ההתפחות, אפייה נכונה וטיפים לזירוז התהליך.
    משך הסדנה: כ-4 שעות.

    *מקסימום משתתפים בסדנאות: 15
העוגות של נעה:
נעה עינת היא ‬קונדיטורית‭ ‬בוגרת‭ ‬בית הספר הגבוה לקולינריה "‬בישולים", שהתחילה את הרומן שלה עם אפייה כבר בגיל 12. כיום היא מכהנת כשף קונדיטורית ב"וויסקי בר מוזיאון" שבמתחם שרונה תל אביב ובעלת בלוג אפייה. היא השתתפה בעשרות תחרויות אפייה ועבדה במגוון קונדיטוריות, ביניהן "דלאל" ואף לקחה חלק בתוכניות אפייה בערוץ האוכל, בערוץ 10 ובתוכנית "הכי טעים שיש" עם יונתן רושפלד וחיים כהן. בסדנאות שלה מבקשת נעה להעביר את הידע שרכשה ואת אהבתה לאפייה, גם לאלה שחוששים להתחיל. במהלך הסדנאות תיהנו מחוויה עם יחס אישי, תקבלו כלים לאפייה נכונה ומה שבטוח - החשק להיכנס למטבח רק יגבר.

תנאים נוספים

נעה עינת –עוגות של נעה
האותיות הקטנות
  • השובר בתוקף עד 60 ימים ממועד רכישת השובר
  • מימוש שובר אחד לאדם/ לזוג
  • למימוש בימים ובשעות: א-שישי 9:00-16:00 לפי לוח הסדנאות המתעדכן באתר בית העסק 
    על בסיס מקום פנוי ובתיאום מראש בטלפון: 054-7271122
  • מקסימום 15 משתתפים בסדנה
  • שובר ה-GROO יהיה זמין בתום הרכישה תחת 'החשבון שלי'
  • ​בית העסק הנו אחראי בלעדי לאיכות, טיב וטיפול במוצרים ושירותים שפורסמו
1
העוגות של נעה
סירקין 25 גבעתיים