סיי צ'יז: השף ג'אקומו מזמין אתכם ללמוד איך להכין בעצמכם גבינות מעולות ושוות, בסדנה ל-4 עד 8 משתתפים.
סדנת הכנת גבינות:
בסדנה זו תלמדו את יסודות הכנת הגבינות ותכינו גבינת פטה, גבינה בולגרית, גבינת חלומי וגבינת ריקוטה. כל משתתף בסדנה יכין גבינה שיוכל לקחת הביתה ויוכל לרכוש חומרים להמשך עבודה בבית. הסדנה תלווה במנת פסטה ברוטב גבינה שתוגש למשתתפים.
מה משך כל סדנה? כ-3 שעות
כמה משתתפים בסדנה? 4 עד 8 משתתפים
מועדי הסדנאות הקרובות מתעדכנים באתר
* ניתן לקיים סדנה פרטית של עד 2 משתתפים - בתיאום מראש ובתוספת תשלום מול ג'אקומו
תכירו את השף ג'אקומו
יעקב פיאלקוב (ג'אקומו) עוסק בבישול איטלקי ב-15 השנים האחרונות. הוא למד ועבר השתלמות באיטליה אצל מרצ'לה חזן, בכמה מסעדות ברומא ובדרום איטליה. בעבר היתה בבעלותו מסעדה איטלקית ומפעל קטן לייצור פסטה טרייה. הוא כתב שני ספרי בישול, ערך את הספר 'לעשות גבינות בבית' והוא מארגן ומוביל טיולים גסטרונומיים לאיטליה.
סדנת הכנת גבינות:
בסדנה זו תלמדו את יסודות הכנת הגבינות ותכינו גבינת פטה, גבינה בולגרית, גבינת חלומי וגבינת ריקוטה. כל משתתף בסדנה יכין גבינה שיוכל לקחת הביתה ויוכל לרכוש חומרים להמשך עבודה בבית. הסדנה תלווה במנת פסטה ברוטב גבינה שתוגש למשתתפים.
מה משך כל סדנה? כ-3 שעות
כמה משתתפים בסדנה? 4 עד 8 משתתפים
מועדי הסדנאות הקרובות מתעדכנים באתר
* ניתן לקיים סדנה פרטית של עד 2 משתתפים - בתיאום מראש ובתוספת תשלום מול ג'אקומו
תכירו את השף ג'אקומו
יעקב פיאלקוב (ג'אקומו) עוסק בבישול איטלקי ב-15 השנים האחרונות. הוא למד ועבר השתלמות באיטליה אצל מרצ'לה חזן, בכמה מסעדות ברומא ובדרום איטליה. בעבר היתה בבעלותו מסעדה איטלקית ומפעל קטן לייצור פסטה טרייה. הוא כתב שני ספרי בישול, ערך את הספר 'לעשות גבינות בבית' והוא מארגן ומוביל טיולים גסטרונומיים לאיטליה.