ללמוד להכין את כל הטוב של המטבח האיטלקי הבשרי - פסטה עם בשר טחון ברוטב מאומבריה, כבד בסגנון ונציה, עוף בלימון, קראפצו, נתחי סינטה ברוטב.
בשרים בסגנון איטליה
בשרים בסגנון איטליה
סדנה להכנת בשרים שונים ברטבים מיוחדים, מן המיטב של המטבח האיטלקי. במסגרת הסדנה תכינו ותאכלו: קרפצ'ו פילה בקר, חצילים במילוי בשר טחון, קלצונה עם בשר, כבד בסגנון ונציה, חזה עוף בלימון, גלילות בקר ברוטב חרדל (סלטימבוקה), פסטה עם בשר טחון ברוטב מאומבריה.
הסדנה תפתח בלחם שתאפו בעצמכם ותסתיים בקינוח מתוק מתוק. הסדנה תלווה בארוחה מלאה הכוללת יין ללא הגבלה.
הסדנה תפתח בלחם שתאפו בעצמכם ותסתיים בקינוח מתוק מתוק. הסדנה תלווה בארוחה מלאה הכוללת יין ללא הגבלה.
השף ג'אקומו
יעקב פיאלקוב (ג'אקומו) עוסק בבישול איטלקי ב-15 השנים האחרונות. הוא למד ועשה השתלמות באיטליה אצל מרצ'לה חזן, בכמה מסעדות ברומא ובדרום איטליה. בעבר היתה לו מסעדה איטלקית ומפעל קטן לייצור פסטה טרייה. הוא כתב שני ספרי בישול והוא מארגן ומוביל טיולים גסטרונומיים לאיטליה.
יעקב פיאלקוב (ג'אקומו) עוסק בבישול איטלקי ב-15 השנים האחרונות. הוא למד ועשה השתלמות באיטליה אצל מרצ'לה חזן, בכמה מסעדות ברומא ובדרום איטליה. בעבר היתה לו מסעדה איטלקית ומפעל קטן לייצור פסטה טרייה. הוא כתב שני ספרי בישול והוא מארגן ומוביל טיולים גסטרונומיים לאיטליה.