השוקולטייר שהתמחה בקונדיטוריה היוקרתית 'הונולד' בציריך בתחילת דרכו ובעל בוטיק השוקולד שבקריית טבעון - מישי (מיכאל) בלוג, מזמין אתכם לסדנת שוקולד שתצאו ממנה עם המון ידע, ועם הרגשה מתוקה במיוחד.
הסדנה כוללת:
הסדנה כוללת:
-
הרצאה על עולם התוכן הרחב של השוקולד
-
ניסוי בטימפרור (חימום וקרור מבוקר של השוקולד)
-
כתיבה בשוקולד
-
יצירת מקופלת
-
גלילי שוקולד
-
קישוטי שוקולד
-
חטיפי שוקולד
-
פרלינים
-
המשתתפים חוזרים הביתה עם כל מה שהכינו בסדנה
לרוכשי השובר תינתן הנחה של 10% על מוצרי החנות ביום הסדנה.
מועדי הסדנה:
ימי ו' בין השעות 10:00-12:30:
- 28.02.20 (אזל המלאי)
- 13.03.20
- 20.03.20 (אזל המלאי)
- 27.03.20
- 03.04.20
- 10.04.20
מישי מרכז סדנאות שוקולד
מישי (מיכאל) בלוג החל את דרכו המקצועית בשנת 1963 בלימודי טבחות וקונדיטוריה במלון דן כרמל חיפה, שהיה בשנות ה-60 מוסד קולינארי מוביל שעבד, לימד ופעל בסטנדרטים קלאסיים וחשף את תלמידיו ועובדיו לתרבות אוכל, יין, הגשה ובישול עילי. לאחר שירותו הצבאי, התמחה מישי בקונדיטוריה היוקרתית 'הונולד' בציריך, שם התנסה במגוון תחומי קונדיטוריה: מיני מאפה, עוגות מיוחדות, קינוחים, מנות אחרונות, גלידות, עבודות סוכר, מרציפן, שוקולד ופרלינים. בהונולד השתלב בצוות גדול שמנה כ-70 עובדים והחל להתמחות במחלקות השונות. מישי חזר לארץ ובשנת 1979 פתח את הקונדיטוריה בקרית טבעון והחל לייצר מגוון מוצרי קונדיטוריה. בשנת 1994 החל לייצר את הפרלינים מחומרי גלם באיכות מעולה שהחלו מיובאים לארץ מבלגיה, צרפת, גרמניה ודנמרק. בשנת 2008 הוסבה הקונדיטוריה לבוטיק שוקולד. כיום מישי מלמד ועורך סדנאות וקורסים בשוקולד במרכז הסדנאות בטבעון ובמבחר בתי ספר מקצועיים בארץ.
מישי (מיכאל) בלוג החל את דרכו המקצועית בשנת 1963 בלימודי טבחות וקונדיטוריה במלון דן כרמל חיפה, שהיה בשנות ה-60 מוסד קולינארי מוביל שעבד, לימד ופעל בסטנדרטים קלאסיים וחשף את תלמידיו ועובדיו לתרבות אוכל, יין, הגשה ובישול עילי. לאחר שירותו הצבאי, התמחה מישי בקונדיטוריה היוקרתית 'הונולד' בציריך, שם התנסה במגוון תחומי קונדיטוריה: מיני מאפה, עוגות מיוחדות, קינוחים, מנות אחרונות, גלידות, עבודות סוכר, מרציפן, שוקולד ופרלינים. בהונולד השתלב בצוות גדול שמנה כ-70 עובדים והחל להתמחות במחלקות השונות. מישי חזר לארץ ובשנת 1979 פתח את הקונדיטוריה בקרית טבעון והחל לייצר מגוון מוצרי קונדיטוריה. בשנת 1994 החל לייצר את הפרלינים מחומרי גלם באיכות מעולה שהחלו מיובאים לארץ מבלגיה, צרפת, גרמניה ודנמרק. בשנת 2008 הוסבה הקונדיטוריה לבוטיק שוקולד. כיום מישי מלמד ועורך סדנאות וקורסים בשוקולד במרכז הסדנאות בטבעון ובמבחר בתי ספר מקצועיים בארץ.