ליהנות מכל העולמות זה לנסות מהכל, לטעום מכל קצוות הגלובוס, לדלג ממנות ים כמו סביצ'ה ושרימפס, למנות אדמה כמו סלט טוסקני וניוקי. זה בדיוק מה שמחכה לכם במסעדת השף של לירז קספין, 'מורל'.
שף לירז קריספין שהה בחו"ל במשך שנים רבות, למד בבית ספר לקולינריה במקסיקו סיטי וגם היה כחצי שנה באיטליה. לירז חזר לישראל ב-1996 ומאז הספיק לעבוד במסעדת 'בוקה ראטון' בפאלם ביץ', במסעדת אלמרא ביפו, במסעדה הצרפתית קלודין וכיום במסעדת מורל.
ארוחה זוגית כוללת:
שף לירז קריספין שהה בחו"ל במשך שנים רבות, למד בבית ספר לקולינריה במקסיקו סיטי וגם היה כחצי שנה באיטליה. לירז חזר לישראל ב-1996 ומאז הספיק לעבוד במסעדת 'בוקה ראטון' בפאלם ביץ', במסעדת אלמרא ביפו, במסעדה הצרפתית קלודין וכיום במסעדת מורל.
ארוחה זוגית כוללת:
מנה ראשונה לבחירה לכל סועד.
מנה עיקרית לבחירה לכל סועד.
דרינק לבחירה לכל סועד: יין הבית, שליש בירה מהחבית או בקבוק שתייה קלה קטן.
מנה עיקרית לבחירה לכל סועד.
דרינק לבחירה לכל סועד: יין הבית, שליש בירה מהחבית או בקבוק שתייה קלה קטן.
תפריט הארוחה:
מנה ראשונה לבחירה לכל סועד:
קרפצ'יו עגל.
קרפצ'יו חציל.
סביצ'ה דג ים.
מולים.
ריזוטו פטריות.
פטאטאס בראבאס.
טאבולה כרובית.
סלט אנדיב קייצי.
מנה עיקרית לבחירה לכל סועד:
ברוסקטות אסדו.
פפרדלה שפונדרה.
שווארמה דגים.
שרימפס גינג'ר.
שרימפס יווני.
קסרול פירות ים.
פילה דניס (בתוספת 20 ₪ לכל סועד).
פילה סלמון (בתוספת 23 ₪ לכל סועד).
שיפוד פילה עגל (בתוספת 45 ₪ לכל סועד).
סטייק אנטרקוט (בתוספת 45 ₪ לכל סועד).
דרינק לבחירה לכל סועד:
1/3 בירה מהחבית מתפריט המסעדה.
כוס יין הבית: לה זאמל סובניון בלאן, לה זמאל רוזה, פורטה 6 אדום.
בקבוק שתייה קלה: פפסי, פפסי מקס, 7 אפ, דיאט 7 אפ, טוניק, תפוזים, לימונדה, אשכולית אדומה.
קוקטייל (בתוספת 20 ₪ לכל סועד).
מסעדת מורל, חיפה
מסעדת מורל קרויה על שמה של פטריית היער היוקרתית שמקורה בצרפת. המסעדה שוכנת בעיר התחתית של חיפה ולוקחת את הסועדים למסע עולמי של מטבחים וטעמים. בתפריט שנבנה ע”י השף לירז קריספין, מחכה לכם מגוון רחב של טאפסים, בשרים ופירות ים שמכינים בהשראת מטבחי העולם: מקסדייה ועד פילה דג ברמונדי, מקציצות סרטנים ועד נקניקייה סיציליאנית.
מנה ראשונה לבחירה לכל סועד:
קרפצ'יו עגל.
קרפצ'יו חציל.
סביצ'ה דג ים.
מולים.
ריזוטו פטריות.
פטאטאס בראבאס.
טאבולה כרובית.
סלט אנדיב קייצי.
מנה עיקרית לבחירה לכל סועד:
ברוסקטות אסדו.
פפרדלה שפונדרה.
שווארמה דגים.
שרימפס גינג'ר.
שרימפס יווני.
קסרול פירות ים.
פילה דניס (בתוספת 20 ₪ לכל סועד).
פילה סלמון (בתוספת 23 ₪ לכל סועד).
שיפוד פילה עגל (בתוספת 45 ₪ לכל סועד).
סטייק אנטרקוט (בתוספת 45 ₪ לכל סועד).
דרינק לבחירה לכל סועד:
1/3 בירה מהחבית מתפריט המסעדה.
כוס יין הבית: לה זאמל סובניון בלאן, לה זמאל רוזה, פורטה 6 אדום.
בקבוק שתייה קלה: פפסי, פפסי מקס, 7 אפ, דיאט 7 אפ, טוניק, תפוזים, לימונדה, אשכולית אדומה.
קוקטייל (בתוספת 20 ₪ לכל סועד).
מסעדת מורל, חיפה
מסעדת מורל קרויה על שמה של פטריית היער היוקרתית שמקורה בצרפת. המסעדה שוכנת בעיר התחתית של חיפה ולוקחת את הסועדים למסע עולמי של מטבחים וטעמים. בתפריט שנבנה ע”י השף לירז קריספין, מחכה לכם מגוון רחב של טאפסים, בשרים ופירות ים שמכינים בהשראת מטבחי העולם: מקסדייה ועד פילה דג ברמונדי, מקציצות סרטנים ועד נקניקייה סיציליאנית.
ביקורות מתוך Tripadvisor
"היינו פעם ראשונה במורל טאפסים ומאוד נהנו! מגוון רחב של אוכל מכל הסוגים. מנות די גדולות בשביל טאפסים. טעים מאוד. שירות אדיב ונעים בקיצור היה טעים וחוויתי! המיקום בנמל נהדר. נחזור לשם שוב"
"היינו זוג. באווירה נפלאה - מוסיקה לא רועשת, דרום אמריקאית, מלצרים מעולים, אדיבים וסבלניים. האוכל היה נהדר עם פירות ים בתיבול מדוייק, שווארמה שייטל נהדרת. יין קונפינו קיאנטי בכוסות נדיבות ועוגת שוקולד מטורפת. זכינו בחוויה נפלאה לערב יציאה מהקורונה...."
"ממש נחמד אוירה טובה שירות נהדר ובעל הבית בפוקוס ודואג שכולם יקבלו שירות טוב , החלפנו שתיה ולא עשו פרצופים או בעיות"