לטייל בין שורות הגפנים, לטעום את סוגי היין השונים, לנשנש גבינות ולחם, להתרשם מארומת הפרי וליהנות מהפסטורליות:
-
סיור טעימות ליחיד ב-59 ₪ כולל:
טיול בשורות הגפנים, טעימה של 5 סוגי יינות, גבינה, לחם, שמן זית וזיתים והסברים על תהליך עשיית היין במקום
-
סיור טעימות משודרג ליחיד ב-99 ₪ כולל:
טיול בשורות הגפנים טעימה של סוגי 6 יינות, פלטת גבינות, פלטת ירקות, לחמים, שמן זית וזיתים והסברים על תהליך עשיית היין במקום
משך הסיור: 60 דקות
יקב Bravdo , כרמי יוסף
יקב Bravdo (ברבדו) נמצא בלבו של הכרם של משפחת שוסיוב, בעלת מסורת גידול כרם של 130 שנה. הכרמים והיקב נמצאים ליד המושבה כרמי יוסף, בשיפולי הרי יהודה בואך ירושלים על אדמת גיר כבדה ועשירה באבן. בשנת 1999 החליטו פרופסור בן עמי ברבדו ותלמידו לשעבר פרופסור עודד שוסיוב, חברי הסגל האקדמי של האוניברסיטה העברית בירושלים, לממש את הידע הרב שצברו בגידול ענבים וייצור יין, והקימו את יקב ברבדו המייצר את יינות ברבדו. בכרם מתבצעות פעולות זמירה, דילול אשכולות ושריגים להשגת רמת יבול אופטימלית תוך מעקב אחר התפתחות הסוכר, החומצה, חומרי הצבע, והמינרלים. ההקפדה על תנאי הגידול של הגפן וזמירה נאותה מאפשרים יחס מתאים בין כמות הנוף לכמות הפרי, יחס המבטיח תנאי הבשלה אופטימליים של האשכול. לקראת הבציר מבוצע בכרם טיפול בעקת יובש וחשיפה לקרינת השמש. טיפול ייחודי זה מבטיח קבלת פרי ארומטי ואיכותי. היין מיוצר ללא סינון בתהליכי הצללה ממושכים להבטחת ארומה וטעם עשירים, ומיושן במשך 12 חודש בחביות עץ המיוצרות רובן מעץ אלון צרפתי ומיעוטן מעץ אלון אמריקאי, ליצירת שילוב נכון בין ארומת הפרי וניחוח החבית.