מסעדת "קסטלו" הראשונה הוקמה ב-ורונה שבאיטליה, עירם של רומיאו ויוליה. מסעדת "קסטלו" בראשון לציון מביאה לכם את טעמי איטליה הרבה יותר קרוב, גם בזמן וגם במקום.
- ארוחה זוגית כוללת:
פתיח, מנה עיקרית לכל סועד, קינוח זוגי, שתייה קלה לכל סועד
תפריט הארוחה:
פתיח
- פוקצ'ה איטלקית טרייה ומטבלים למרכז השולחן לזוג
מנה עיקרית לבחירה לכל סועד
- רביולי בטטה, רוטב שמנת / שמנת פונגי במילוי בטטה רכה
- רביולי תרד ריקוטה, מגיע ברוטב שמנת פסטו קרמה
- טרטליני פיטריות, ברוטב שמנת פונגי
- סלט איטלקי - שלל חסות ועלים, שרי צהוב/אדום, מלפפון, בצל סגול, צנונית ברוטב וינגרט זמן זית ולימון
- סלט רוקפור - חסה סלנובה, עלי חסה, אגסים, מיקס פיצוחים וברוטב ויניגרט שלוט וגבינת רוקפור
- פיצה מרגריטה מסורתית עם מגוון תוספות: בצל סגול, עגבנייה, חציל, גמבה, פטריות, פלפל חריף.
- סלט טונה - שרי צהוב / אדום, מלפפון, בצל סגול, ביצה קשה, פתוח אדמה, חסות פריכות וכדורי סלט טונה
- רדיאטורי, רוטב עגבניות, חצילים, גמבות קלויים, קישוא וקיני ופטרוזיליה טרייה
- פסטה פנה המגוון רטבים לבחירה - עגבניות, שמנת, שמנת פונגי
- פיצה חריפה, פטריות סלייס, רצועות פלפל חריף, מוגד עם בצל ירוק בשמן צילי
- סלט חלומי - גבינת חלומי, שרי צהוב/אדום, מלפפון, בצל סגול, עלי חסה, פטריות מוקפצות ברוטב טריאקי ושום שום
- דג דניס / דג לברק שלם - מוגש על מצע סלטון מיקס שרי בתוספת 20 ₪
- דג מושט - מוגש עם טבעות בצל בתוספת 15 ₪
- ניוקי סלק, רוטב שמנת פונגי, ערמונים, מרווה, קוביות סלק, טגוזי מלך קלויים, פרמזן ועירית - בתוספת 4 ₪
שתייה לבחירה לכל סועד
- לימונדה / תפוזים
קינוח זוגי
- מלבי אסלי - קרם מלבי עם מי ורדים ובוטנים
קסטלו
'קסטלו בר' ממוקמת בלב ראשל"צ, ממש מתחת לבניין העירייה, ומציעה לכם בילוי במסעדה איטלקית כשרה באווירה משתנה - בשעות היום תיהנו מאוכל מתגמל ואהוב ובערב ממוזיקה טובה, קצב והרבה פאן.
התפריט הכשר-חלבי של מבוסס על אוכל שמקורו בארץ המגף, בניצוחו של שף אביעד ניר. כאן תיהנו ממנות הדגל כמו הפטריות הממולאות בתערובת גבינות, פיצות, ניוקי, רביולי, פסטות, מנות דגים, קינוחים מטריפים ובר אלכוהול עשיר.
'קסטלו בר' ממוקמת בלב ראשל"צ, ממש מתחת לבניין העירייה, ומציעה לכם בילוי במסעדה איטלקית כשרה באווירה משתנה - בשעות היום תיהנו מאוכל מתגמל ואהוב ובערב ממוזיקה טובה, קצב והרבה פאן.
התפריט הכשר-חלבי של מבוסס על אוכל שמקורו בארץ המגף, בניצוחו של שף אביעד ניר. כאן תיהנו ממנות הדגל כמו הפטריות הממולאות בתערובת גבינות, פיצות, ניוקי, רביולי, פסטות, מנות דגים, קינוחים מטריפים ובר אלכוהול עשיר.