-
ארוחת יחיד ב-69 ₪ במקום 110 ₪ כוללת: מנה ראשונה לבחירה חופשית, מנה עיקרית לבחירה (עד 75 ₪), כוס יין / שתייה קלה, קינוח אישי
-
ארוחת יחיד משודרגת ב-89 ₪ במקום 154 ₪ כוללת: מנה ראשונה לבחירה חופשית, מנה עיקרית לבחירה חופשית מהתפריט (עד 119 ₪), כוס יין / שתייה קלה, קינוח אישי
מנה ראשונה לבחירה
-
ארנצ'יני - פטריות, מחית כמהין עם פונדו מסקרפונה
-
פיסלדייר (4 חתיכות) בצלים מקורמלים, אנשובי וזיתים שחורים
-
סלט ירקות עונתי - שמן זית, מיץ לימון, מלח גס ופלפל
-
קרפציו סלמון - אנשובי זיתים, בצל ירוק, בצל סגול, רוקט וקרוטונים
-
קרפצ'יו בקר - פרמז'אנו רג'יאנו, שום קונפי, עלי רוקט, שמן זית, בלסמי ולימון
-
טרטר טונה - אבוקדו, מללפון, כוסברה וספייסי סומסום מיונז מונח על עלה סיגר מטוגן
-
פסטה ארבייטה - רוטב עגבניות חריף, חצי בוראטה, עלי בזיליקום ופארמג'נו רג'יאנו 59 ₪
-
פסטה שמנת פטריות 59 ₪
-
סלט גספצ'יו ומוצרלה דה באפלו - קרם עגבניות פיקנטי, שרי שני זנים, בייבי מלפפון, זיתי קלמטה, בצל סגול, גמבה קלויה, שמן בזיליקום וחומץ בלסמי, מקלות לחם תוצרת בית 65 ₪
-
פיצה מרינרה על האבן - רוטב עגבניות, שום ואורגנו 49 ₪
-
פיצה מרגריטה על האבן - רוטב עגבניות, מוצרלה דה באפלו ובזיליקום 59 ₪
-
פיצה דיה על האבן - רוטב עגבניות, ארטישוק, פטריות ורוטב עשוי מעשבים 69 ₪
-
המבורגר 200 גרם בליווי תפוחי אדמה אפוי 65 ₪
-
סלט ניסואז - טונה, אנשובי, ביצים, בצל ירוק, צנונית, זיתים שחורים, עגבניה, בזיליקום, שמן זית וחומץ בן יין אדום. מוגש עם לחם הבית 75 ₪
-
חצי עוף רוטיסרי - עשוי עם תימין, רוזמרין, מרווה, סומק, פטרוזיליה, שום ולימון 99 ₪
-
פילה דג היום - מוגש עם פירה מארטישוק ירושלמי וירקות קלויים 119 ₪
-
סטייק אנטריקוט 200 גרם - מוגש עם תוספת לבחירה: סלט עלים / ירקות צלויים / פירה / סלט 119 ₪
-
קרם ברולה
-
טירמיסו
- כוס יין הבית אדום / לבן (ניתן להמיר בשתייה קלה / 1/3 בירה טובורג החבית)
מסעדת NIZZA
NIZZA הוא שמה באיטלקית של העיר ניס בצרפת, שנתנה את ההשראה למסעדת Nizza שהוקמה ע"י יונתן אזוג ופטריס מזיג, שחיו במשך שנים בצרפת וספגו את עולמה הקולינרי. יחד הם מביאים את הריביירה הצרפתית ללילינבלום ומצליחים להפתיע ובגדול! על הרכבת התפריט וניהול המטבח אחראי שף אנטוני טרווגליני, שהגיע לארץ במיוחד מצרפת. תפריט האוכל העשיר שם דגש על חומרי גלם טריים: דגים, בקר, עוף, גבינות וירקות מהטובים שיש לישראל ולעולם להציע. הפיצות נכנסו לתפריט לאחר עבודה צמודה עם פיצאיולו מומחה מנאפולי ולמידה של רזי הפיצות הנפוליטנית והסיציליאנית. בנוסף לפיצות, כולל התפריט מבחר פסטות מענגות ומנות ראשונות מהמטבח האיטלקי. בשעות הערב Nizza משנה את פניה ומציעה חוויה קצת יותר בועטת וקצת פחות מחייבת, כשהאורות מעומעמים והווליום עולה. בימים שלישי וחמישי הדיג'יי תופס את מקומו על העמדה ומחליף את השנסונים הצרפתיים בבאסים, בזמן שהאלכוהול יוצא מהבר בקצב מהיר. במקום מקיימים גם אירועים פרטיים בתיאום מראש.