מה דעתכם לטעום פסטה קנאביס (חוקית בישראל)? אולי תרצו לשתות מכוס שכששופכים אליה מים היא משנה את טעמם? ומה אם, במקום לשטוף כלים, בסוף הארוחה יכולתם פשוט לאכול את הצלחת?
בהרצאה נצא למסע היכרות עם סטארטאפים קולינריים שמשנים לנו את העתיד ונטעם ממגוון הפיתוחים העדכניים ביותר.
-
משך ההרצאה: כשעה ועשרים
-
מיועדת מגיל 12 ומעלה
-
ההרצאה כוללת טעימות בלבד, ללא ארוחה
מועדי ההרצאה:
-
יום ד' 11.09.19 בשעה 20:30, טיילר דרדן, כפר-סבא (פתיחת דלתות 19:30)
-
יום ה' 26.09.19 בשעה 21:00 Link-Cafe במלון לינק, שדרות שאול המלך 39, תל אביב (פתיחת דלתות 20:00)
-
יום ד' 30.10.19 בשעה 20:30, טיילר דרדן, כפר-סבא (פתיחת דלתות 19:30)
-
יום ה' 31.10.19 בשעה 20:30 Link-Cafe במלון לינק, שדרות שאול המלך 39, תל אביב (פתיחת דלתות 19:30)
-
יום ד' 18.12.19 בשעה 20:30, טיילר דרדן, כפר-סבא (פתיחת דלתות 19:30)
ארוחה מהעתיד
דמיינו רובוט מלצר שמגיש לנו את האוכל, רחפן שמגיע הביתה עם מגש פיצה, צלחת שניתן לאכול בסוף הארוחה או כוסות פלא שמבלבלות לנו את מערכת הטעמים בפה. בהרצאה תוכלו לצאת למסע היכרות עם סטארטאפים קולינריים שמשנים לכולנו את העתיד ולטעום ממגוון הפיתוחים העדכניים ביותר.
דמיינו רובוט מלצר שמגיש לנו את האוכל, רחפן שמגיע הביתה עם מגש פיצה, צלחת שניתן לאכול בסוף הארוחה או כוסות פלא שמבלבלות לנו את מערכת הטעמים בפה. בהרצאה תוכלו לצאת למסע היכרות עם סטארטאפים קולינריים שמשנים לכולנו את העתיד ולטעום ממגוון הפיתוחים העדכניים ביותר.
מעיין פרילוק
יזמית ואשת תקשורת המתמחה בחדשנות וטכנולוגיה, ומנחה כנסים ואירועים. בשנתיים האחרונות מעיין מסקרת את תחום החדשנות והצרכנות בקשת (ערוץ 12) ולפני כן היתה אחראית על התחום בתוכניות שונות בערוץ 10 ואף ייסדה את פינת "סטארט אפ ניישן" בתוכנית לילה כלכלי.
בשנים האחרונות התמחתה מעיין בתחום ה"פוד טק" וייסדה את "ארוחה מהעתיד" - אירוע המנגיש לקהל את החידושים בתחום ומאפשר הצצה לעתיד האוכל, לצד טעימות ממוצרים שייבאה מהעולם.
בשנים האחרונות התמחתה מעיין בתחום ה"פוד טק" וייסדה את "ארוחה מהעתיד" - אירוע המנגיש לקהל את החידושים בתחום ומאפשר הצצה לעתיד האוכל, לצד טעימות ממוצרים שייבאה מהעולם.
מעיין היא בוגרת תואר ראשון בכלכלה ומנהל עסקים מאוניברסיטת תל אביב, נשואה ואם לשניים.