סדנה להכנת שוקולד: מטמפרור ועד פרלינים.
-
השתתפות ליחיד ב-139 ₪ במקום 260 ₪
-
השתתפות זוגית ב-269 ₪ במקום 520 ₪
-
השתתפות לארבעה ב-529 ₪ במקום 1,040 ₪
פרטים נוספים:
-
הסבר אודות תהליך הטמפרור: נלמד את השיטה המקצועית ואת שיטת ההזרעה הפשוטה שעליה ניתן לחזור בבית
-
הכנת פרלינים עם תוספות וגאנש לבחירה
-
הכנת חטיפי שוקולד
-
הסדנה מתאימה למבוגרים ולילדים
-
הסדנה מתקיימת בבית המארחת בפתח תקווה
-
בסוף הסדנה מקבלים קופסה עם התוצרים שהכנתם
-
חוברת מתכונים מפורטת
-
משך הסדנה: שעתיים
בישולים 4 יו
ליאת חרותי היא שפית לארועים פרטיים המתמחה גם בעולם הקונדיטוריה והשוקולד. נוסף לסדנאות השוקולד היא מקיימת גם סדנאות לבישול בריא, קייטרינג בוטיק וקייטרינג לימי הולדת.