מסעדת ג'ויה מזמינה אתכם לערב היכרות עם יינות משובחים לצד טאפסים מהמטבח האיטלקי.
במפגש תטעמו 6 סוגי יינות איטלקיים מיקבי פרנסיס קופולה, סריסטורי ועוד, תקבלו הסברים מפורטים על כל סוג יין, על הרקע לייצורו וכל זה בתיאום מושלם עם מנות טאפס איטלקיות ופינוקים.
במפגש תטעמו 6 סוגי יינות איטלקיים מיקבי פרנסיס קופולה, סריסטורי ועוד, תקבלו הסברים מפורטים על כל סוג יין, על הרקע לייצורו וכל זה בתיאום מושלם עם מנות טאפס איטלקיות ופינוקים.
ערב טעימות יין וטאפסים כולל:
-
6 מנות טאפס איטלקיים לכל משתתף
-
טעימות של 6 סוגי יין
-
כוס יין לבחירה לכל משתתף
-
פוקאצ'ות חמות
-
שתייה קלה (לימונדה / סודה)
-
משך הסדנה כשעתיים
6 טאפסים משתנים
-
ארנצ'יני - כדור אורז, מוצרלה ופרמז'ן ברוטב עגבניות איטלקי
-
ברוסקטה מסקרפונה כמהין - ביצה קשה, רסק עגבניות, בזיליקום ופרמז'ן
-
ארטישוק אה לה רומנה - ארטישוק איטלקי צלוי בגריל על קרם גבינה כחולה ושמנת
-
סלט עגבניות מוצרלה - מיקס עגבניות צבעוני, בצל סגול, זיתי קלמטה ובלסמי
-
פולנטה - חמאה, פרמז'ן וערמונים
-
טורטליני ערמונים - ברוטב חמאת מרווה
-
ריזוטו פטריות - תרד, אפונה, כמהין ופרמז'ן
-
קרוסטיני בקר - קרפצ'יו בקר, קרם שום ובלסמי מצומצם
-
רביולי בטטה - ברוטב קרם עגבניות
ערב טעימות יין
את ערב הטעימות מעביר ברק פורת, יינן ומדריך יין בכיר. נציג יקב פרנסיס קופולה בישראל. ברק מנהל את תחום היין בחברת Y. D המוכרת בייבוא מותגי איכות.
את היינות של פרנסיס קופולה מייחדים הטעמים העזים כדוגמת יין מאה אחוז ענבי קברנה סובניון ויינות מסידרת בלק לייבל, היקב ידוע בזכות ייצור רק של יינות בציון מעולה ומעלה. לצד יינות פרנסיס קופולה נכיר גם את הקיאנטי קלאסיקו המפורסם, המוכר על ידי סמל התרנגול השחור. יינות רבים המיוצרים באזור קיאנטי שבאיטליה נושאים את השם קיאנטי, אך רק אלו המיוצרים באזור העתיק ומשובח ביותר מקבלים את התואר קלאסיקו.
נלמד על ההבדלים, שיטות ההכנה, התאמת מאכלים לכל יין ועוד.
הערב מותנה במינימום 10 משתתפים.
את ערב הטעימות מעביר ברק פורת, יינן ומדריך יין בכיר. נציג יקב פרנסיס קופולה בישראל. ברק מנהל את תחום היין בחברת Y. D המוכרת בייבוא מותגי איכות.
את היינות של פרנסיס קופולה מייחדים הטעמים העזים כדוגמת יין מאה אחוז ענבי קברנה סובניון ויינות מסידרת בלק לייבל, היקב ידוע בזכות ייצור רק של יינות בציון מעולה ומעלה. לצד יינות פרנסיס קופולה נכיר גם את הקיאנטי קלאסיקו המפורסם, המוכר על ידי סמל התרנגול השחור. יינות רבים המיוצרים באזור קיאנטי שבאיטליה נושאים את השם קיאנטי, אך רק אלו המיוצרים באזור העתיק ומשובח ביותר מקבלים את התואר קלאסיקו.
נלמד על ההבדלים, שיטות ההכנה, התאמת מאכלים לכל יין ועוד.
הערב מותנה במינימום 10 משתתפים.
ג'ויה
ברשת המסעדות ג'ויה האיכות פוגשת את הטעם, הניסיון פוגש את המסורת ואתם פוגשים את החיים הטובים. המסעדה הראשונה של הרשת הוקמה ב-2001. כמיטב המסורת האיטלקית תמצאו בתפריט טעמים איכותיים בסטנדרט אירופאי. כל אחד מהסניפים הוא בית איטלקי אמיתי בו מחכה לכם חווייה קולינרית איטלקית אמיתית.
ברשת המסעדות ג'ויה האיכות פוגשת את הטעם, הניסיון פוגש את המסורת ואתם פוגשים את החיים הטובים. המסעדה הראשונה של הרשת הוקמה ב-2001. כמיטב המסורת האיטלקית תמצאו בתפריט טעמים איכותיים בסטנדרט אירופאי. כל אחד מהסניפים הוא בית איטלקי אמיתי בו מחכה לכם חווייה קולינרית איטלקית אמיתית.