יש רק דבר אחד מהנה יותר ממאפה חם וריחני שרק עכשיו יצא מהתנור וזהו מאפה מעשה ידיך. בואו ליהנות ממגוון סדנאות אפייה איכותיות בשביל הבריאות, בשביל ההנאה, בשביל הנפש, כשיעור אפייה פרטי, זוגי, כאירוע חברתי, כמתנה, כבילוי משפחתי, על פי נושא או על פי צרכים בריאותיים.
ניתן לבחור ממגוון סדנאות אפייה.
סדנאות אפייה
מטרת הסדנאות היא ללמד אתכם את הבסיס של האפייה הנכונה ולחשוף אתכם לסודות הקטנים שהופכים כל מאפה למיוחד, טעים ואישי.
בסדנאות כולם עובדים ומתנסים, כדי שבאמת תוכלו להמשיך לאפות בבית. כאן תלמדו דרך הידיים, שכן מתכונים תמיד אפשר למצוא לבד באינטרנט.
עם מה תצאו?
ניתן לבחור ממגוון סדנאות אפייה.
סדנאות אפייה
מטרת הסדנאות היא ללמד אתכם את הבסיס של האפייה הנכונה ולחשוף אתכם לסודות הקטנים שהופכים כל מאפה למיוחד, טעים ואישי.
בסדנאות כולם עובדים ומתנסים, כדי שבאמת תוכלו להמשיך לאפות בבית. כאן תלמדו דרך הידיים, שכן מתכונים תמיד אפשר למצוא לבד באינטרנט.
עם מה תצאו?
-
ידע רב על קמח, שמרים, מחמצת (שאור) סוגי בצק ואפייה
-
מבחר מתכונים מודפסים
-
כל המאפים בסדנה (ואלו המון מאפים)
-
טיפים מעשיים ומקצועיים
-
לומדים לאלתר וליצור מתכונים אישיים ומיוחדים
-
אפשרות להתייעץ איתי גם לאחר הסדנה על כל הקשור באפיית לחמים
*הסדנאות מיועדות לחסרי ניסיון, מתחילים ומקצועיים המעוניינים לשדרג את הידע שלהם.
*אורך הסדנה כ-5.4 שעות. ניתן לארגן קבוצה או גם להצטרף לקבוצה מאורגנת מראש.
*אורך הסדנה כ-5.4 שעות. ניתן לארגן קבוצה או גם להצטרף לקבוצה מאורגנת מראש.
רינה שביט
רינה שביט ילידת דנמרק, מאז שהיא זוכרת את עצמה, הייתה בוחנת כל תנועת לישה של אמה ומתענגת על הניחוח שממלא את המטבח ברגע שדלת התנור נפתחת.
בחלוף השנים עלתה ארצה ואיתה כישורי האפייה הדניים. בהמשך למדה קונדיטוריה בבית ספר בישולים בתל אביב ולאחר מכן בסדנאות אומן בארץ ובחו"ל ע"י שפים ידועים המומחים באפיית לחמים.
היום יש לה את הממלכה הקטנה במשך 9 שנים לאפיית לחמים, העברת סדנאות וקורסים לאפייה למתחילים, חסרי ניסיון, ולבעלי ניסיון הרוצים לשדרג את הידע שלהם.
רינה הופכת את הפחד משמרים להנאה, ומוכיחה כמה זה פשוט לאפות. בעזרת הידע שתרכשו תוכלו להתמודד עם כל מתכון אפייה שתמצאו באינטרנט, ואפילו תדעו להמציא מתכונים משלכם.
רינה שביט ילידת דנמרק, מאז שהיא זוכרת את עצמה, הייתה בוחנת כל תנועת לישה של אמה ומתענגת על הניחוח שממלא את המטבח ברגע שדלת התנור נפתחת.
בחלוף השנים עלתה ארצה ואיתה כישורי האפייה הדניים. בהמשך למדה קונדיטוריה בבית ספר בישולים בתל אביב ולאחר מכן בסדנאות אומן בארץ ובחו"ל ע"י שפים ידועים המומחים באפיית לחמים.
היום יש לה את הממלכה הקטנה במשך 9 שנים לאפיית לחמים, העברת סדנאות וקורסים לאפייה למתחילים, חסרי ניסיון, ולבעלי ניסיון הרוצים לשדרג את הידע שלהם.
רינה הופכת את הפחד משמרים להנאה, ומוכיחה כמה זה פשוט לאפות. בעזרת הידע שתרכשו תוכלו להתמודד עם כל מתכון אפייה שתמצאו באינטרנט, ואפילו תדעו להמציא מתכונים משלכם.