השף דיויד לוי, שניהל את מסעדות 'אוונגארד' ברמת החייל ו'מרי אנטואנט' בפלורנטין, פותח עבורכם את דלת ביתו ומזמין אתכם לסדנת בישול מוקפדת, טעימה ומהנה. כל סדנה תיפתח בכוס יין וכיבוד קל, ולאחר בישול ולמידה, שיכללו גם טיפים וסודות מקצועיים, תוכלו ליהנות ממה שהכנתם בארוחה משותפת. אז מה בא לכם לבשל?
מועדי הסדנאות:
מועדי הסדנאות:
- סדנה איטלקית - 09.07 / 30.07 / 13.8
- סדנה צרפתית - 02.07 / 23.07 / 4.8 / 6.8 / 27.8
- סדנת בישול ביתי - 25.06 / 16.07 / 20.8
מה כוללות הסדנאות:
-
כוס יין לכל משתתף וכיבוד קל ברוח הסדנה
-
בישול משותף והסברים של השף (בהתאם לסדנה)
-
חוברת מתכונים לכל משתתף
-
ארוחה של תוצרי הסדנה
-
משך כל סדנה: 3.5 שעות
תפריט הסדנה האיטלקית:
-
גלילי חציל ופסטו
-
סלט ירוק בוויניגרט הדרים
-
ניוקי ארבע גבינות
-
טרטר דג ים
-
ריזוטו ירקות שורש וזעפרן עשיר
-
טירמיסו בכוסות אישיות - הקינוח המושלם
תפריט הסדנה הצרפתית:
-
סלמון כבוש ועגבניות לחות
-
פופייט חזה עוף על רוטב רוזה
-
פילה דניס וחמאת רוזמרין
-
פטה כבד עוף וריבת בצלים
-
גראטן תפוחי אדמה
-
קרם ברולה - הקינוח האולטימטיבי
תפריט סדנת בישול ביתי:
-
מרק פטריות
-
כרעיים בתנור עם פטריות לימון ושמן זית
-
פילה דג עם עגבניות שרי
-
תבשיל ירקות בחלב קוקוס עשיר
-
קציצות כרישה ובשר
-
מלבי מפנק
השף דיויד לוי
דיויד לוי הוא שף מוערך בעל רזומה של 20 שנה, במהלכן ניהל את מסעדת 'אוונגארד' ברמת החייל ומסעדת 'מרי אנטואנט' בפלורנטין. כיום הוא עורך ארוחות גורמה חגיגיות וסדנאות בישול פרטיות בבתים ובמשרדים.
דיויד לוי הוא שף מוערך בעל רזומה של 20 שנה, במהלכן ניהל את מסעדת 'אוונגארד' ברמת החייל ומסעדת 'מרי אנטואנט' בפלורנטין. כיום הוא עורך ארוחות גורמה חגיגיות וסדנאות בישול פרטיות בבתים ובמשרדים.