מסעדת הדייגים הכשרה היא האחות הקטנה והמקסימה של מסעדת הדייגים הוותיקה בנמל יפו, שנפתחה על ידי הדייגים יעקב בר גיל ואהרון אלגרבלי. תמצאו כאן תפריט מרשים המורכב משלל מנות ראשונות מיוחדות ועיקריות מוקפדות על בסיס דגה טרייה מהים לפי ההיצע היומי.
-
ארוחה זוגית ב-229 ₪ כוללת:
סלטים ומנה ראשונה למרכז שולחן
מנה עיקרית לכל סועד
קינוח זוגי
יין, שתייה חמה ושתייה קלההטבה בלעדית ללקוחות גרופון - מנת ילדים לבחירה: המבורגר / שניצל / חזה עוף / פיש & צ'יפס, בתוספת 39 ₪ בלבד (תשלום מול בית העסק).
תפריט הארוחה:
פתיח
פתיח
-
8 סוגי סלטים משתנים מידי יום ממבחר סלטי הבית, מוגשים למרכז שולחן (מילוי חוזר חופשי). לדוגמה:
מטבוחה, חומוס, פלפלים קלויים, טאבולה, סלק, סלט ביצים, סלט בטטה, גזר פיקנטי, פטריות מקסיקני ועוד -
פיתות ולאפות
מנה ראשונה אחת לבחירה למרכז שולחן
-
סביצ'ה מוסר
-
קרפצ'יו סלמון
-
קרפצ'יו סינטה
-
פטריות מוקפצות
-
פרחי כרובית מטוגנת ברוטב צילי חריף מתוק
-
קרפצי'ו חציל בטחינה
-
חציל שרוף על האש עם נגיעות טחינה
מנה עיקרית לבחירה לכל סועד
-
מנת דג עשויה לבחירה (גריל / מטוגן / תנור): דניס / לברק / סלמון / בורי / פורל / מוסר / מושט
-
פלטת דגים זוגית (מנה 1 לזוג)
-
סטייק אנטריקוט 300 גרם
-
סטייק פרגית
-
קבב כבש / קבב בקר (3 יח')
-
חזה עוף
תוספת לבחירה לכל סועד
-
תפו"א אפוי
-
צ'יפס
-
שתייה לכל סועד
-
כוס יין הבית לבן / אדום (ניתן להמיר ב-1/3 בירה גולדסטאר מהחבית)
-
כוס לימונדה / תפוזים (ניתן לשדרג לבקבוק אישי בתוספת 5 ₪ מול בית העסק)
-
שתייה חמה: אספרסו / תה / אמריקנו / קפה טורקי
קינוח זוגי (פרווה) לבחירה
-
עוגת ביסקוויטים ביתית
-
שוקולד פאדג' חמה
-
קראמבל תפוחים
-
מוס שוקולד איטלקי ללא סוכר
-
פרפה חלבה טבעוני
מסעדת הדייגים
בשנת 1974 הגשימו שני דייגים חלום: למשות דגים טריים מתוך הרשתות הפרוסות, לטפל בהם בקפידה ולהזרים אותם לצלחות. מאז שאהרון אלגרבלי ויעקב בר-גיל פתחו את מסעדת הדייגים, הרבה מים זרמו בים התיכון והרבה מאוד סועדים פקדו את שולחנותיה. לפני שנתיים פתחו לה אחות קטנה: מסעדת הדייגים הכשרה המציעה אוכל מוקפד לצד מנות פשוטות ואהובות.
מתוך הביקורות בעמוד הפייסבוק של המסעדה:
בשנת 1974 הגשימו שני דייגים חלום: למשות דגים טריים מתוך הרשתות הפרוסות, לטפל בהם בקפידה ולהזרים אותם לצלחות. מאז שאהרון אלגרבלי ויעקב בר-גיל פתחו את מסעדת הדייגים, הרבה מים זרמו בים התיכון והרבה מאוד סועדים פקדו את שולחנותיה. לפני שנתיים פתחו לה אחות קטנה: מסעדת הדייגים הכשרה המציעה אוכל מוקפד לצד מנות פשוטות ואהובות.
מתוך הביקורות בעמוד הפייסבוק של המסעדה:
"מקום מטורף הכל טעים טרי מומלץ מאוד"
"אוכל מושלם!!! שירות מקצועי וסופר אדיב. נשמח לבוא שוב!"
"אוכל מושלם!!! שירות מקצועי וסופר אדיב. נשמח לבוא שוב!"
"פשוט חוויה מעולה אוכל טעים שרות מצויין"