לתזונה נודעת השפעה רבה על הבריאות. תזונה נכונה ומאוזנת מסייעת במניעת מחלות ובהגנה מפניהן. בואו ללמוד איך לבשל בריא, מגוון ולא פחות חשוב - גם בריא!
-
סדנת אפייה וקינוחים בריאים ב-129 ₪ בלבד במקום 250 ₪!
על הסדנה:
בסדנת אפייה וקינוחים בריאים לומדים להכין וטועמים בין השאר: לחמניות שיפון, חלה מתוקה מקמח כוסמין מלא עם צימוקים שיכורים, פיצה בריאה, לחם ממולא עלי מנגולד וגבינת ברינזה, מרק מלון ופירות יער, סלט פירות עם גרניטה שזיפים, קרוסטטת פירות קיץ, עוגיות טחינה, מאפינס שיבולת שועל וצימוקים, פנקייקים בריאים ועוד.
בסדנת אפייה וקינוחים בריאים לומדים להכין וטועמים בין השאר: לחמניות שיפון, חלה מתוקה מקמח כוסמין מלא עם צימוקים שיכורים, פיצה בריאה, לחם ממולא עלי מנגולד וגבינת ברינזה, מרק מלון ופירות יער, סלט פירות עם גרניטה שזיפים, קרוסטטת פירות קיץ, עוגיות טחינה, מאפינס שיבולת שועל וצימוקים, פנקייקים בריאים ועוד.
ענת גרינברג בישול בריא
ענת גרינברג היא נטורופתית מוסמכת, המתמחה בבישול ובאפייה בריאים ומזינים ומנחה שלל קורסים וסדנאות מעשיות בנושא. אחרי קריירה ענפה בתחום ההיי-טק, מימשה ענת את אהבתה לבישול בריא והפכה אותה למקצוע. את הבישול הבריא היא מלמדת באוניברסיטת ת”א, וכמו כן עורכת סדנאות פרטיות המותאמות אישית על פי צרכי המזמין.
לעמוד הפייסבוק לחצו כאן > >
לעמוד הפייסבוק לחצו כאן > >