קרניבורים אמיתיים צריכים הרבה יותר מאשר חתיכת סטייק על צלחת במסעדה כדי להרגיש שהיה פה משהו לאכול. אז איך נשמע לכם שלושת רבעי קילו בשר למשתתף? כבר נהייתם רעבים? הצטרפו לסדנת הקרניבורים ותלמדו להכין את הנתחים הכי מובחרים בבשר, עם כל העישונים, התיבלונים, המרינדות ושאר סודות השף שיהפכו כל ארוחה בשרית שלכם לכזו שאחריה צריך לפתוח כפתור או שניים בחגורה. כבר נהייתם רעבים?
-
750 גרם בשר - סדנת בישול בשרים לקהל הרחב, שובר השתתפות ליחיד ב-265 ₪
הפעילות כשרה בהשגחת הרבנות תל אביב. חנייה חינם!
מועדי הסדנאות הקרובות: 12.11 ב-18:30, 23.11 ב-10:00
ההשתתפות בתיאום מול בית העסק.
הסדנה נפתחת בליווי פוקצ'ות טריות שנאפה דקה לפני שתגיעו, מטבלים, לימונדה טבעית, יינות אדומים ולבנים ושתייה חמה.
בסוף הסדנה תשבו יחד לארוחה חגיגית אותה בישלתם. משך הסדנה הוא כ-3 שעות.
בסוף הסדנה תשבו יחד לארוחה חגיגית אותה בישלתם. משך הסדנה הוא כ-3 שעות.
מה תכינו בסדנת בישול זו:
-
נתח אסאדו ברוטב BBQ ודבש
-
קרפצ'יו פילה בקר עם שערות בזיל, בלסמי ואגסים מזוגגים
-
המבורגר אנטריקוט
-
נקניקיות מרגז אמיתיות תוצרת בית
-
סלט רענן בויניגרט קייצי של בלסמי ומייפל
-
רוסטביף מהשפיץ של השייטל בחרדל וסילאן
-
חצאי תפוחי אדמה מדורה, קריספיים במיוחד
-
סופלה שוקולד
יתכנו שינויים קלים בתפריט בהתאם לשיקול השף וזמינות חומרי הגלם.
מבשלים חוויה - הבית של סדנאות הבישול
"מבשלים חוויה" נמצא בבית מגורים ביפו, במתחם מפואר בעל עמודי שיש ורצפות מצוירות שנשמרו מהתקופה העותמנית. במתחם ארבעה חללי אירוח מרהיבים, מרפסת מקסימה, מערכת סאונד מוקפדת, ריהוט של בית וחנייה מסודרת ובחינם. מגוון הסדנאות מתאימות למי שרוצה ללמוד להכין אוכל לא בדיוק כמו של בית אמא; לכל מי שרוצה לשכלל את יכולותיו או יכולותיה במטבח; לחובבי אוכל וקולינריה; למי שאוהב לשחק עם טעמים חדשים וחומרי גלם, וגם למי שעושה את צעדיו הראשונים במטבח. את הסדנאות מנחים שפים מעולים. השתתפות בסדנה תאפשר לכם לצאת לטיולים מפתיעים במחוזות קולינריים מוכרים או חדשים בדרך מאד חווייתית וכיפית.
מבשלים חוויה - הבית של סדנאות הבישול
"מבשלים חוויה" נמצא בבית מגורים ביפו, במתחם מפואר בעל עמודי שיש ורצפות מצוירות שנשמרו מהתקופה העותמנית. במתחם ארבעה חללי אירוח מרהיבים, מרפסת מקסימה, מערכת סאונד מוקפדת, ריהוט של בית וחנייה מסודרת ובחינם. מגוון הסדנאות מתאימות למי שרוצה ללמוד להכין אוכל לא בדיוק כמו של בית אמא; לכל מי שרוצה לשכלל את יכולותיו או יכולותיה במטבח; לחובבי אוכל וקולינריה; למי שאוהב לשחק עם טעמים חדשים וחומרי גלם, וגם למי שעושה את צעדיו הראשונים במטבח. את הסדנאות מנחים שפים מעולים. השתתפות בסדנה תאפשר לכם לצאת לטיולים מפתיעים במחוזות קולינריים מוכרים או חדשים בדרך מאד חווייתית וכיפית.