מסעדת הדייגים הכשרה היא האחות הקטנה והמקסימה של מסעדת הדייגים הוותיקה בנמל יפו, שנפתחה על ידי הדייגים יעקב בר גיל ואהרון אלגרבלי. תמצאו כאן תפריט מרשים המורכב משלל מנות ראשונות מיוחדות ועיקריות מוקפדות על בסיס דגה טרייה מהים לפי ההיצע היומי.
- ארוחה קלאסית ליחיד ב-79 ₪ כוללת:
פתיח, מנה ראשונה לבחירה, מנה עיקרית לבחירה, תוספת לבחירה, שתייה, קינוח אישי.
- ארוחה קלאסית לזוג ב-149 ₪ כוללת:
פתיח, מנה ראשונה לבחירה, מנה עיקרית לבחירה לכל סועד, תוספת לבחירה לכל סועד, שתייה, קינוח אישי לכל סועד.
- ארוחת פרימיום ב-229 ₪ כוללת:
פתיח, מנה ראשונה לבחירה, מנה עיקרית לבחירה, תוספת לבחירה, שתייה, קינוח זוגי לבחירה.
תפריט הארוחות:
ארוחה קלאסית:
פתיח
- 6 סוגי סלטים משתנים מידי יום ממבחר סלטי הבית, מוגשים למרכז שולחן. לדוגמה:
מטבוחה, פלפלים קלויים, סלק, חציל פיקנטי, סלט בטטה, גזר פיקנטי, פטריות מקסיקני ועוד - פיתות ולאפות
מנה ראשונה אחת לבחירה למרכז השולחן
- קרפצי'ו חציל בטחינה
- חומוס
- סלט ירקות קצוץ
מנה עיקרית לבחירה לכל סועד
- מנת דג עשויה לבחירה (גריל / מטוגן / תנור) : אמנון/ בורי/ פילה לברק
- פיש אנד צ'יפס
- קבב בקר
- סטייק פרגית
- המבורגר
- חזה עוף
- שניצל
- צ'וריסוס
תוספת לבחירה לכל סועד
- תפו"א אפוי
- צ'יפס
שתייה לכל סועד
- שתייה חמה לבחירה חופשית מהתפריט
- כוס לימונדה / תפוזים (ניתן לשדרג לבקבוק אישי בתוספת 5 ₪ מול בית העסק)
קינוח אישי
- הפתעת השף משתנה מידי יום
ארוחת פרימיום זוגית:
פתיח
- 6 סוגי סלטים משתנים מידי יום ממבחר סלטי הבית, מוגשים למרכז שולחן. לדוגמה:
מטבוחה, פלפלים קלויים, סלק, חציל פיקנטי, סלט בטטה, גזר פיקנטי, פטריות מקסיקני ועוד - פיתות ולאפות
מנה ראשונה לבחירה למרכז שולחן
- קרפצ'יו סלמון
- קרפצ'יו סינטה
- פרחי כרובית מטוגנת ברוטב צילי חריף מתוק
- קרפצי'ו חציל בטחינה
- חומוס
- סלט ירקות קצוץ
- עלי גפן
- איקרא
מנה עיקרית לבחירה לכל סועד
- מנת דג עשויה לבחירה (גריל / מטוגן / תנור): דניס / לברק / סלמון / בורי / פורל / מוסר / מושט
- פיש אנד צ'יפס
- פלטת דגים זוגית (מנה אחת לזוג)
- סטייק אנטריקוט 300 גרם
- סטייק פרגית
- קבב כבש / קבב בקר (3 יח')
- חזה עוף
תוספת לבחירה לכל סועד
- תפו"א אפוי
- צ'יפס
שתייה לכל סועד
- כוס יין הבית לבן / אדום (ניתן להמיר ב-1/3 בירה מהחבית)
- שתייה חמה - אספרסו / תה / אמריקנו / קפה טורקי
- כוס לימונדה / תפוזים (ניתן לשדרג לבקבוק אישי בתוספת 5 ₪ מול בית העסק)
קינוח זוגי (פרווה) לבחירה
- עוגת ביסקוויטים ביתית / שוקולד פאדג' חמה / קראמבל תפוחים / מוס שוקולד איטלקי ללא סוכר / פרפה חלבה טבעוני
*הטבה בלעדית לרוכשי השובר: מנת ילדים לבחירה - המבורגר / שניצל / חזה עוף / פיש & צ'יפס בתוספת 39 ₪ מול בית העסק.
מסעדת הדייגים
בשנת 1974 הגשימו שני דייגים חלום: למשות דגים טריים מתוך הרשתות הפרוסות, לטפל בהם בקפידה ולהזרים אותם לצלחות. מאז שאהרון אלגרבלי ויעקב בר-גיל פתחו את מסעדת הדייגים, הרבה מים זרמו בים התיכון והרבה מאוד סועדים פקדו את שולחנותיה. לפני שנתיים פתחו לה אחות קטנה: מסעדת הדייגים הכשרה המציעה אוכל מוקפד לצד מנות פשוטות ואהובות.