הגעתם לגן העדן לקרניבורים - Duda meat box - מסעדת השף של אורי אברהם. הוא למד באיטליה, עבד במסעדות זוכות כוכבי מישלן בלונדון תחת שפים מובילים כמו גורדון רמזי והביא איתו את בשורת הבשרים לחיפה עם המנות הכי טעימות שיש: מבחר נתחי בשר עסיסיים עשויים במעשנה, פוקצ'ות קריספיות מהטאבון ועוד. כל הטוב הזה במחיר מיוחד לזמן מוגבל!
שובר זוגי כולל:
דרינק לבחירה לכל סועד.
פתיח למרכז השולחן.
מנה ראשונה 1 לבחירה לכל סועד.
מנה עיקרית 1 לבחירה לכל סועד (מתוך 5 מנות בארוחה הזוגית / מתוך 7 מנות בארוחה הזוגית המשודרגת).
תפריט הארוחה:
דרינק לבחירה לכל סועד:
כוס יין הבית - אדום / לבן.
שליש בירה מהחבית - קרלסברג / ויינשטפן.
פתיח למרכז השולחן:
פוקצ'ת מטבלים.
מנה ראשונה 1 לבחירה לכל סועד:
סלט לבנון - פטרוזיליה, נענע, זעתר תפוז דם, שקדים על יוגורט עזים.
סלק וקממבר - סלט סלקים, קממבר עזים, ויניגרט אמרנה, כוסברה וצנובר.
החצילים של אמיר - סוכריות שרי, קרם חציל שחור, טחינה הר ברכה, אבן יוגורט.
צ'יבוריק אסאדו מעושן - טחינה, צ'ימיצ'ורי, וסלסה עגבניות שרופות.
סיגר קבב דג - לאבנה עמבה, סלסה עגבניות שרופות וסחוג.
טרטר בקר - בריוש, קונפי שום, פטרוזיליה, נענע, צנובר קלוי ואיולי שום.
קרפצ'יו קצבים - איולי פפריקה מעושנת, צנוברים פניני בלסמי ופקורינו.
צ'וריסו קצבים - כרוב כבוש ואיולי חרדל.
ריזוטו חצילים מעושנים - אבן יוגורט, צנוברים וזעתר.
מנה עיקרית 1 לבחירה לכל סועד:
פילה מוסר ים - טורטליני ריקוטה, תרד, שרי, שום קונפי ורוטב בויאבז.
עוף בסוויד - תפו"א קונפי, שומר צלוי, איולי ולימון כבוש.
גיירוס - קבב טלה, סלט עלים, בצל סומק וטחינה הר ברכה על פיתה יוונית.
בריסקט (מנה לזוג) - 500 גרם.
אסאדו מעשנה (מנה לזוג) - אסאדו 500 גרם, סוכריות שרי, תפו"א קונפי, בצל צלוי וצ'ימיצ'ורי.
מנות עיקריות נוספות לבחירה (בארוחה המשודרגת בלבד):
סינטה - סינטה 300 גרם, פטריות ירדן צלויות בדמיגלאס, קרם בטטה לבנה.
אנטרקוט עגלה - אנטרקוט 300 גרם, פירה, קונפי שום וברקומיני.
דרינק לבחירה לכל סועד.
פתיח למרכז השולחן.
מנה ראשונה 1 לבחירה לכל סועד.
מנה עיקרית 1 לבחירה לכל סועד (מתוך 5 מנות בארוחה הזוגית / מתוך 7 מנות בארוחה הזוגית המשודרגת).
תפריט הארוחה:
דרינק לבחירה לכל סועד:
כוס יין הבית - אדום / לבן.
שליש בירה מהחבית - קרלסברג / ויינשטפן.
פתיח למרכז השולחן:
פוקצ'ת מטבלים.
מנה ראשונה 1 לבחירה לכל סועד:
סלט לבנון - פטרוזיליה, נענע, זעתר תפוז דם, שקדים על יוגורט עזים.
סלק וקממבר - סלט סלקים, קממבר עזים, ויניגרט אמרנה, כוסברה וצנובר.
החצילים של אמיר - סוכריות שרי, קרם חציל שחור, טחינה הר ברכה, אבן יוגורט.
צ'יבוריק אסאדו מעושן - טחינה, צ'ימיצ'ורי, וסלסה עגבניות שרופות.
סיגר קבב דג - לאבנה עמבה, סלסה עגבניות שרופות וסחוג.
טרטר בקר - בריוש, קונפי שום, פטרוזיליה, נענע, צנובר קלוי ואיולי שום.
קרפצ'יו קצבים - איולי פפריקה מעושנת, צנוברים פניני בלסמי ופקורינו.
צ'וריסו קצבים - כרוב כבוש ואיולי חרדל.
ריזוטו חצילים מעושנים - אבן יוגורט, צנוברים וזעתר.
מנה עיקרית 1 לבחירה לכל סועד:
פילה מוסר ים - טורטליני ריקוטה, תרד, שרי, שום קונפי ורוטב בויאבז.
עוף בסוויד - תפו"א קונפי, שומר צלוי, איולי ולימון כבוש.
גיירוס - קבב טלה, סלט עלים, בצל סומק וטחינה הר ברכה על פיתה יוונית.
בריסקט (מנה לזוג) - 500 גרם.
אסאדו מעשנה (מנה לזוג) - אסאדו 500 גרם, סוכריות שרי, תפו"א קונפי, בצל צלוי וצ'ימיצ'ורי.
מנות עיקריות נוספות לבחירה (בארוחה המשודרגת בלבד):
סינטה - סינטה 300 גרם, פטריות ירדן צלויות בדמיגלאס, קרם בטטה לבנה.
אנטרקוט עגלה - אנטרקוט 300 גרם, פירה, קונפי שום וברקומיני.
דודה מיט בוקס
אורי אברהם הקים את מסעדת דודא מיט בוקס לאחר שסיים לימודי שף באיטליה, התמחות בשוויץ ועבודה במסעדות בעלות כוכבי משלן בלונדון תחת שפים מובילים כגון הסטון בלומנטל, גורדון רמזי וקלוד בוסי. במסעדה יש מעשנת בשרים בגודל 2x2 מ', עשויה פלדה וטאבון שבו נאפות הפוקצ'ות בשילוב שמן זית, עשבי תיבול ושלל ירקות. על הפוקצ'ה לרוב מגישים את מגוון נתחי הבשר המעושן.