מארז 100 קפסולות קפה STARBUCKS
מתאימות למכונות קפה Nespresso.
כשרות: כשר לפסח; כשר פרווה בהשגחת הרבנות בזל שווייץ ובאישור הרבנות הראשית לישראל.
יצרן: נסטלה נספרסו.
ארץ ייצור: שווייץ.
יבואן: אסם תעשיות מזון בע"מ.
החברה המשווקת: דיסקל SuperFood.
משקל כל קפסולה: 5.7 גרם.
מחיר ל-100 גרם: 35.95 ₪.
תוקף: דצמבר 2023.
הוראות אחסון: יש לשמור במקום יבש, קריר ומוצל.
מתאימות למכונות קפה Nespresso.
כשרות: כשר לפסח; כשר פרווה בהשגחת הרבנות בזל שווייץ ובאישור הרבנות הראשית לישראל.
יצרן: נסטלה נספרסו.
ארץ ייצור: שווייץ.
יבואן: אסם תעשיות מזון בע"מ.
החברה המשווקת: דיסקל SuperFood.
משקל כל קפסולה: 5.7 גרם.
מחיר ל-100 גרם: 35.95 ₪.
תוקף: דצמבר 2023.
הוראות אחסון: יש לשמור במקום יבש, קריר ומוצל.
טעמים לבחירה:
קולומביה - דרגת חוזק 7:
קפה קולומביאני טהור ומאוזן עם גוף עגול, טעם עסיסי וגימור אגוזי. קלייה בינונית.
פייקפלייס - דרגת חוזק 7:
תערובת קטיפתית בעלת גוף עגול ומלא ותווים מעודנים של שוקולד ואגוזים קלויים, המיוצרת מזני קפה שונים שמקורם באמריקה הלטינית. תערובת פייקפלייס מוגשת טרייה מדי יום בבתי הקפה של סטארבקס ברחבי העולם. קלייה בינונית.
סומטרה - דרגת חוזק 10:
תערובת בעלת גוף מלא, ארומות מרעננות של עשבי תיבול ואדמה רעננה, כמעט ללא חומציות. עשויה פולי קפה המגיעים מהאי האינדונזי סומטרה. קלייה כהה.
האוס בלנד - דרגת חוזק 7:
תערובת הבית של סטארבקס מאז 1971. קלייה מדויקת המביאה להרמוניה מושלמת של ארומה, גוף, טעם ותווים של קקאו ואגוזים עם נגיעה קלה של מתיקות. זוהי תערובת של פולי קפה מובחרים מאמריקה הלטינית שנקלו עד לקבלת צבע ערמוני בוהק ועשיר. קלייה בינונית.
בלונד:
תערובת האספרסו העדינה ביותר מבין התערובות של סטארבקס, בעלת טעם רך ומעודן ותווים מתוקים ורעננים. עשויה פולי קפה מאמריקה הלטינית. התערובת מבליטה את מתיקות החלב, מעדנת את משקאות האספרסו הקלאסיים ומטשטשת את טעמי הקלייה.
אספרסו:
תערובת אספרסו חזקה, עשירה ובעלת מתיקות קרמלית המשמשת כבסיס למשקאות הלאטה האהובים של סטארבקס.
נטול קפאין:
תערובת אספרסו נטולת קפאין, עשירה ובעלת מתיקות קרמלית המשמשת כבסיס למשקאות הלאטה האהובים של סטארבקס.
ורונה - דרגת חוזק 10:
תערובת עשירה ומאוזנת בעלת מרקם של קקאו כהה ומתיקות שמקורה בקלייה. קלייה כהה.
קולומביה - דרגת חוזק 7:
קפה קולומביאני טהור ומאוזן עם גוף עגול, טעם עסיסי וגימור אגוזי. קלייה בינונית.
פייקפלייס - דרגת חוזק 7:
תערובת קטיפתית בעלת גוף עגול ומלא ותווים מעודנים של שוקולד ואגוזים קלויים, המיוצרת מזני קפה שונים שמקורם באמריקה הלטינית. תערובת פייקפלייס מוגשת טרייה מדי יום בבתי הקפה של סטארבקס ברחבי העולם. קלייה בינונית.
סומטרה - דרגת חוזק 10:
תערובת בעלת גוף מלא, ארומות מרעננות של עשבי תיבול ואדמה רעננה, כמעט ללא חומציות. עשויה פולי קפה המגיעים מהאי האינדונזי סומטרה. קלייה כהה.
