במסעדת סופלקי סידרנו לכם ארוחת טעימות מטריפה - יאסו!
ארוחת טעימות זוגית כוללת:
- מגש של 10 טעימות קרות קטנות, לצד לחם וזיתים
- קרפציו - פילה בקר, חומץ בלסמי ושמן זית / קרפציו סלמון
- חוריאטיקי - סלט ירקות יווני - עגבניה, מלפפון, בצל, פלפל חריף, גבינת פטה יוונית / במיה טריה מטוגנת
- סיגר טלה, קציצות פרסה, ספנקופית - מאפה פילו במילוי גבינה ותרד, מליצאנס - חציל קריספי בזיגוג צמיצ'ורי
- קוקטייל לבחירה לכל סועד (ניתן להמיר ב-1/3 בירה מהחבית / יין לבן / אדום)
- קינוח הבית לזוג
סופלקי
נמצאת ממש ליד הים, בחוף בלו ביי, אחד היפים בנתניה. עם נוף כזה מול העיניים, תעברו מהר מאוד למצב חופשה, תתמסרו בשניות לצלילי הבוזוקי, לניחוחות האוזו ולטעמים הנפלאים של המטבח היווני. בלי מזוודות ובלי דאגות. יוון זה כאן.
השף אורי ארנון, שאתם בטח מכירים מהמסעדות המצליחות ארנולד'ס וויקטוריה, עשה זאת שוב. לקח חומרי גלם טובים, התחבר לווריד של המטבח היווני והכניס טוויסט כשר שמדבר לישראלים. מה שיצא הוא תפריט משגע של דגים ובשרים, שכולל כמה מהכוכבים הכי גדולים של המטבח הים תיכוני השכן.
לא סתם שם המסעדה נקרא על-שם שיפוד הבשר הכי מפורסם ביוון - הסופלקי. כאן תמצאו שיפודים מפילה בקר, קבב טלה, אנטרקוט, פרגית, סלמון ועוד נתחים שנצלים על האש טוב טוב. בתפריט תמצאו גם מבחר מאזות (לפתיחת התיאבון), מוסקה (זוגיות מושלמת של בשר וחצילים), גירוס (שיפוד בשר גדול שמפוצץ בטעמים), קפטדס (קציצות בקר ששודכו לבמיה בשרנית) ועוד.
את החוויה הסופלקית עוטפים באלכוהול שמשמח לבב אנוש. יש אוזו משובח כמובן, קוקטיילים מיוחדים, חלקם על-בסיס אניס משגע. כוס מלאה, בטן מלאה - שילוב מנצח.
נמצאת ממש ליד הים, בחוף בלו ביי, אחד היפים בנתניה. עם נוף כזה מול העיניים, תעברו מהר מאוד למצב חופשה, תתמסרו בשניות לצלילי הבוזוקי, לניחוחות האוזו ולטעמים הנפלאים של המטבח היווני. בלי מזוודות ובלי דאגות. יוון זה כאן.
השף אורי ארנון, שאתם בטח מכירים מהמסעדות המצליחות ארנולד'ס וויקטוריה, עשה זאת שוב. לקח חומרי גלם טובים, התחבר לווריד של המטבח היווני והכניס טוויסט כשר שמדבר לישראלים. מה שיצא הוא תפריט משגע של דגים ובשרים, שכולל כמה מהכוכבים הכי גדולים של המטבח הים תיכוני השכן.
לא סתם שם המסעדה נקרא על-שם שיפוד הבשר הכי מפורסם ביוון - הסופלקי. כאן תמצאו שיפודים מפילה בקר, קבב טלה, אנטרקוט, פרגית, סלמון ועוד נתחים שנצלים על האש טוב טוב. בתפריט תמצאו גם מבחר מאזות (לפתיחת התיאבון), מוסקה (זוגיות מושלמת של בשר וחצילים), גירוס (שיפוד בשר גדול שמפוצץ בטעמים), קפטדס (קציצות בקר ששודכו לבמיה בשרנית) ועוד.
את החוויה הסופלקית עוטפים באלכוהול שמשמח לבב אנוש. יש אוזו משובח כמובן, קוקטיילים מיוחדים, חלקם על-בסיס אניס משגע. כוס מלאה, בטן מלאה - שילוב מנצח.