באזור
תל אביב
פתח/סגור תפריט
תל אביב
ירושלים
חיפה והקריות
ראשון לציון והסביבה
אשדוד- אשקלון
הרצליה- רמת השרון
חולון- בת ים
נתניה והסביבה
רעננה-כפ"ס- הוד השרון
זכרון- חדרה-בנימינה
רחובות- נס ציונה
אילת
רמת גן- גבעתיים- בני ברק
פתח תקווה
כרמיאל נהריה והגליל המערבי
באר שבע
עפולה והעמקים
מודיעין- שוהם
הכנרת ורמת הגולן
בקעת אונו
תל אביב
מיקום
פירוט המוצר

מגוון סדנאות בישול ניופאן גורמה, מלון מנדרין בתל אביב

לומדים לבשל מהשפים: סדנאות בישול מקצועי של ניופאן גורמה ב-199 ₪ במקום 289 ₪ לאדם

אוף, פספסת את הדיל הזה...

בקטנה! יש עוד מבחר גדול של סדנאות בישול כאן למטה

אוף, פספסת את הדיל הזה...

  • מחיר מלא 289
  • מחיר גרו 198
  • נקנו 7+
2 מגוון סדנאות בישול ניופאן גורמה, מלון מנדרין בתל אביב
3 מגוון סדנאות בישול ניופאן גורמה, מלון מנדרין בתל אביב
4 מגוון סדנאות בישול ניופאן גורמה, מלון מנדרין בתל אביב
5 מגוון סדנאות בישול ניופאן גורמה, מלון מנדרין בתל אביב
6 מגוון סדנאות בישול ניופאן גורמה, מלון מנדרין בתל אביב
7 מגוון סדנאות בישול ניופאן גורמה, מלון מנדרין בתל אביב
8 מגוון סדנאות בישול ניופאן גורמה, מלון מנדרין בתל אביב
9 מגוון סדנאות בישול ניופאן גורמה, מלון מנדרין בתל אביב
1 מגוון סדנאות בישול ניופאן גורמה, מלון מנדרין בתל אביב

מגוון סדנאות בישול ניופאן גורמה, מלון מנדרין בתל אביב

לומדים לבשל מהשפים: סדנאות בישול מקצועי של ניופאן גורמה ב-199 ₪ במקום 289 ₪ לאדם
מחיר
198
 
שווי
289
 
אזל המלאי
מחיר
199
 
שווי
289
 
אזל המלאי
מחיר
199
 
שווי
289
 
אזל המלאי
מחיר 198
(2)
31% הנחה
נקנו 7+
פג תוקף
בקצרה
לבשל עם השף: בישול איטלקי, סדנת עוף, פסטה בהכנה עצמית, ממולאים וסדנת קינוחים של פעם.
תיאור העסקה
חוויית בישול מעשירה ומהנה, מלאת ניחוחות וטעמים.
 
סדנאות בישול של ניופאן גורמה במלון מנדרין ב-199 ₪ במקום 289 ₪, כולל בר חופשי עם שתייה קרה וחמה ומאפים.
 
סדנאות לבחירה:
  • הקסם של איטליה
  • סדנת עוף
  • פסטה בהכנה עצמית
  • סדנת ממולאים
  • קינוחים של פעם
​סדנת הקסם של איטליה (חלבית), יום שלישי 16.10 בשעה 17:00
סדנה מעשית בהדרכת השפית אלה חורי בה נכין את המנות המנצחות של המטבח האיטלקי ונלמד עבודה נכונה עם המכונה, שיטות עבודה מסורתיות ותיבול קלאסי וטבעי
 
יחד נכין:
  • ניוקי אמיתי נימוח עם רוטב עגבניות צלויות
  • קרם פולנטה רכה עם פטריות מוקפצות ותרד
  • רביולי במילוי בטטה ורוקפור, ברוטב יין לבן 
  • פיצה קפרזה
  • פנקוטה עם פירות יער
סדנת עוף עם מעוף (בשרית), יום רביעי 17.10 בשעה 17:00
סדנה מעשית בהדרכת השף עדי שוורץ בה נלמד על העוף על כל מרכיביו ושימושיו ונכין מנות מגוונות עם שפע של חומרי גלם

יחד נכין:
  • ברוסקטה עם חזה עוף באיולי קארי פלפל קלוי וקונפי שום
  • כנפה פרגיות וחציל שרוף וראס אל חנות  בסירופ רימונים וסילאן
  • שוקי עוף ברוטב ברביקיו: מוגש עם אורז מטוגן
  • סלט קיסר קורדו בלו ברוטב קיסר ובזיליקום: מוגש עם חזה עוף בדבש וחרדל במילוי פסטו
  •  טארט תפוחים אישי עם קרם קינמון .
סדנת פסטה בהכנה עצמית (חלבית), יום רביעי 24.10 בשעה 17:00
סדנה מעשית בהדרכת השפית בל קפצן בה נלמד על הכנת בצק פסטה משובח ואופן הטיפול בו

