השף והמומחה הקולינרי ג'אקומו מזמין אתכם לסדנה איטלקית חגיגית - בה תלמדו, תכינו, תריחו, ותאכלו את מה שבישלתם- פיצות, רביולי, לזניות ורטבים שונים. כל סדנה אורכת כ-3 שעות ומתקיימת בקבוצה קטנה של עד 4 משתתפים. ביחרו את הג'אקומו שלכם, ותיהנו ממחיר מיוחד ל-48 שעות בלבד:
-
סדנת פסטות, פיצות ורביולי: השף ג'אקומו ילמד אתכם כיצד מכינים באיטליה פסטה אמיתית מקמח דורום. תלמדו להכין פסטה ללזניה, פסטות צבעוניות, רביולי וניוקי. כמו כן תלמדו אילו רטבים מתאימים לפסטות השונות. את הידע שתרכשו תוכלו ליישם בקלות ולהכין את המנות גם במטבח הפרטי שלכם. במהלך הסדנה תטעמו ותיהנו מהמנות שהכנתם.
-
סדנת הקלאסיקה של המטבח האיטלקי: השף ג'אקומו יעשה לכם היכרות עם מאכלים מיוחדים ומעניינים שהם קלאסיקות איטלקיות: פיצה ביאנקה, סלט לחם ועגבניות - פנצנלה, קפונטה חצילים מסיציליה, לזניה מיוחדת ברוטב פטריות ופסטו, ניוקי א-לה רומנה עם פרמיג'נו, וריזוטו ריזי ביזי. את הסדנה תפתחו בלחם שתאפו בעצמכם. במהלך הסדנה תטעמו ותיהנו מהמנות שהכנתם.
מה משך כל סדנה? כ-3 שעות
כמה משתתפים בסדנה? עד 4 משתתפים
* ניתן לקיים סדנה פרטית של עד 2 משתתפים - בתיאום מראש ובתוספת תשלום
תכירו את השף ג'אקומו
יעקב פיאלקוב (ג'אקומו) עוסק בבישול איטלקי ב-15 השנים האחרונות. הוא למד ועבר השתלמות באיטליה אצל מרצ'לה חזן, בכמה מסעדות ברומא ובדרום איטליה. בעבר היתה בבעלותו מסעדה איטלקית ומפעל קטן לייצור פסטה טרייה. הוא כתב שני ספרי בישול והוא מארגן ומוביל טיולים גסטרונומיים לאיטליה.
כמה משתתפים בסדנה? עד 4 משתתפים
* ניתן לקיים סדנה פרטית של עד 2 משתתפים - בתיאום מראש ובתוספת תשלום
תכירו את השף ג'אקומו
יעקב פיאלקוב (ג'אקומו) עוסק בבישול איטלקי ב-15 השנים האחרונות. הוא למד ועבר השתלמות באיטליה אצל מרצ'לה חזן, בכמה מסעדות ברומא ובדרום איטליה. בעבר היתה בבעלותו מסעדה איטלקית ומפעל קטן לייצור פסטה טרייה. הוא כתב שני ספרי בישול והוא מארגן ומוביל טיולים גסטרונומיים לאיטליה.