כן, קראתם נכון: הכנסנו את הבוריק לפיתה! אם אתם עדיין לא מכירים את הדוכן הכי מטריף בשוק הכרמל - הגיע הזמן להתאהב:
- ארוחת בוריקה צמחונית / טבעונית ב-19 ₪ במקום 30 ₪ כוללת:
בוריק לבחירה: צמחוני (עם ביצה) / טבעוני (עם תפוח אדמה) / בוריק מיקס (עם ביצה ותפוח אדמה) בפיתה עם סלט וחריף, כוס לימונדה וספינג' - ארוחת בוריקה בשרית ב-29 ₪ במקום 40 ₪ כוללת:
בוריק בשר טלה, ביצה ותפוח אדמה בפיתה עם סלט וחריף, כוס לימונדה וספינג'
הבוריקה
הבוריק, המאכל המסורתי השייך למטבח הטוניסאי, זוכה לעדנה מחודשת בזכות הדוכן שהחליט לפתוח קובי שמואל. הדוכן ממוקם בלב שוק הכרמל, שהפך למתחם קולינרי שוקק חיים ולא רק בגלל דוכני הירקות והפירות. את הבוריק שלו, ממלא קובי שמואל בתפוחי אדמה או בביצה קשה ומטגן אותו בשמן עמוק. התוצאה היא עלה סיגר חם, פריך וטרי, אותו הוא מכניס לתוך פיתה בתוספת סלט וחריף.
הבוריק, המאכל המסורתי השייך למטבח הטוניסאי, זוכה לעדנה מחודשת בזכות הדוכן שהחליט לפתוח קובי שמואל. הדוכן ממוקם בלב שוק הכרמל, שהפך למתחם קולינרי שוקק חיים ולא רק בגלל דוכני הירקות והפירות. את הבוריק שלו, ממלא קובי שמואל בתפוחי אדמה או בביצה קשה ומטגן אותו בשמן עמוק. התוצאה היא עלה סיגר חם, פריך וטרי, אותו הוא מכניס לתוך פיתה בתוספת סלט וחריף.
הלקוחות ממליצים בפייסבוק:
"מעולה! אם כבר לאכול מטוגן אז את זה"
"הגעתי עם טריפוליטאית אמיתית. קיבלנו הפתעה מטורפת בפיתה. משהו שטועמים רק בסרטים"
"בחור מקסים, לב גדול, פריזנטור מעולה. משאיר טעם של עוד בחך... קיצר חגיגה של טעמים"