מה כוללת הסדנה? בסדנה נמשש, נטעם ונדבר על חומוס והכל באווירה טובה ומשוחררת. נסקור את שיטות הבישול השונות ונחלוק מגוון מתכונים להכנת חומוס בבית. נטעם את מנת החומוס של העתיד, כזו שאפשר לאכול אפילו בלי פיתות.
מועדי הסדנאות הקרובות:
-
22.1.2020 - אזל המלאי
-
4.3.2020
-
6.5.2020
- 20:00 היכרות והצגת המנחים
- 20:30 תקציר תולדות החומוס בישראל ושבירת מיתוסים
- 21:00 הדרכת הכנת חומוס תוך מתן הסבר על הנעשה כיום בתחום בישראל
- 22:00 ניסיון לחזות את עתיד החומוס כמאכל חובק עולם ושאילת שאלות
צוות החומוסאים של שייקל'ה מזמין אתכם לגלות את הטעמים הנדירים שלהם ולקבל הצצה לעולם האוכל הים תיכוני-צמחוני. במקום מציעים חומוס, חומוס פול, מסבחה, ומגוון תוספות מפתיעות: חצילים קלויים, פטריות טריות מוקפצות בקארי עם בצל מקורמל. במקום מציעים גם משקאות קלים תוצרת עצמית ומלבי מענג. כמו כן מתקיימים במקום סדנאות להכנת חומוס.