החוויה שלכם בביסטרו הטקרלין תל אביב היא אחת של פעם בסרטים! תתכוננו לארוחה שהיא מופע - קולינרי וקולנועי - המשלבת 11 מנות לזוג המוגשות בליווי סצנות מוכרות מסרטים הוליוודים.
הארוחה כוללת:
הארוחה כוללת:
-
ארוחת 11 מנות לזוג, המוגשות בליווי סצנות מוכרות מסרטים הוליוודיים
במהלך הערב, יוקרנו על המסך מספר סצנות מתוך סרט העוסק באוכל ומיד לאחר הקטע, תצא מהמטבח מנה בה עסקה הסצנה -
יין, שתייה קלה ושתייה חמה ללא הגבלה
-
משך הארוחה: כ-3 שעות
הישיבה מותנית במימוש של 2 שוברי יחיד
תפריט
מנות ראשונות לזוג סועדים (מוגשים למרכז השולחן):
מנות ראשונות לזוג סועדים (מוגשים למרכז השולחן):
מרק כתום (מנה אישית)
לחם חלוקי נחל מרוקאי - פרנה מרוקאית הנאפת בטאבון
לחם חלוקי נחל מרוקאי - פרנה מרוקאית הנאפת בטאבון
סלט שורשים - מיקס מרענן של שורשים בתיבול מרענן
קרפצ'יו סינטה - בשמן זית איכותי ועלי רוקט
חצילים קלויים בטחינה גולמית וסלסת עגבניות
פטה כבדי עוף - לצד ריבת בצל ביין אדום ותבלינים
מנת ביניים
קרפצ'יו סינטה - בשמן זית איכותי ועלי רוקט
חצילים קלויים בטחינה גולמית וסלסת עגבניות
פטה כבדי עוף - לצד ריבת בצל ביין אדום ותבלינים
מנת ביניים
צ'יקן קארי - מנה הודית של עוף בקארי, אורז וחלב קוקוס (לא חלבי)
עיקריות
סטייק רוקה - נתחי שייטל צלויים המוגשים על סלט רוקט, תפ"א ובצל צרוב (לצריבה אישית על השולחן)
סטייק קצוץ - סינטה ואנטריקוט מבשר טרי ומיושן במקום ברוטב בורדולז
קינוחים (לא חלבי)
סטייק רוקה - נתחי שייטל צלויים המוגשים על סלט רוקט, תפ"א ובצל צרוב (לצריבה אישית על השולחן)
סטייק קצוץ - סינטה ואנטריקוט מבשר טרי ומיושן במקום ברוטב בורדולז
קינוחים (לא חלבי)
מלבי ביתי מחלב קוקוס ורוטב פירות יער
סורבה מפירות טריים
שוקולד שכבות מרוכז ואיכותי
סורבה מפירות טריים
שוקולד שכבות מרוכז ואיכותי
מסעדת הטרקלין
מסעדת הטרקלין שוכנת במיקום אסטרטגי ברחוב היכל התלמוד בתל אביב (סמוך לילינבלום ובקרבת נווה צדק) וידועה מזה שנים, עוד משנותיה בנחלת בנימין, כביסטרו תל אביבי מוביל עם התמחות בבשרים וביין. הטרקלין מציגה חלל פנימי אינטימי ונעים המעוצב ברמה גבוהה ושיק בתוך בניין מרשים לשימור.
הטרקלין, בהובלתו של הסומלייה יוסי בן אודיס, מציעה נתחי בשר שונים כגון: סינטה, פילה, נתח קצבים, פורטרהאוס ועוד. מנת הדגל של המקום, שאליה מגיעים סועדים מרחבי הארץ כולה, הינה סינטה במשקל 300 גרם המוגשת לצד חלוק נחל לוהט ב-250 מעלות, כשהסועדים צורבים אותה על האבן עד להגעה למידת העשייה המועדפת עליהם.
הטרקלין, בהובלתו של הסומלייה יוסי בן אודיס, מציעה נתחי בשר שונים כגון: סינטה, פילה, נתח קצבים, פורטרהאוס ועוד. מנת הדגל של המקום, שאליה מגיעים סועדים מרחבי הארץ כולה, הינה סינטה במשקל 300 גרם המוגשת לצד חלוק נחל לוהט ב-250 מעלות, כשהסועדים צורבים אותה על האבן עד להגעה למידת העשייה המועדפת עליהם.
כל הבשרים מגיעים מפרות בוגרות מרמת הגולן. נתחי הבשר הטריים מובלים לטרקלין לתקופת יישון ממושכת במקרר יישון ומוגשים רק ברמת יישון אופטימלית - כשהם בשיאם. תהליך היישון מעניק טעם עז יותר לבשר ורכות מענגת. במקום מגוון של 170 סוגי יינות מהארץ והעולם. הסומלייה וצוות מלצרים מיומן יתאימו את היין לארוחה או לאירוע.
מרוצים וממליצים בעמוד הפייסבוק של המסעדה:
"ביקרנו מספר פעמים במסעדה, ובכל פעם החוויה מתעצמת. התפריט מושלם, היינות מן המצויינים, והשירות... שירות שלא נתקלנו בו בארץ. ממליצה!"
"אוירה טובה ,אוכל מדהים, אדיבות יתר וקונספט אחד המיוחדים....מומלץ בחום"
"ביקרנו מספר פעמים במסעדה, ובכל פעם החוויה מתעצמת. התפריט מושלם, היינות מן המצויינים, והשירות... שירות שלא נתקלנו בו בארץ. ממליצה!"
"אוירה טובה ,אוכל מדהים, אדיבות יתר וקונספט אחד המיוחדים....מומלץ בחום"
"מסעדה ברמה גבוהה, שירות יוצא מן הכלל, אוכל טעים מאוד ואוירה מדהימה ונעימה, ממליצה בחום!!! יוסי בן אודיס תודה רבה על החוויה!"