מסעדת סנדיאן (עץ אלון בערבית) יושבת בתוך הר חצוב המשובץ עצי אלון בכניסה הראשית של בית ג'אן. בגובה 1,000 מטר, המקום כובש את פסגת רמת הגולן ומספק לא רק בילוי קולינרי מהמטבח הדרוזי אלא גם נוף גלילי קסום ואוויר הרים הצלול.
ארוחת בוקר זוגית כוללת:
- ביצים לבחירה לכל סועד - חביתה / עין / שקשוקה / עיג'ה
- מבחר גבינות הבית למרכז השולחן - לבאנה, שמנת, עיזים ועוד
- מבחר סלטי הבית למרכז השולחן - טונה, פלפלים, גזר, ירקות
- לחם הבית
- חמאה וריבה למרכז השולחן
- קפה או תה לכל סועד
- כוס לימונדה לכל סועד
*הסלטים והגבינות עשויים להשתנות.
מסעדת סנדיאן
את סנדריאן הקים פואד, מורה מבית ג'אן, שהחליט לשנות מסלול ולהתמסר לאהבתו האמיתית - אוכל ואירוח. בתו איה היא מעצבת שהעניקה למבנה האבן את עיצובו המיוחד הכולל שולחנות כבדים מעץ מלא, ציורי שמן של סצינות גליליות וקורות עץ על התקרה בחמשת הצבעים העזים של הדגל הדרוזי. המאכלים המוגשים מבוססים על רזי המטבח הדרוזי האותנטי וכוללים בשרים ודגים על האש, מגוון עשיר של סלטי הבית, ממולאים, תבשילים, חומוס ופול ועוד פינוקים וקינוחים. השפים שמאחורי הסירים והמחבתות הם דרוזים מקומיים, והכל מוכן מחומרי גלם טריים.במקום ניתן לערוך סדנאות בישול דרוזי למשפחות ולקבוצות בתיאום מראש,ואירועים או סעודות לקבוצות בחדר פרטי עד 40 סועדים.