יחד נכין:
  • רביולי גבינות ברוטב רוזה
  • פטוצ'יני פסטו ברוטב סלמון מעושן ושמנת
  • ספגטיני ברוטב פסטו תרד ושמנת
  • קלצונה בטטה
  • ברוסקטה עגבניות
  • סלט רוקט, פרי העונה ובייבי מוצרלה
  • לקינוח: טירמיסו
סדנת ממולאים (בשרית), יום שני 29.10 בשעה 17:00
סדנה מעשית בהדרכת השפית בל קפצן, בה נלמד להכין ממולאים שונים
 
יחד נכין:
  • ארטישוק ממולא בשר טלה ברוטב לימון כבוש
  • גלילות פילאס במלית חזה עוף ושקדים
  • בצל ממולא ומקורמל בתרכיז רימונים
  • סירות חצילים במילוי בשר עגל משובץ בערמונים בזילוף טחינת סילאן 
  • קדירת עגבניות ממולאות בקינואה ועשבי תיבול ברוטב חמוץ מתוק
סדנת קינוחים של פעם (חלבית), יום שישי 26.10 בשעה 10:00
סדנת אפייה מעשית בהדרכת הקונדיטורית דלית קפלן בה נלמד איך להכין קינוחים של פעם בדרך קלה ומהירה
 
יחד נכין:
  • סברינה עסיסית עם קצפת וניל
  • עוגת היער השחור
  • שטרודל זריז של תפוחים
  • רולדת שוקולד עם גנאש פרלינה
סדנת ארוחות משפחתיות (בשרי), יום חמישי 8.11 בשעה 18:00
סדנה מעשית בהדרכת השפית בל קפצן​, בה נלמד להכין ארוחות משפחתיות שניתן להכין לכולם
 
יחד נכין :
  • חלת בזילקום שום ריחנית
  • חריימה בורי מתובל ברוטב עגבניות ים תיכוני  
  • גלילות חצילים עם בשר ברוטב עגבניות צלויות  
  • מאפה פילאס עם בשר ותפוחי אדמה לצד סלסלת עגבניות מתובלת
  • קדירת ירקות ממולאים בבורגול עשבי תיבול וחמוציות אפויים בתנור  
  • לקינוח: סיגר קוקוס קלוי ושוקולד

סדנת חגיגת בשרים (בשרי), יום רביעי 14.11 בשעה 18:00
סדנה מעשית בהדרכת השף עדי שוורץ, בה תוכלו ללמוד להכין נתחי בשר שונים במידות עשייה שונות

יחד נכין:

  • המבורגר מנתח אנטריקוט משובח מוגש עם קטשופ פלפלים ואיולי שום ופוטטוס בנוסח הום פרייז
  • אמפנדה דרום אמריקאית במילוי בשר צימוקים זיתים ירוקים וביצה קשה
  • ברוסקטה של לחם מלא איולי עמבה ורצועות אנטריקוט צרובות  עם בצלצלי שאלוטס חרוכים  
  • תבשיל בשר בנוסח הציידים מוגש עם אורז ביראני
  • לקינוח: טרייפל של בראוניז עם מוס שוקולד
פרטים נוספים: 
  • בסיום כל סדנה נשב לאכול את המאכלים שהכנו
  • מקסימום 20 איש בסדנה
  • אורך כל סדנה: 3 שעות
  • הנחות מיוחדות לבאי הסדנה על מגוון מוצרי החנות (ביום הסדנה בלבד)

ניופאן גורמה
האותיות הקטנות
  • השובר תקף לסדנאות לפי התאריכים המצוינים בגוף העסקה בלבד
    ברישום מראש בלבד, בטלפון: 03-6996100 שלוחה 2
  • הנחות מיוחדות לבאי הסדנה על מגוון מוצרי החנות (ביום הסדנה בלבד)
  • המקום כשר בהשגחת הרבנות בת"א
  • מימוש של שובר אחד לאדם
    ניתן לרכוש עד 6 שוברים
  • ללא כפל מבצעים
  • פתיחת הסדנה מותנית במינימום 12 נרשמים
    מקסימום 20 משתתפים בסדנה
  • שובר ה-GROO יהיה זמין בתום הרכישה תחת 'החשבון שלי'
  • בית העסק הנו האחראי הבלעדי לאיכות, לטיב ולטיפול במוצרים ו/או בשירותים שפורסמו
1
ניופאן גורמה
יוניצמן 21 תל אביב