האוס בלנד - דרגת חוזק 7:
תערובת הבית של סטארבקס מאז 1971. קלייה מדויקת המביאה להרמוניה מושלמת של ארומה, גוף, טעם ותווים של קקאו ואגוזים עם נגיעה קלה של מתיקות. זוהי תערובת של פולי קפה מובחרים מאמריקה הלטינית שנקלו עד לקבלת צבע ערמוני בוהק ועשיר. קלייה בינונית.
בלונד:
תערובת האספרסו העדינה ביותר מבין התערובות של סטארבקס, בעלת טעם רך ומעודן ותווים מתוקים ורעננים. עשויה פולי קפה מאמריקה הלטינית. התערובת מבליטה את מתיקות החלב, מעדנת את משקאות האספרסו הקלאסיים ומטשטשת את טעמי הקלייה.
אספרסו:
תערובת אספרסו חזקה, עשירה ובעלת מתיקות קרמלית המשמשת כבסיס למשקאות הלאטה האהובים של סטארבקס.
נטול קפאין:
תערובת אספרסו נטולת קפאין, עשירה ובעלת מתיקות קרמלית המשמשת כבסיס למשקאות הלאטה האהובים של סטארבקס.
ורונה - דרגת חוזק 10:
תערובת עשירה ומאוזנת בעלת מרקם של קקאו כהה ומתיקות שמקורה בקלייה. קלייה כהה.
SUNNY DAY BLONE
תערובת פולי קפה מאמריקה הלטינית עם טעם עשיר וארומטי, מומלצת לכוס לונגו. קלייה קלה.
BREAKFAST BLEND
תערובת 100% פולי קפה ערביקה עם טעם רענן בנגיעות הדרים. קלייה מאוזנת.
מתי STARBUCKS נוסדה?
כשסטארבקס נפתחה ב-1971, החברה התחילה עם חנות יחידה בשוק Pike Place ההיסטורי בסיאטל. מחזית אותה חנות צרה, סטארבקס הציעה קפה מהטובים בעולם, העשוי מפולים שלמים קלויים. שם החברה, שנבחר בהשראת מובי דיק, שיקף את הרומנטיקה של הים הפתוח ואת המסורת הימית המפוארת של סוחרי הקפה המוקדמים.
ב-1981, האוורד שולץ (יו"ר, נשיא ומנכ"ל Starbucks לשעבר) נכנס לראשונה אל חנות סטארבקס. מהכוס הראשונה של קפה Sumatra אותה שתה במקום, האוורד נשאב אל עולם הקפה של סטארבקס והצטרף לחברה שנה לאחר מכן.
ב-1983, האוורד נסע לאיטליה ונשבה בקסמם של ברי קפה איטלקיים וברומנטיקה של חוויית הקפה שהם מציעים. החזון שלו היה להביא את מסורת בתי הקפה האיטלקיים אל ארצות הברית. הוא רצה ליצור מקום שיהיה נעים לנהל בו שיחות וליצור בו קהילות, מעין גשר בין העבודה והבית. הוא עזב את החברה לתקופה קצרה כדי ליצור את רשת בתי הקפה שלו Il Giornale, וחזר באוגוסט 1987 כדי לרכוש את סטארבקס בסיועם של משקיעים מקומיים.
ב-1981, האוורד שולץ (יו"ר, נשיא ומנכ"ל Starbucks לשעבר) נכנס לראשונה אל חנות סטארבקס. מהכוס הראשונה של קפה Sumatra אותה שתה במקום, האוורד נשאב אל עולם הקפה של סטארבקס והצטרף לחברה שנה לאחר מכן.
ב-1983, האוורד נסע לאיטליה ונשבה בקסמם של ברי קפה איטלקיים וברומנטיקה של חוויית הקפה שהם מציעים. החזון שלו היה להביא את מסורת בתי הקפה האיטלקיים אל ארצות הברית. הוא רצה ליצור מקום שיהיה נעים לנהל בו שיחות וליצור בו קהילות, מעין גשר בין העבודה והבית. הוא עזב את החברה לתקופה קצרה כדי ליצור את רשת בתי הקפה שלו Il Giornale, וחזר באוגוסט 1987 כדי לרכוש את סטארבקס בסיועם של משקיעים מקומיים.
המשימה של STARBUCKS
כבר מההתחלה סטארבקס כיוונה להיות סוג אחר של חברה. כזו ששואפת לא רק לחגוג את הקפה והמסורות העשירות שלו, אלא גם ליצור באמצעות הקפה תחושות של חיבור. המשימה של סטארבקס היא ליצור השראה ולטפח את הרוח האנושית, עם כל כוס, לקוח או שכונה שנפתח בה סניף.