חוויית בישול מעשירה ומהנה, מלאת ניחוחות וטעמים.
סדנאות בישול של ניופאן גורמה במלון מנדרין ב-199 ₪ במקום 289 ₪, כולל בר חופשי עם שתייה קרה וחמה ומאפים.
סדנאות לבחירה:
-
הקסם של איטליה
-
סדנת עוף
-
פסטה בהכנה עצמית
-
סדנת ממולאים
-
קינוחים של פעם
סדנת הקסם של איטליה (חלבית), יום שלישי 16.10 בשעה 17:00
סדנה מעשית בהדרכת השפית אלה חורי בה נכין את המנות המנצחות של המטבח האיטלקי ונלמד עבודה נכונה עם המכונה, שיטות עבודה מסורתיות ותיבול קלאסי וטבעי
יחד נכין:
-
ניוקי אמיתי נימוח עם רוטב עגבניות צלויות
-
קרם פולנטה רכה עם פטריות מוקפצות ותרד
-
רביולי במילוי בטטה ורוקפור, ברוטב יין לבן
-
פיצה קפרזה
-
פנקוטה עם פירות יער
סדנת עוף עם מעוף (בשרית), יום רביעי 17.10 בשעה 17:00
סדנה מעשית בהדרכת השף עדי שוורץ בה נלמד על העוף על כל מרכיביו ושימושיו ונכין מנות מגוונות עם שפע של חומרי גלם
יחד נכין:
יחד נכין:
-
ברוסקטה עם חזה עוף באיולי קארי פלפל קלוי וקונפי שום
-
כנפה פרגיות וחציל שרוף וראס אל חנות בסירופ רימונים וסילאן
-
שוקי עוף ברוטב ברביקיו: מוגש עם אורז מטוגן
-
סלט קיסר קורדו בלו ברוטב קיסר ובזיליקום: מוגש עם חזה עוף בדבש וחרדל במילוי פסטו
-
טארט תפוחים אישי עם קרם קינמון .
סדנת פסטה בהכנה עצמית (חלבית), יום רביעי 24.10 בשעה 17:00
סדנה מעשית בהדרכת השפית בל קפצן בה נלמד על הכנת בצק פסטה משובח ואופן הטיפול בו
יחד נכין:
-
רביולי גבינות ברוטב רוזה
-
פטוצ'יני פסטו ברוטב סלמון מעושן ושמנת
-
ספגטיני ברוטב פסטו תרד ושמנת
-
קלצונה בטטה
-
ברוסקטה עגבניות
-
סלט רוקט, פרי העונה ובייבי מוצרלה
-
לקינוח: טירמיסו
סדנת ממולאים (בשרית), יום שני 29.10 בשעה 17:00
סדנה מעשית בהדרכת השפית בל קפצן, בה נלמד להכין ממולאים שונים
יחד נכין:
-
ארטישוק ממולא בשר טלה ברוטב לימון כבוש
-
גלילות פילאס במלית חזה עוף ושקדים
-
בצל ממולא ומקורמל בתרכיז רימונים
-
סירות חצילים במילוי בשר עגל משובץ בערמונים בזילוף טחינת סילאן
-
קדירת עגבניות ממולאות בקינואה ועשבי תיבול ברוטב חמוץ מתוק
סדנת קינוחים של פעם (חלבית), יום שישי 26.10 בשעה 10:00
סדנת אפייה מעשית בהדרכת הקונדיטורית דלית קפלן בה נלמד איך להכין קינוחים של פעם בדרך קלה ומהירה
יחד נכין:
-
סברינה עסיסית עם קצפת וניל
-
עוגת היער השחור
-
שטרודל זריז של תפוחים
-
רולדת שוקולד עם גנאש פרלינה
סדנת ארוחות משפחתיות (בשרי), יום חמישי 8.11 בשעה 18:00
סדנה מעשית בהדרכת השפית בל קפצן, בה נלמד להכין ארוחות משפחתיות שניתן להכין לכולם
יחד נכין :
-
חלת בזילקום שום ריחנית
-
חריימה בורי מתובל ברוטב עגבניות ים תיכוני
-
גלילות חצילים עם בשר ברוטב עגבניות צלויות
-
מאפה פילאס עם בשר ותפוחי אדמה לצד סלסלת עגבניות מתובלת
-
קדירת ירקות ממולאים בבורגול עשבי תיבול וחמוציות אפויים בתנור
-
לקינוח: סיגר קוקוס קלוי ושוקולד
סדנת חגיגת בשרים (בשרי), יום רביעי 14.11 בשעה 18:00
סדנה מעשית בהדרכת השף עדי שוורץ, בה תוכלו ללמוד להכין נתחי בשר שונים במידות עשייה שונות
יחד נכין:
- המבורגר מנתח אנטריקוט משובח מוגש עם קטשופ פלפלים ואיולי שום ופוטטוס בנוסח הום פרייז
- אמפנדה דרום אמריקאית במילוי בשר צימוקים זיתים ירוקים וביצה קשה
- ברוסקטה של לחם מלא איולי עמבה ורצועות אנטריקוט צרובות עם בצלצלי שאלוטס חרוכים
- תבשיל בשר בנוסח הציידים מוגש עם אורז ביראני
- לקינוח: טרייפל של בראוניז עם מוס שוקולד
פרטים נוספים:
-
בסיום כל סדנה נשב לאכול את המאכלים שהכנו
-
מקסימום 20 איש בסדנה
-
אורך כל סדנה: 3 שעות
-
הנחות מיוחדות לבאי הסדנה על מגוון מוצרי החנות (ביום הסדנה בלבד)