באזור
תל אביב
פתח/סגור תפריט
תל אביב
ירושלים
חיפה והקריות
ראשון לציון והסביבה
אשדוד- אשקלון
הרצליה- רמת השרון
חולון- בת ים
נתניה והסביבה
רעננה-כפ"ס- הוד השרון
זכרון- חדרה-בנימינה
רחובות- נס ציונה
אילת
רמת גן- גבעתיים- בני ברק
פתח תקווה
כרמיאל נהריה והגליל המערבי
באר שבע
עפולה והעמקים
מודיעין- שוהם
הכנרת ורמת הגולן
בקעת אונו
חיפוש
תל אביב
מיקום
פירוט המוצר

סדנאות אפייה ופטיסרי בחיפה עם גל בוכניק - זוכה משחקי השף קונדיטור 2018

לומדים מהמומחה: מבחר סדנאות אפייה ופטיסרי עם זוכה 'משחקי השף קונדיטור' גל בוכניק, החל מ-149 ₪ במקום 300 ₪ לאדם

אוף, פספסת את הדיל הזה...

בקטנה! יש עוד מבחר גדול של סדנאות בישול כאן למטה

אוף, פספסת את הדיל הזה...

  • מחיר מלא 300
  • מחיר גרו 149
  • נקנו 13+
2 סדנאות אפייה ופטיסרי בחיפה עם גל בוכניק - זוכה משחקי השף קונדיטור 2018
3 סדנאות אפייה ופטיסרי בחיפה עם גל בוכניק - זוכה משחקי השף קונדיטור 2018
4 סדנאות אפייה ופטיסרי בחיפה עם גל בוכניק - זוכה משחקי השף קונדיטור 2018
5 סדנאות אפייה ופטיסרי בחיפה עם גל בוכניק - זוכה משחקי השף קונדיטור 2018
6 סדנאות אפייה ופטיסרי בחיפה עם גל בוכניק - זוכה משחקי השף קונדיטור 2018
7 סדנאות אפייה ופטיסרי בחיפה עם גל בוכניק - זוכה משחקי השף קונדיטור 2018
8 סדנאות אפייה ופטיסרי בחיפה עם גל בוכניק - זוכה משחקי השף קונדיטור 2018
9 סדנאות אפייה ופטיסרי בחיפה עם גל בוכניק - זוכה משחקי השף קונדיטור 2018
10 סדנאות אפייה ופטיסרי בחיפה עם גל בוכניק - זוכה משחקי השף קונדיטור 2018
11 סדנאות אפייה ופטיסרי בחיפה עם גל בוכניק - זוכה משחקי השף קונדיטור 2018
12 סדנאות אפייה ופטיסרי בחיפה עם גל בוכניק - זוכה משחקי השף קונדיטור 2018
1 סדנאות אפייה ופטיסרי בחיפה עם גל בוכניק - זוכה משחקי השף קונדיטור 2018

סדנאות אפייה ופטיסרי בחיפה עם גל בוכניק - זוכה משחקי השף קונדיטור 2018

לומדים מהמומחה: מבחר סדנאות אפייה ופטיסרי עם זוכה 'משחקי השף קונדיטור' גל בוכניק, החל מ-149 ₪ במקום 300 ₪ לאדם
מחיר
149
 
שווי
300
 
הנחה
50%
מחיר
249
 
שווי
350
 
הנחה
29%
מחיר
299
 
שווי
400
 
הנחה
25%
מחיר 149
50% הנחה
נקנו 13+
פג תוקף
בקצרה
גל בוכניק, זוכה משחקי השף קונדיטור, ישמח ללמד אתכם את סודות תחום הפטיסרי במגוון סדנאות אפייה.
תיאור העסקה
 עוגה קנויה - OUT, פטיפורים, עוגיות בוטיק וקינוחי כוסות - IN.

