לגלגל סושי, לעבוד עם שמרים, להכין מקרונים, ללמוד טכניקות זילוף שונות ועוד, בסדנאות של הקונדיטורית חן שלום בהרצליה.
-
סדנה להכנת סושי ב-199 ₪ במקום 340 ₪
-
סדנת שמרים ב-219 ₪ במקום 300 ₪
-
סדנת להכנת קינוחים ב-219 ₪ במקום 340 ₪
-
סדנה להכנת מקרונים ב-219 ₪ במקום 340 ₪
*הסדנאות יפתחו עם מינימום 8 אנשים ומקסימום 12 אנשים.
פירוט הסדנאות:
סדנה להכנת מקרונים (3.5 שעות)
כוללת אפיית מקרונים, הכנת קרמים למילוי, מארז עוגיות אישי ומתכונים. בסדנת המקרונים נלמד להכין את הבצק שקדים ונלמד טכניקות זילוף עם צנטרים מתאימים להזלפת העוגיות, נכין קרמים טעימים ומעניינים למילוי כמו קרם לימון, קרם פטיסייר וניל, נוגט, מוס שוקולד קפה, מוס שוקולד לבן עם פירות יער ועוד.
סדנה להכנת מקרונים (3.5 שעות)
כוללת אפיית מקרונים, הכנת קרמים למילוי, מארז עוגיות אישי ומתכונים. בסדנת המקרונים נלמד להכין את הבצק שקדים ונלמד טכניקות זילוף עם צנטרים מתאימים להזלפת העוגיות, נכין קרמים טעימים ומעניינים למילוי כמו קרם לימון, קרם פטיסייר וניל, נוגט, מוס שוקולד קפה, מוס שוקולד לבן עם פירות יער ועוד.
סדנה להכנת קינוחים (3.5 שעות)
נלמד להכין קינוחים מדליקים המתאימים לכל אירוע. בין הקינוחים: פחזניות ואקרילים - עבודה עם בצק רבוך במילוי קרם פטייסר ווניל. נעבוד עם בצק פריך מיוחד לעוגיות אלפחורס עם ריבת חלב וקוקוס, עוגיות שוקולד נימוחות או עוגת פאדג שוקולד וגם נלמד לעשות עוגה בחושה / מאפנס, כ-4-5 סוגי קינוחים שונים. בסוף הסדנה כל אחד לוקח בקופסה ממגוון הקינוחים שהכנו.
סדנה להכנת סושי (3 שעות)
באווירה ביתית ואינטימית, נלמד על החומרים הנחוצים להכנת הסושי, ומה מומלץ לקנות. סדנה מקצועית, ממצה מאוד, שאחרי מפגש אחד יוצאים עם ידע רב בהכנת הסושי.
נתחיל בהכנת האורז לסושי, לאחר מכן נעבור להדגמות ולעבודה המעשית. נלמד לחתוך את הירקות ואת הדג לסושי (הרבה ירקות טריים ודג טרי), נכיר את סוגי הסושי השונים, שמותיהם ונלמד להכינם. אינסיד אוט, מאקי, פוטו מאקי, קונוס, סושי חם בטמפורה ועוד. לסיום נעצב את צלחת ההגשה לסושי ונהנה מאכילת סושי בשפע מכל מה שהכנו, וגם נכין בשביל לקחת הביתה בערכה אישית.
באווירה ביתית ואינטימית, נלמד על החומרים הנחוצים להכנת הסושי, ומה מומלץ לקנות. סדנה מקצועית, ממצה מאוד, שאחרי מפגש אחד יוצאים עם ידע רב בהכנת הסושי.
נתחיל בהכנת האורז לסושי, לאחר מכן נעבור להדגמות ולעבודה המעשית. נלמד לחתוך את הירקות ואת הדג לסושי (הרבה ירקות טריים ודג טרי), נכיר את סוגי הסושי השונים, שמותיהם ונלמד להכינם. אינסיד אוט, מאקי, פוטו מאקי, קונוס, סושי חם בטמפורה ועוד. לסיום נעצב את צלחת ההגשה לסושי ונהנה מאכילת סושי בשפע מכל מה שהכנו, וגם נכין בשביל לקחת הביתה בערכה אישית.
סדנת מאפי שמרים, מלוח ומתוק (3.5 עד 4 שעות)
נעבוד עם שמרים טריים ויבשים, נלוש ונתפיח 3 סוגים שונים של בצקים. למלוחים נאפה לחמים ופוקצ'ות שכולם אוהבים, קלצונה (לחמניות ממולאות) עם תוספות של זיתים, תירס, פטריות טריות, בצל ועוד.
למתוקים נכין קראנצ' שוקולד, מאפה שושנים עם תפוחים וקינמון / מאפה פרג וגם חלות מתוקות / לחמניות בריוש.
בסוף הסדנה מנקים את השולחן ואוכלים ארוחה עשירה מכל התוצרים שהוכנו בסדנה.
חן שלום
חן שלום בעלת ניסיון רב בתחום הקונדיטוריה והבישול, מעבירה במהלך 15 השנים האחרונות סדנאות בישול ואפייה מקצועיות למבוגרים ולילדים, ללקוחות פרטיים ולקוחות מוסדיים לימי גיבוש, לימי הולדת, ימי נישואין ומסיבת רווקות.
חן שלום בעלת ניסיון רב בתחום הקונדיטוריה והבישול, מעבירה במהלך 15 השנים האחרונות סדנאות בישול ואפייה מקצועיות למבוגרים ולילדים, ללקוחות פרטיים ולקוחות מוסדיים לימי גיבוש, לימי הולדת, ימי נישואין ומסיבת רווקות.
סדנאות האפייה של חן מושקעות ומלוות במתכונים והסברים מדוקדקים, הסדנאות מועברות בקבוצות קטנות באווירה אינטימית וביתית ובעיקר מקבלים הרבה כלים ליישום מוצלח של המתכונים בבית.