סניף האם של רשת קאן קאי נוסד ב-2007 כמסעדה אינטימית בלב קיבוץ עינת, שפתחה המסעדנית הדר אכרם כהן. הגרופון תקף גם בשישי, ובימים א'-ה' עד 22:00.
- ארוחת סושי זוגית ב-99 ₪ בלבד במקום 199 ₪, הכוללת: מנה ראשונה לבחירה לכל סועד, עיקרית קומבינציית סושי זוגית משובחת בת 32 יחידות ושתייה
- מגש סושי 88 יחידות (דגים + צמחוני) + 2 קופסאות חמוצים יפניים ב-169 ₪ בלבד במקום 340 ₪
הארוחה הזוגית כוללת:
מנה ראשונה לבחירה לכל סועד:
- 2 אגרול / חמוצים יפניים / מרק לבחירה מהתפריט
עיקרית קומבינציית סושי זוגית בת 32 יחידות הכולל:
- 10 יחידות ריינבאו - דג לבן, מלפפון, אבוקדו, טמפורה במעטפת סלמון וטונה אדומה
- 10 יחידות סלמון טריאקי - סלמון מוקפץ בטריאקי, אבוקדו, טמפורה, מלפפון במעטפת סלמון
- 6 יח' ססמי - סלמון בטמפורה, טמגו, במעטפת סלמון ושומשום – מטוגן
- 6 יח' ווינר - ספיישל טונה, חציל קלוי, טמפורה, חסה ואבוקדו
*(ניתן להמיר את הקומבינצייה לשתי מנות מוקפץ לבחירה מהתפריט).
שתייה:
- סאקה חם / קנקן תה
מגש הסושי 88 יחידות כולל:
- 12 יח' פוטומאקי צמחוני
- 10 יח' פוטומאקי דגים
- 8 יח' מאקי I/O מיוחד צמחוני
- 10 יח' מאקי I/O מיוחד דגים
- 10 יח' מאקי I/O דגים
- 10 יח' מאקי I/O צמחוני
- 8 יח' מאקי צמחוני
- 10 יח' מאקי דג
- 12 יח' פוטומאקי מטוגן דגים
+ - 2 קופסאות חמוצים יפניים
קאן קאי
'קאן קאי' (Kan Kai) החלה את דרכה בשנת 2007 כמסעדה קטנה ואינטימית השוכנת בלב קיבוץ עינת, שנוסדה על ידי המסעדנית הדר אכרם כהן. עוד לפני כן הקימה הדר דוכן מתקפל במרכז קניות שכונתי בראש העין, שם עמדה וגלגלה סושי פרונטלית מול עוברי אורח. כבר אז זיהתה פוטנציאל אדיר עוד לפני שטרנד הסושי סחף את הקהל הישראלי. תוך כדי הליך ההתמקצעות בסושי, שהיה ארוך ומורכב, נוצר חיבור למטבח האסיאתי החם ולאט לאט נוספו מנות חדשות לתפריט.
כיום מונה רשת קאן קאי 3 סניפים: עינת, רמת גן, גבעת שמואל. אחד היתרונות הבולטים של קאן קאי היא לקחת טעמים מהמזרח ולהתאים אותם לחיך הישראלי תוך יצירת מנות מופלאות.