המטבח, הטעמים, הריחות והמסורת האיטלקית האותנטית - סדנת בישול איטלקי מעשית וחוויתית עם שף מסימיליאנו די מטאו זוכה "מאסטר שף".
3 שעות של חוויה קולינרית במהלכה תלמדו את סודות הבצק האיטלקי, תרדדו, תלושו ולבסוף תתיישבו סביב השולחן לסעודה איטלקית מלכותית ממיטב המנות שהכנתם. לאורך כל הסדנה תיהנו מפוקאצ׳ה ויין חופשי.
3 שעות של חוויה קולינרית במהלכה תלמדו את סודות הבצק האיטלקי, תרדדו, תלושו ולבסוף תתיישבו סביב השולחן לסעודה איטלקית מלכותית ממיטב המנות שהכנתם. לאורך כל הסדנה תיהנו מפוקאצ׳ה ויין חופשי.
מנות מסורתיות איטלקיות לדוגמה:
-
רביולי גבינות ברוטב חמאה ועלי מרווה
-
פנה קוטה נימוחה בזיגוג שוקולד מעודן
-
גיטרה לימונה-פסטה דקה ברוטב לימון משגע
-
ריזוטו פטריות ביין אדום וגבינות
מועדי הסדנאות הקרובות:
-
יום שישי 17.5.19 בין השעות 9:00-12:00
-
יום שלישי 21.5.19 בין השעות 20:00-23:00
-
יום שישי 31.5.19 בין השעות 09:00-12:00
-
יום שני 03.6.19 בין השעות 020:00-23:0
-
יום שלישי 11.6.19 בין השעות 20:00-23:00
-
יום שישי 28.6.19 בין השעות 09:00-12:00
מסימיליאנו די מטאו
מסימיליאנו זוכה מאסטר שף לשנת 2015, השף שבזכות קסמו האישי וכשרונו האדיר כבש את לב הקהל הישראלי. מסימיליאנו אשר גדל באיטליה נחשף והתאהב במטבח האיטלקי בזכות אמו וסבתו מהן למד את רזי הבישול האיטלקי האותנטי. מסימיליאנו מגשים את חלומו ומעביר את יסודות המטבח, הטעמים והריחות המיוחדים של איטליה לחך הישראלי.
מסימיליאנו זוכה מאסטר שף לשנת 2015, השף שבזכות קסמו האישי וכשרונו האדיר כבש את לב הקהל הישראלי. מסימיליאנו אשר גדל באיטליה נחשף והתאהב במטבח האיטלקי בזכות אמו וסבתו מהן למד את רזי הבישול האיטלקי האותנטי. מסימיליאנו מגשים את חלומו ומעביר את יסודות המטבח, הטעמים והריחות המיוחדים של איטליה לחך הישראלי.