נקניקים, סלטים, גבינות ואפילו אוכל מוכן, קונים רק במעדני מזרע.
השובר מקנה הנחה על סך 50 ₪ לקנייה בשווי 100 ₪ של מבחר נקניקים, סלטים, גבינות או אוכל מוכן מהמעדנייה.
דוגמאות ממחירון המעדניה:
נקניקים (מחיר ל-100 גרם)
השובר מקנה הנחה על סך 50 ₪ לקנייה בשווי 100 ₪ של מבחר נקניקים, סלטים, גבינות או אוכל מוכן מהמעדנייה.
דוגמאות ממחירון המעדניה:
נקניקים (מחיר ל-100 גרם)
-
הודו איטלקי - 7.90 ₪
-
נקניק תה - 5.30 ₪
-
פסטרמה הודו מעושנת - 7.90 ₪
-
מרטלדה - 8.90
אוכל מוכן
תוספות (מחיר ל-100 גרם)
תוספות (מחיר ל-100 גרם)
-
תבשיל כוסמת - 6.90 ₪
-
איטריות סיניות עם ירקות - 11.80 ₪
-
אורז סיני - 6.90 ₪
עיקריות (מחיר ל-100 גרם)
-
עוף תאילנדי - 9.80 ₪
-
פילה עוף בטמפורה - 9.80 ₪
-
כדורי בשר ברוטב עגבניות - 10.80 ₪
סלטים / חמוצים (מחיר ל-100 גרם)
-
סלט טורקי - 5.90 ₪
-
אנטיפסטי ארטישוק - 10.90 ₪
-
סלט גבינה יווני עם בצל ירוק ושמן זית - 10.80 ₪
-
פסטה ברוטב עגבניות - 6.90 ₪
גבינות קשות (מחיר ל-100 גרם)
-
גבינת ריקלט שוויצרית - 19 ₪
-
מונצגו' - 21 ₪
-
גאודה הולנדית - 10.8 ₪
-
אמנטל הולנדית - 10.8 ₪
מעדני מזרע
מעדניית הגורמה הוותיקה 'מעדני מזרע', שכבר הפכה לשם דבר, שוכנת במרכז שוסטר ברמת אביב ג'. פרט למגוון העצום של בשרים ונקניקים מכל סוג מתוצרת מעדני מזרע, הידועים בטיבם ובאיכותם בכל הארץ, מציעה המעדנייה גם דגים, עופות, סלטים עשירים בטעם מיוחד, גבינות, מאפים ומבחר מטעמים ותבשילים ביתיים ומוכנים, ועוד.
סיפורה של המעדנייה מתחיל ב-1976, כשפניאל שוסטק חיפש מקצוע לעסוק בו עם סיום לימודיו האקדמיים. אהבתו הגדולה לתחום המזון הביאה אותו לפתוח מעדנייה קטנה בכיכר המדינה בתל אביב. במשך השנים נוספו למעדנייה הקטנה גם יינות משובחים ממיטב היקבים בארץ ובעולם. פתיחת שוק יבוא הגבינות לארץ, אפשרה לו בהמשך גם לייבא מגוון רחב של גבינות מכל הסוגים. בשנת 1984, עם פתיחת מרכז שוסטר ברמת אביב ג', עברה המעדנייה למשכנה הנוכחי, והשאר היסטוריה.
מעדניית הגורמה הוותיקה 'מעדני מזרע', שכבר הפכה לשם דבר, שוכנת במרכז שוסטר ברמת אביב ג'. פרט למגוון העצום של בשרים ונקניקים מכל סוג מתוצרת מעדני מזרע, הידועים בטיבם ובאיכותם בכל הארץ, מציעה המעדנייה גם דגים, עופות, סלטים עשירים בטעם מיוחד, גבינות, מאפים ומבחר מטעמים ותבשילים ביתיים ומוכנים, ועוד.
סיפורה של המעדנייה מתחיל ב-1976, כשפניאל שוסטק חיפש מקצוע לעסוק בו עם סיום לימודיו האקדמיים. אהבתו הגדולה לתחום המזון הביאה אותו לפתוח מעדנייה קטנה בכיכר המדינה בתל אביב. במשך השנים נוספו למעדנייה הקטנה גם יינות משובחים ממיטב היקבים בארץ ובעולם. פתיחת שוק יבוא הגבינות לארץ, אפשרה לו בהמשך גם לייבא מגוון רחב של גבינות מכל הסוגים. בשנת 1984, עם פתיחת מרכז שוסטר ברמת אביב ג', עברה המעדנייה למשכנה הנוכחי, והשאר היסטוריה.