ארוחה זוגית המורכבת מתפריט ערבי מסורתי עם טוויסט עכשווי במסעדת השף המוכרת דיאנא.
תפריט הארוחה:
תפריט הארוחה:
-
4 סוגי סלטים משתנים למרכז השולחן: חומוס, טחינה, חצילים, כרובית ועוד
-
פיתות למרכז השולחן
מנה עיקרית לבחירה לכל סועד:
-
2 שיפודי פרגית
-
2 שיפודי קבב
-
2 שיפודי לבבות
-
2 שיפודי כבד
-
חזה עוף על האש
-
שניצל
-
2 שיפודי אנטריקוט (בתוספת 20 ₪ לאדם מול המסעדה)
-
2 שיפודי שישליק טלה (בתוספת 30 ₪ לאדם המסעדה)
תוספת לבחירה לכל סועד:
-
מג'דרה
-
אורז
-
תפו"א בגריל
-
ירקות על האש
שתייה לכל סועד: כוס לימונדה
מסעדת דיאנא
דיאנא, שנפתחה על ידי מחמוד צפדי, נחשבת מזה שנים לאחת המסעדות הערביות הטובות בארץ ושמה הולך לפניה בזכות האוכל, הטעמים, הטריות והניחוחות. במסעדה מוגש תפריט ערבי מסורתי המשלב מגוון קלאסיקות בטוויסט יצירתי של השף ממשפחת צפדי - וואסים. דיאנא מושכת אליה סועדים מכל רחבי הארץ עם מנות כמו קובנה, סינייה, ספיחה עם בשר טלה קצוץ חמה מהתנור, הקבב הקצוץ המפורסם, הסלטים הטריים, ממולאים ומיני מאפים מהטאבון ועוד רבים וטובים.
"תחת כל עץ רענן בישראל מגישים קבב; ואם לא קבב אז קבבונים. זו, ללא ספק, ממנות הקבב הטובות ביותר בישראל" (אבי אפרתי, וואלה) לביקורת המלאה>>
מסעדת דיאנא
דיאנא, שנפתחה על ידי מחמוד צפדי, נחשבת מזה שנים לאחת המסעדות הערביות הטובות בארץ ושמה הולך לפניה בזכות האוכל, הטעמים, הטריות והניחוחות. במסעדה מוגש תפריט ערבי מסורתי המשלב מגוון קלאסיקות בטוויסט יצירתי של השף ממשפחת צפדי - וואסים. דיאנא מושכת אליה סועדים מכל רחבי הארץ עם מנות כמו קובנה, סינייה, ספיחה עם בשר טלה קצוץ חמה מהתנור, הקבב הקצוץ המפורסם, הסלטים הטריים, ממולאים ומיני מאפים מהטאבון ועוד רבים וטובים.
"תחת כל עץ רענן בישראל מגישים קבב; ואם לא קבב אז קבבונים. זו, ללא ספק, ממנות הקבב הטובות ביותר בישראל" (אבי אפרתי, וואלה) לביקורת המלאה>>