חוויה קולינרית מהמטבח המרוקאי.
-
ארוחה זוגית מרוקאית מסורתית ב-109 ₪ במקום 152 ₪
-
ארוחה זוגית "המלך והמלכה" ב-149 ₪ במקום 218 ₪
ארוחה זוגית מרוקאית מסורתית
תפריט הארוחה:
מנה ראשונה לבחירה למרכז השולחן:
-
כרובית מטוגנת: כוללת טחינה וסלסלת עגבניות חריפות
-
צ'יפס מרוקאי: פלחי תפו"א אדמה מטוגנים בשמן עמוק עם תערובת קייג'ן
-
סיגר שקדי עגל: סיגר חלקי פנים,שקדי עגל, פרגית ובצל מקורמל בניחוח אוריינטלי
-
פטריות חמות: מיקס פטריות מוקפצות בתיבול עדין
-
עראייס טרומפטה: רבעי פיתות ממולאות בבשר כבש, צנוברים ופטרוזיליה על מצע טחינה
מנה עיקרית לכל סועד לבחירה, עם מבחר סלטי השף ולחם פרנה שנאפה במקום למרכז השולחן
מנה עיקרית לבחירה:
-
פרגית בתיבול סחקא: סטייק פרגית על אסכלא לוהטת בתיבול מרוקאי
-
קציצות דגים דניס ומוסר ים: דניס ומוסר ים בשילוב גרגרי חומוס ורוטב פלפלים פיקנטי ובעיטור כוסברה קצוצה
-
קציצות כופתא: קציצות כבש על מצע חציל קלוי בשילוב טחינה
-
מעורב טרומפטה: חלקי פנים מוקפצים בתיבול מסורתי
-
הטחול של סבא מסעוד: טחול שנתפר במקום וממולא בליה כבש, כבד בקר, שקדי עגל, מוח
שתייה קלה לכל סועד לבחירה: מים מינרליים, סודה, קוקה קולה, זירו, ספרייט, מים בטעמים, תפוזים, מי טוניק
ארוחה זוגית "המלך והמלכה"
תפריט הארוחה:
שתי מנות פתיחה לבחירה או שתי מנות תוספת לבחירה
מנות פתיחה לבחירה:
-
כרובית מטוגנת: כוללת טחינה וסלסלת עגבניות חריפות
-
צ'יפס מרוקאי: פלחי תפו"א אדמה מטוגנים בשמן עמוק עם תערובת קייג'ן
-
סיגר שקדי עגל: סיגר חלקי פנים,שקדי עגל, פרגית ובצל מקורמל בניחוח אוריינטלי
-
פטריות חמות: מיקס פטריות מוקפצות בתיבול עדין
-
עראייס טרומפטה: רבעי פיתות ממולאות בבשר כבש, צנוברים ופטרוזיליה על מצע טחינה
תוספות לבחירה:
-
פוטטו
-
אורז
-
סלט ירקות
טאפס הכולל כבד אווז, ריבת פירות יער וברוסקטות קלויות
פלטת בשרים הכוללת: אנטרקוט, פרגיות, קציצות כבש, כבד אווז, נקניקיות חריפות
קינוח זוגי לבחירה:
-
כדורי ספינג': כדורי בצק מזוגגים בקרמל מלוח
-
כנאפה: שערות קדאיף ממולאים בגבינה טבעונית, בעיטור פיסטוק קלוי ובזיגוג מי סוכר
-
סיגר קוקוס: סיגר מטוגן במילוי קוקוס קלוי, טבול בדבש בניחוח לימוני
שתי כוסות יין או שתייה קלה לכל סועד לבחירה: מים מינרליים, סודה, קוקה קולה, זירו, ספרייט, מים בטעמים, תפוזים, מי טוניק
טרומפטה
טרומפטה (חצוצרה במרוקאית) היא מסעדה מרוקאית חדשה וכשרה שדואגת לפאר ולשבח את המטבח המרוקאי עם פרשנות אישית של שני השפים הוותיקים, אבי לסרי ואושרי בניסטי. השפים עומלים על הסירים כבר מהזריחה כדי לספק לכם חוויה קולינרית צרופה.