ארוחת בוקר כפרית במסעדת היקב השוכנת בליבו של היקב, בין הכרמים, ומעניק חוויית טבע יוצאת דופן ובלתי נשכחת.
ארוחת הבוקר הזוגית כוללת:
2 ביצים לבחירה לכל סועד. תוספות אפשריות: בצל, גבינה, פטריות, עשבי תיבול.
פלטת ממרחים משתנה - מבחר ממרחים כדוגמת סלט טונה, אבוקדו, גבינות משק, גבינת שמנת, ריבה בעבודת יד ועוד.
סלט ירקות למרכז השולחן.
סלסילת לחמי הבית למרכז השולחן.
מיני מוזלי לכל סועד.
כוס שתייה חמה קטנה לבחירה לכל סועד - קפה הפוך, אספרסו, מקיאטו, תה צמחים, תה.
כוס שתייה קלה קטנה לבחירה לכל סועד - תפוזים / לימונדה.
מסעדת ביקב
המסעדה, בניצוחה של שף רות שוורץ, ממוקמת ביקב גוש עציון ומציעה תפריט עשיר, טרי ומיוחד הכולל מבחר של מנות דגים, פסטה איכותית, מאפים מתנור האבן ועוד.
ארוחת הבוקר הזוגית כוללת:
2 ביצים לבחירה לכל סועד. תוספות אפשריות: בצל, גבינה, פטריות, עשבי תיבול.
פלטת ממרחים משתנה - מבחר ממרחים כדוגמת סלט טונה, אבוקדו, גבינות משק, גבינת שמנת, ריבה בעבודת יד ועוד.
סלט ירקות למרכז השולחן.
סלסילת לחמי הבית למרכז השולחן.
מיני מוזלי לכל סועד.
כוס שתייה חמה קטנה לבחירה לכל סועד - קפה הפוך, אספרסו, מקיאטו, תה צמחים, תה.
כוס שתייה קלה קטנה לבחירה לכל סועד - תפוזים / לימונדה.
מסעדת ביקב
המסעדה, בניצוחה של שף רות שוורץ, ממוקמת ביקב גוש עציון ומציעה תפריט עשיר, טרי ומיוחד הכולל מבחר של מנות דגים, פסטה איכותית, מאפים מתנור האבן ועוד.
יקב גוש עציון
יקב גוש עציון הוא יקב בוטיק איכותי במיוחד כשר למהדרין באזור ירושלים. היקב מהווה את חידוש מסורת היין והחקלאות היהודית המפוארת שהתקיימה באזור מאות שנים ומטרתו לבסס את אזור גוש עציון כאחד מאזורי היין החשובים והפוריים בארץ ובעולם. בצמוד ליקב קיים מרכז תיירות הכולל כיום מסעדה, גן אירועים, כרם תיירותי ומרכז מבקרים המציע: סיוריי יין, טעימות מודרכות, וגן ארכיאולוגי בו ניתן ללמוד על תרבות היין העתיקה ועל הדמיון הגדול בין ייצור היין המסורתי לבין הייצור המודרני. היקב הוגדר בשנת 2019 כאחד מעשרת היקבים המובילים בישראל על פי ספר היין הישראלי מבית איש הענבים.
יקב גוש עציון הוא יקב בוטיק איכותי במיוחד כשר למהדרין באזור ירושלים. היקב מהווה את חידוש מסורת היין והחקלאות היהודית המפוארת שהתקיימה באזור מאות שנים ומטרתו לבסס את אזור גוש עציון כאחד מאזורי היין החשובים והפוריים בארץ ובעולם. בצמוד ליקב קיים מרכז תיירות הכולל כיום מסעדה, גן אירועים, כרם תיירותי ומרכז מבקרים המציע: סיוריי יין, טעימות מודרכות, וגן ארכיאולוגי בו ניתן ללמוד על תרבות היין העתיקה ועל הדמיון הגדול בין ייצור היין המסורתי לבין הייצור המודרני. היקב הוגדר בשנת 2019 כאחד מעשרת היקבים המובילים בישראל על פי ספר היין הישראלי מבית איש הענבים.