מסעדת סנדיאן (עץ אלון בערבית) יושבת בתוך הר חצוב המשובץ עצי אלון בכניסה הראשית של בית ג'אן. בגובה 1,000 מטר, המקום כובש את פסגת רמת הגולן ומספק לא רק בילוי קולינרי מהמטבח הדרוזי אלא גם נוף גלילי קסום ואוויר הרים הצלול.
- ארוחה זוגית ב-189 ₪ במקום 305 ₪ כוללת:
סלטים למרכז השולחן, מנה עיקרית ותוספת, קינוח למרכז שולחן, שתייה קלה וחמה
תפריט הארוחה:
פתיח למרכז השולחן
- 10 סוגי סלטי הבית: סלט תורכי, טחינה, חומוס, גזר, טבולה, חצילים, ירקות, כרוב עגבניות, שומר, פטריות
- פיתות חמות מהטאבון
- צ'יפס
מנה עיקרית לבחירה
- מנה לבחירה לכל סועד - דג אמנון / סטייק סלמון / סטייק סינטה / מנה צמחונית
- פלטת בשרים למרכז השולחן הכוללת: 450 גרם בשר לזוג עם פרגית, קבב, צלעות, חזה עוף, שישליק, כבש, מרגז
תוספת לבחירה לכל סועד
- תפו"א
- ציפס
- אורז
- בטטה
קינוח למרכז השולחן
- בקלאווה דרוזית
שתייה
- קנקן לימונדה
- קפה או תה לכל סועד
סנדיאן Sendian
את סנדריאן הקים פואד, מורה מבית ג'אן, שהחליט לשנות מסלול ולהתמסר לאהבתו האמיתית - אוכל ואירוח. בתו איה היא מעצבת שהעניקה למבנה האבן את עיצובו המיוחד הכולל שולחנות כבדים מעץ מלא, ציורי שמן של סצינות גליליות וקורות עץ על התקרה בחמשת הצבעים העזים של הדגל הדרוזי. המאכלים המוגשים מבוססים על רזי המטבח הדרוזי האותנטי וכוללים בשרים ודגים על האש, מגוון עשיר של סלטי הבית, ממולאים, תבשילים, חומוס ופול ועוד פינוקים וקינוחים. השפים שמאחורי הסירים והמחבתות הם דרוזים מקומיים, והכל מוכן מחומרי גלם טריים.במקום ניתן לערוך סדנאות בישול דרוזי למשפחות ולקבוצות בתיאום מראש,ואירועים או סעודות לקבוצות בחדר פרטי עד 40 סועדים.
את סנדריאן הקים פואד, מורה מבית ג'אן, שהחליט לשנות מסלול ולהתמסר לאהבתו האמיתית - אוכל ואירוח. בתו איה היא מעצבת שהעניקה למבנה האבן את עיצובו המיוחד הכולל שולחנות כבדים מעץ מלא, ציורי שמן של סצינות גליליות וקורות עץ על התקרה בחמשת הצבעים העזים של הדגל הדרוזי. המאכלים המוגשים מבוססים על רזי המטבח הדרוזי האותנטי וכוללים בשרים ודגים על האש, מגוון עשיר של סלטי הבית, ממולאים, תבשילים, חומוס ופול ועוד פינוקים וקינוחים. השפים שמאחורי הסירים והמחבתות הם דרוזים מקומיים, והכל מוכן מחומרי גלם טריים.במקום ניתן לערוך סדנאות בישול דרוזי למשפחות ולקבוצות בתיאום מראש,ואירועים או סעודות לקבוצות בחדר פרטי עד 40 סועדים.