עושים שבת בהודו - כל הריחות, הטעמים והצבעים בשולחן שישי.
דוגמאות לקארי בליווי אורז לבן / צהוב:
קארי קלאסי
מאסלה - מנת הקארי האנגלו הודית המפורסמת
מדראס - בצל חריף בתערובת תבלינים
קורמה - חוויה מתקתקה על בסיס קרם קוקוס
וינדלו - רוטב אדום חריף מאוד
ג'אלפראזי - מיקס של מטבח הודי וסיני
קארי מתוק מדרום הודו - רוטב חמוץ מתוק
באלטי - קארי מוקפץ עם בצל
מסעדת קארילינה
אבי קהלני, בעל מסעדת קארילינה, חיי בבריטניה מחצית מחייו, וכמו רוב תושבי לונדון, הפך למאהב גדול של קארי בפרט ואוכל הודי בכלל. המטבח האנגלו-ההודי ידוע בסגנון הבישול הקולוניאלי-בריטי יחד עם שיטות בישול הודי מסורתי.
האתגר הגדול שעמד בפני אבי כשומר כשרות הוא כי כמעט כל מנה כוללת ערבוב בשר ומוצרי חלב. בזכות ניסויים, טעימות, ועזרתו של השף, עטור כוכב משלן - קולדיפ סינג, הצליח אבי ליצור גרסאות כשרות לאוכל הודי ללא שמנת, יוגורט או חלב.