להגיע לאילת ולא רק בשביל הים: פדרו היא מסעדת שף ובר יין וותיקה השוכנת בגינה מלבלבת ומציעה מטבח מקורי בלב העיר.
ארוחה זוגית ב-279 כוללת:
-
מנת פתיחה
-
מנה ראשונה לכל סועד
-
מנה עיקרית לכל סועד
-
כוס יין או בירה לכל סועד
-
כוס שתייה קלה לכל סועד
תפריט הארוחה:
פתיח לוהט מהטאבון למרכז השולחן
-
פוקאצ'ת הבית עם מטבלים
מנה ראשונה לבחירה לכל סועד
-
סלט פדרו - חסה, נבטים, כרוב, שרי, תאנים ,תמרים, תפוח, רימון, זיתי קלמאטה ברוטב וינגרייט הדרים ובירה
-
סלט קפרזה - עגבניות שרי, צנוניות, מוצרלה טרייה, זיתי קלמאטה ובזיליקום, ברוטב שמן זית ובלסמי
-
סלט שוק - מלפפון, שרי, מלון, ארטישוק,סלרי,גמבה, בצל, קלמטה, חמוציות, נענע, זרעי חמנייה, שמן זית, לימון וטחינה
-
אספרגוס פרמזן - אספרגוס בגריל על מצע קרם פרמזן בליווי רביולי גבינות, שקדים קלויים ושמן כמהין
-
פטריות רוקפור - אפויות בתנור במילוי טריו גבינות ואגוזים, בציפוי פריך עם רוטב שמנת פטריות
-
סביצ'ה - סלמון, אבוקדו, פטרוזיליה, קולורבי, גזר, גמבה, סלרי, בצל, חריף, קריספי שום, לימון ושמן זית
-
שרימפס בלו צ'יז - שרימפס מוקפץ ביין לבן שמנת וגבינה כחולה, ארטישוק איטלקי ודפי פסטה
-
פיתה ממולאת בשר וצנוברים - טחינה, צרמלה, סלסה ורדה, רוטב לימון כבוש, בצל ירוק, צנוניות וקורנישונים
-
קרפצ'יו - נתחי פילה בקר נא שמן זית, בלסמי מתובל, צנוניות, פרמזן מגורד ועלים ירוקים
-
פולנטה נתח קצבים - פולנטה תירס חלבית , קוביות נתח קצבים, עגבניות שרי ואספרגוס
מנה עיקרית לבחירה לכל סועד
-
סופלקי פרגיות - על מצע פיתה ביתית, צרמלה, לימון כבוש, ירקות צלויים בליווי ציזיקי יוגורט / טחינה
-
הר-בורגר - בלחמניית חלה עם פרמזן מגורד, פטריות מוקפצות, בצל מטוגן, חסה ועגבנייה
-
חתיכה יפה של אנטריקוט (300 גר') - נתח אנטריקוט מיובא מיושן במקום
-
פילה ניוקי - ניוקי ביתי בליווי נתחי פילה ברוטב שמנת, פרמזן מגורד, פטריות וירקות ירוקים
-
פטוצ'יני בשר - פסטה בתוספת נתחי בשר פרימיום ותערובת פטריות ברוטב ציר בקר ופרמזן
-
פטוצ'יני שרימפס - פסטה בתוספת שרימפס וירקות ברוטב אל א אוליו, לימון כבוש פיקנטי ופרמזן
-
קדירת הים - פירות ים,ניוקי ביתי,שום קונפי,פלפלים וזיתי קלמטה ברוטב שמנת לימון וצ'ילי
-
דג צלוי על צלחת צבעונית - ממרח לימון כבוש,טחינה,טפנד זיתים,סלסה ורדה,צרמלה,ירקות גינה ושום קונפי
-
הדג ששוחה נגד הזרם - סלמון אפוי בתנור בליווי ריזוטו פטריות, קונפי שרי ורוטב סלסה ורדה
-
סטייק השוק (350 גר') - אנטריקוט פרימיום מיושן שזור בשומן מיושן במקום בליווי מח עצם אפוי(בתוספת 30 ₪ מול העסק)
-
כבד של אווז יושב על פילה של פרה - מדליוני פילה בקר, כבד אווז, מחית כמהין ורוטב דמי גלאס (בתוספת 50 ₪ מול העסק)
שתייה לכל סועד
-
כוס יין הבית - אדום או לבן לבחירה / שליש בירה מהחבית
-
כוס שתייה קלה - תפוזים / לימונדה
פדרו
פדרו מסעדת שף באווירה אחרת שוכנת בתוך גינה קסומה וצבעונית מלאה פרחים, צמחי תבלין וירקות המסעדה פועלת כמסעדת שוק, קונספט ייחודי באילת, המעניקה לכם חוויה משכרת חושים ומלאת טעמים. צוות המטבח ייקח אתכם להפלגה קולינארית במחוזות נפלאים של טעמים,צבעים וריחות קסומים.
במטבח תוכלו למצוא החל ממנות ראשונות מקוריות של סביח דג ים,פיתה בשר עראייס, שרימפס בלו צ'יז ועד סטיק פדרו המקורי וטורנדו רוסיני (פילה בקר וכבד אווז) העשויים מבשרים המיושנים במקום וכמובן קינוחים תוצרת בית שישאירו לכם זיכרונות מתוקים.
פדרו מסעדת שף באווירה אחרת שוכנת בתוך גינה קסומה וצבעונית מלאה פרחים, צמחי תבלין וירקות המסעדה פועלת כמסעדת שוק, קונספט ייחודי באילת, המעניקה לכם חוויה משכרת חושים ומלאת טעמים. צוות המטבח ייקח אתכם להפלגה קולינארית במחוזות נפלאים של טעמים,צבעים וריחות קסומים.
במטבח תוכלו למצוא החל ממנות ראשונות מקוריות של סביח דג ים,פיתה בשר עראייס, שרימפס בלו צ'יז ועד סטיק פדרו המקורי וטורנדו רוסיני (פילה בקר וכבד אווז) העשויים מבשרים המיושנים במקום וכמובן קינוחים תוצרת בית שישאירו לכם זיכרונות מתוקים.