חדש ב-GROO: סדנת פיצות ופוקאצ'ות - בסדנה תלמדו להכין בצק פוקאצ'ה ובצק פיצה, מהם תכינו מגוון גדול של תוצרים בטעמים ומרקמים שיפעילו לכם את כל החושים. סדנה מושלמת לכל חובבי האירוח. משך הסדנה 3 שעות

 
סדנאות אפייה: 
  • סדנת שמרים בסיסית - בסדנה תלמדו להכין 3 סוגים של בצק שמרים: בצק שמרים לקראנץ במגוון מילוים בהכנה עצמית, בצק לרוגעלך עסיסי ומפנק ובצק לסברינות עם הדובדבן שבקצפת
  • סדנת שמרים בסיסית למאפים מלוחים - בסדנה תלמדו להכין 3 סוגים של בצקבצק לחלות שבת באפייה ומרקם מיוחד, בצק פוקצ'ה/פיצה פריך, קריסיפי עם מגוון תוספות ובצק שמרים מלוח למאפים אישיים במילויים מפתיעים
  • סדנת פטיפורים - בסדנה תלמדו להכין 3 סוגים שונים של פטיפורים (המבחר מתחלף בסדנאות השונות): קרמבואים, פחזניות, קרמבל, טראפלס, מגנום, חיתוכיות סניקרס ועוד
  • סדנת טארטים וטארטלטים - בסדנה תלמדו להכין 3 טארטים שווים במיוחד: טארט שוקולד אפוי, טארט מרנג לימון וקרם שקדים וטארט פיצוחים קרמל טופי. בנוסף, תלמדו להכין בצק שקדים פריך לטארטים
  • סדנת עוגיות בוטיק - בסדנה תלמדו להכין 4 סוגי עוגיות מודרניות לצד קלאסיות מלוחות ומתוקות כגון אלפחורס, שוקולד פאדג', עוגיות דגנים, עוגיות שכבות ריבה ועוד. זו אחת הסדנאות הפרקטיות - תמיד נחמד שיש עוגיות ליד הקפה או סתם לנישנוש
  • סדנת קינוחי כוסות - בסדנה תלמדו להכין 3 סוגים של קינוחי כוסות הבנויים משכבות ומרקמים שונים עדי כדי התחברות לביס המושלם
סדנאות אפייה פרימיום:
  • שמרים כרוכים - בסדנה תלמדו להכין 3 סוגים של בצק שמרים בטכניקה מתקדמת, תיצרו בצק קרואסון ובריוש מדופף ונכין בצק בריוש קלאסי
  • סדנת עוגיות מרוקאיות - חלק א' - שבקיות, מסאפן, פקעות בוטנים, מרציפןחלק ב' - סיגרים, יויו, מקרוד, סלסלות שומשום
  • סדנת בצק רבוך - בסדנה תלמדו להכין בצק רבוך בטעמי וניל ושוקולד, ממנו תכינו פחזניות בציפוי קרמבל פריך ומילוי קרם פטיסייר. תכינו גם אקלר במילוי גנאש שוקולד מוקצף ופאריברסט בציפוי קראסט שקדים במילוי קרם שנטילי וניל
  • סדנת מקרונים - בסדנה תלמדו להכין מקרון בצורה המושלמת ועוד מגוון גדול של מילויים
 *למימוש במועדי הסדנאות המופיעות באתר   
 
גל בוכניק בית ספר לאפייה
גל בוכניק, שף וקונדיטור - זוכה העונה הראשונה של 'משחקי השף קונדיטור' בנבחרת של השף אסף גרניט. הדרך של גל בעולם הקונדיטוריה החלה לפני שנים רבות, בהתחלה בצעדים קטנים במטבח ולאחר מכן בלימוד עצמאי ועבודה קשה וכיום יש לו ותק של 20 שנה בתחום הפטיסרי המודרני. במהלך השנים למד והשתלם אצל מיטב השפים המובילים בעולם ופיתח לעצמו שיטות עבודה ייחודיות. בשנים האחרונות הוא מעביר סדנאות אפייה ומלמד את התחום בבתי ספר ברחבי הארץ. 

בית הספר לאפייה בניהולו של גל בוכניק
האותיות הקטנות
  • השובר בתוקף עד 90 ימים ממועד רכישתו
    למימוש במועדי הסדנאות המופיעות באתר 
    בתיאום מראש בטלפון: 0522817539 או 0522470662, א'-ה' 09:00-20:00, ו' 08:00-12:00
  • מימוש שובר אחד לאדם
  • משך הסדנאות עד 5 שעות (פרט לסדנת פיצות שאורכת כ-3 שעות)
  • מינימום 6 משתתפים בסדנה, מקסימום 14
  • שובר ה-GROO יהיה זמין בתום הרכישה תחת 'החשבון שלי' 
  • ​בית העסק הנו אחראי בלעדי לאיכות, טיב וטיפול במוצרים ושירותים שפורסמו
1
גל בוכניק
ההסתדרות 20 חיפה