סדנת אירוח חלבית בסטייל (ובלי לקרוס מעייפות!) בואו ללמוד לבד או בזוג איך עושים את זה טעים ונכון:
מה מכינים?
גלילות חצילים במלית גבינות.
לזניה גבינות ובזילקום.
מאפה פילו גבינות זיתים ועגבניות מיובשות.
סלט כרוב חמוץ ממכר.
בנוסף הסדנה כוללת:
חומרים אשר יסופקו ע"י מעבירת הסדנה.
חוברת מתכונים לכל משתתף.
ארוחה חגיגית של תוצרי הסדנה.
משך הסדנה: כשעתיים.
*עד 9 משתתפים בסדנה.
חומרים אשר יסופקו ע"י מעבירת הסדנה.
חוברת מתכונים לכל משתתף.
ארוחה חגיגית של תוצרי הסדנה.
משך הסדנה: כשעתיים.
*עד 9 משתתפים בסדנה.
בישולים 4U
שף קונדיטור ליאת חרותי נולדה וגדלה במשפחה שאוכל בה הוא אהבה, חיבור, תשוקה ומשפחתיות. בגיל צעיר מאוד היא עשתה היא צעדיה הראשונים במטבח וכבר אחרי השירות הצבאי פתחה את העסק הראשון שלה בתל אביב: "המעדנייה של ליאת". ליאת מאמינה שארוחה טובה מתחילה בחומרי גלם איכותיים וממשיכה עם מגע אישי ואסתטיקה. בסדנת האירוח השמרים והאפייה שלה היא תלמד אתכם לאפות עם שמרים בקלי קלות וללא פחד.
שף קונדיטור ליאת חרותי נולדה וגדלה במשפחה שאוכל בה הוא אהבה, חיבור, תשוקה ומשפחתיות. בגיל צעיר מאוד היא עשתה היא צעדיה הראשונים במטבח וכבר אחרי השירות הצבאי פתחה את העסק הראשון שלה בתל אביב: "המעדנייה של ליאת". ליאת מאמינה שארוחה טובה מתחילה בחומרי גלם איכותיים וממשיכה עם מגע אישי ואסתטיקה. בסדנת האירוח השמרים והאפייה שלה היא תלמד אתכם לאפות עם שמרים בקלי קלות וללא פחד.