קניבר לקרניבורים: ארוחת בשרים בסניף חיפה עיר תחתית של רשת קניבר.
תפריט ארוחה ליחיד:
מנה עיקרית לבחירה מתפריט המסעדה (עד 47 ₪):
-
המבורגר קלאסי 220 גרם
-
באפלו ווינגס
-
כנפיים במרינדת ברביקיו בגריל
-
כנפי הבית ברוטב חריף
-
נקניקיות צ'וריסוס
-
VEGI בורגר
-
שניצל
-
חצי מנת שניצלונים
-
ניתן להזמין קניבורגר אנטרקוט, קניבורגר טלה או המבורגר צ'יזי בתוספת 4 ₪ מול המסעדה
תוספת צ'יפס בלגי קטן
סלט אישי לבחירה:
-
קולסלו, ירקות, כרוב
כוס שתייה קרה לבחירה:
-
לימונדה, תפוזים, אשכוליות
שתייה חמה לבחירה מהתפריט:
-
הפוך קטן, תה, אספרסו, אמריקנו, שוקו
תפריט ארוחה זוגית:
מנה עיקרית לבחירה מתפריט המסעדה (עד 47 ₪) לכל סועד:
-
המבורגר קלאסי 220 גרם
-
באפלו ווינגס
-
כנפיים במרינדת ברביקיו בגריל
-
כנפי הבית ברוטב חריף
-
נקניקיות צ'וריסוס
-
VEGI בורגר
-
שניצל
-
חצי מנת שניצלונים
-
ניתן להזמין קניבורגר אנטרקוט, קניבורגר טלה או המבורגר צ'יזי בתוספת 4 ₪ מול המסעדה
תוספת צ'יפס בלגי קטן לכל סועד
סלט אישי לבחירה לכל סועד:
-
קולסלו, ירקות, כרוב
כוס שתייה קרה לבחירה לכל סועד:
-
לימונדה, תפוזים, אשכוליות
שתייה חמה לבחירה מהתפריט לכל סועד:
-
הפוך קטן, תה, אספרסו, אמריקנו, שוקו
קניבר
רשת מסעדות בשרים שהוקמה בשנת 2001 ע"י שני שותפים שגדלו יחד והתבגרו בתיכון ובהוויה הקולינרית בחיפה. קניבר הייתה החלוצה בתחום ההמבורגרים האיכותיים בחיפה - לא עוד FAST FOOD אלא חוויית בילוי מהנה. כיום, לרשת יש סניפים בקריות, עיר תחתית חיפה וטירת כרמל (סניף כשר).
הרשת מקפידה על מספר מאפיינים המהווים את הבסיס להצלחתה:
הרשת מקפידה על מספר מאפיינים המהווים את הבסיס להצלחתה:
-
רמת ניהול גבוהה של הבעלים ושל דרג הביניים (אחמש"ים)
-
עקרונות של: "כל הזמן לשנות ולהתפתח, לא לקפוא על השמרים, להבין את הקהל שלנו"
-
עובדים מסורים הרואים במקום בית שני (למעלה מ-3.5 שנות עבודה בממוצע לעובד)
-
מערך שרות משלוחים הבנוי ברמה גבוהה ויעילה ביותר
-
מטבח הכנות העומד בקריטריונים המחמירים של משרד הבריאות
-
מוצר איכותי בשרות מהיר ובאיכות גבוהה, על הקו בין FAST FOOD למסעדת גורמה