לא עוד כדורי שוקולד - סדנת שף להורים וילדים בה תלמדו הכנה ורידוד בצק פסטה טרי וטכניקת קיפול, צריבת בשר, השוואת טמפרטורות ועוד טכניקות של יסודות הבישול. הורים, ילדים ובני נוער לומדים, מבשלים ואוכלים ביחד בליווי צמוד של שף ישראל שר. בסדנה תיהנו משתייה קלה ללא הגבלה וקוקטיילים מיוחדים לילדים.
06.07.18 יום שישי ב-10:30
20.07.18 יום שישי ב-10:30
*משך הסדנה כ-3 שעות.
מה בתפריט:
-
סלט עלים ירוקים - הכנת ויניגרט בסיסי
-
טרטר ׳ספייסי סלמון׳ - כבישת דגים נאים
-
סיגר חומוס - טמפרטורות נכונות לטיגון עמוק
-
טורטליני דלעת - הכנה ורידוד בצק פסטה טרי וטכניקת קיפול
-
פרגית ברוטב סאטה - צריבת בשר והשלמה נכונה
-
מוס שוקולד - הקצפה והשוואת טמפרטורות בין מסות
06.07.18 יום שישי ב-10:30
20.07.18 יום שישי ב-10:30
*משך הסדנה כ-3 שעות.
סדנת בישול מעשית להורים וילדים
עם מרוצת השנים העולם הקולינרי הולך ומתפתח. בעשורים האחרונים הפער בין צריכת מזון מתועש לבין מזון בריא, טרי ומזין ממזונות ברי קיימא הולך וגדל. קורס הבישול לילדים ונוער נועד להקנות לכם ההורים ולילדיכם, טכניקות בישול בסיסיות ונכונות של מזונות טריים ושאינם מעובדים. הסדנה מיועדת לבני נוער והוריהם להכיר בחדוות הבישול, להגיע ולהתנסות בהכנה של מנות ממטבחים שונים ומגוונים שיקנו להם טכניקות חשובות, במחשבה וביצירת מנות נוספות בעתיד.
שף ישראל שר, בוגר בהצטיינות של מסלול קולינריה בבית הספר ״בישולים״. בעל ניסיון רב בתחום המסעדנות ולשעבר מנהלה של מסעדת ג׳ויה האיטלקית בהרצליה. שר, מבקר בעולם לשם חקר המזון וחומרי הגלם, מבשל לאנשים במטבחם הביתי וצובר ידע רב מהאוכל והמטבח הלבנטיני בישראל.
האקדמיה הקולינרית של בולטהאופ
במתחם ייעודי באולם התצוגה של בולטהאופ פועל מטבח חי ופועם. לא משנה היכן נרכש המטבח הביתי שלכם, סדנאות הבישול שלנו יעזרו לכם להוציא ממנו, ובעיקר מעצמכם, הרבה יותר. האקדמיה הקולינרית של בולטהאופ מציעה לחובבי הבישול והאוכל מגוון סדנאות בישול שישדרגו את כישורי הטבחות של כל אחת ואחד, גם אלה שטרם חצו את מחסום החביתה והסלט.
הסדנאות באקדמיה מעודכנות ומחוברות לטעם הישראלי - מסושי ועד בישול טברייני, מבשרים ועד בישול טבעוני, מארוחת בוקר מושחתת ועד להכנת ארוחות בריאות מקוריות. את הקשת הרחבה של הסגנונות והמטבחים מעביר סגל האקדמיה המורכב משפים ומאושיות קולינריות מקומיות שנמצאים כאן כדי לחלוק אהבות וידע.
האקדמיה הקולינרית של בולטהאופ
במתחם ייעודי באולם התצוגה של בולטהאופ פועל מטבח חי ופועם. לא משנה היכן נרכש המטבח הביתי שלכם, סדנאות הבישול שלנו יעזרו לכם להוציא ממנו, ובעיקר מעצמכם, הרבה יותר. האקדמיה הקולינרית של בולטהאופ מציעה לחובבי הבישול והאוכל מגוון סדנאות בישול שישדרגו את כישורי הטבחות של כל אחת ואחד, גם אלה שטרם חצו את מחסום החביתה והסלט.
הסדנאות באקדמיה מעודכנות ומחוברות לטעם הישראלי - מסושי ועד בישול טברייני, מבשרים ועד בישול טבעוני, מארוחת בוקר מושחתת ועד להכנת ארוחות בריאות מקוריות. את הקשת הרחבה של הסגנונות והמטבחים מעביר סגל האקדמיה המורכב משפים ומאושיות קולינריות מקומיות שנמצאים כאן כדי לחלוק אהבות וידע.
לסדנאות נוספות של אקדמיה הקולינרית של בולטהאופ:
סדנת קינוחים מהמטבח הערבי עם זוכת מאסטר שף
ארוחת טעימות יפנית של שף מתן בלחסן
סדנת קינוחים מהמטבח הערבי עם זוכת מאסטר שף
ארוחת טעימות יפנית של שף מתן בלחסן